L'horòscop diari del 26 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 26 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saps fer servir els teus actius seductors i el seu poder d'atracció. Tanta seducció desprens que la mateixa podria causar estralls, enamorant sense voler a persones que no t'interessen en absolut. No trenquis cors sense necessitat!

Determinats aspectes de la teva feina et tenen bastant crispat, i per això, tries fer les coses segons el teu propi criteri.  No fas cas de les directrius que t'han marcat les persones que estan per sobre de tu.

Tens l'oportunitat d'enfortir els teus músculs. Et resultarà fàcil que serà administrar les teves energies, fins i tot podries ser un exemple per als altres.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Trenca estereotips vinculats al gènere. No et privis de tenir actituds amb la teva parella només perquè socialment es perceben com a masculines o femenines. Sigues lliure, actua com vulguis, i a qui no li agradi, que s'aparti del teu camí per sempre.

Els viatges et permetran desenvolupar un bon ull crític per fer negocis o emprendre noves aventures empresarials. Comprova quins productes o serveis funcionen fora de les teves fronteres i si donarien diners en la teva zona.

Tens veritables i sòlids coneixements sobre salut? Si la resposta és que no, estalvia't donar consells ni recomanacions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dissabte pots confiar a passar un dia excel·lent entre amics. Reunions, sortides o passejos serà la manera com l'intercanvi d'emocions es visqui de manera dinàmica i agradable.

La teva abundància depèn en part que sàpigues donar valor a allò què realitzes amb humilitat. Atrauràs bons clients o ocupacions quan no t'aclapari mostrar el que saps fer.

Els excessos mai són bons, per això, si avui surts de festa, controla el que beus i menges. Demà ho agrairàs

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És important que no et prenguis els rumors com una veritat absoluta: podries mirar amb altres ulls a la persona que t'agrada, si et creus tot el que sents. Descobreix la veritat per tu mateix, lliure de prejudicis.

El cel porta una mica d'aire fresc als teus desitjos econòmics. El luxe que en una altra època t'ha tornat boig en el calçat i la roba, ara et sembla prescindible. Veus que en botigues més econòmiques pots aconseguir igualment una imatge sofisticada.

La teva intuïció t'empeny a jugar el joc del plaer, però sempre usant protecció. No voldràs tenir un fill inesperat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És important que no et prenguis els rumors com una veritat absoluta: podries mirar amb altres ulls a la persona que t'agrada, si et creus tot el que sents. Descobreix la veritat per tu mateix, lliure de prejudicis.

El cel porta una mica d'aire fresc als teus desitjos econòmics. El luxe que en una altra època t'ha tornat boig en el calçat i la roba, ara et sembla prescindible. Veus que en botigues més econòmiques pots aconseguir igualment una imatge sofisticada.

La teva intuïció t'empeny a jugar el joc del plaer, però sempre usant protecció. No voldràs tenir un fill inesperat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et ve de gust reviure bons moments que ja has experimentat en l'amor. Et recorden bells moments d'intimitat, que podrien estar vigents tan aviat com sorgeixi l'oportunitat. Com a solter, ets a temps sumar-te a uns plans que havies rebutjat.

Mantingues presents els teus contactes professionals: esforça't per tractar de prop amb col·legues que es dediquen al mateix que tu. Seran útils.

Desfés-te dels teus temors innecessaris: la por de patir dolor, al fet que emmalalteixin els teus pares, o els teus fills. Expulsa aquesta terrible sensació que et destrossa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe és probable que avui es trobin amb algú amb qui puguin establir algun tipus de relació, sigui romàntica o de tipus sexual. Serà una persona estrangera, que estarà poc temps en la teva vida.

La millora en l'economia no vindrà de la mà del treball, sinó segurament de la capacitat d'invertir alguns estalvis de manera profitosa.

La teva salut per avui Balança estarà marcada per les tensions que s'han acumulat en el teu cos a conseqüència de les moltes hores de feina, tant dins com fora de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És el teu mes d'aniversari i això és alguna cosa que cal festejar. Pots començar a planejar una sortida o festa amb la teva parella. No refusis invertir per divertir-te.

Aquest dissabte pots guanyar confiança coneixent experiències d'emprenedors exitosos que van confiar en els seus pressentiments i van avançar amb les seves idees.

Que bé et sents quan fas el correcte respecte de la teva cura personal. Estàs començant un nou cicle on pots agafar la vitalitat que t'atorga el Sol en el teu signe per renovar les teves cèl·lules.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop per a avui en l'amor assegura als Sagitari una relació estable preparada per suportar tota mena de proves. Tant les necessitats emocionals  com les sexuals estan satisfetes, per la qual cosa el teu vincle amorós és més fort que mai.

Avui Sagitari, és probable que rebis bones notícies relacionades amb els diners. Recolliràs els fruits de tot l'esforç realitzat en el passat.

Referent a la salut, encara que et sents en plena forma, avui necessitaràs una mica de temps extra per descansar. També et convé posar en ordre les teves idees.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest dissabte sentiràs que has sortit reforçat d'una prova del destí. Has aconseguit superar la teva tendència a la negativitat, a buscar el problema on no n'hi ha. Para esment a les idees que arribin a tu en somnis o durant moments de descans.

És possible que puguis començar un nou projecte en el qual la teva vocació es desenvolupi. La sort acompanya avui als nadius del teu signe, seràs testimoni de meravelloses sincronies.

Els astres mostren una forta tendència a patir aquest dissabte problemes intestinals. Pot ser que hagis de cuidar la ingesta de fruites i verdures

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui és el dia perfecte perquè els solters d'Aquari trobin l'amor, i si no és l'amor, si almenys una història amb tints romàntics. En qualsevol cas, estàs en un moment molt positiu per atreure romanços a la teva vida.

Podràs permetre't gastar una mica més de l'habitual. Aquesta despesa no serà excessiva, no obstant això, et reportarà grans beneficis personals.

La salut dels nadius del signe avui serà bona en línies generals. Aquells  que s'estiguin recuperant d'una malaltia més important, notaran una millora durant el dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres et demanen deixar anar càrregues emocionals per  fer espai a les coses noves que arribaran. Els solters gaudiran d'una facilitat espectacular per socialitzar i estaran oberts a nous compromisos.

Cura amb les apostes i jocs aparentment inofensius que et proposin resoldre algun repte en un bar. Perquè qui els fa ja sap per endavant que et guanyarà i és una forma nècia de perdre diners.

Dia magnífic per  realitzar un canvi de look, sobretot si vols canviar el color del teu cabell, ja que el color et durarà molt més gràcies a la Lluna.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari