L'horòscop diari del 26 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 26 de novembre

La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No permetis que terceres persones s'involucrin en els teus assumptes matrimonials; amics i familiars opinaran sobre què és el que et convé o no per a ser feliç, què és el que es mereix el teu cor.

En el terreny econòmic pots trobar-te passatges marcat per l'especulació i l'atzar, però hauries d'apartar-te d'ells.

Davant algunes molèsties que tens no està de més sol·licitar consells als qui t'envolten o a experts de la salut, però només si li faràs cas. Potser necessites més algú que escolti les teves penes que un diagnòstic i un tractament.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arriba el moment de recollir els fruits que s'han sembrat en el terreny del teu cor, i et trobaràs amb sorpreses gratificants. Els suports inesperats arriben en l'àrea del treball.

Algú a qui consideraves un rival ara s'erigeix com el teu aliat (encara que encara no confies plenament en les seves intencions).

La posició astral en el teu cel revela el moment d'avançar mentalment cap a una nova consciència de la teva capital de salut. I és que has de deixar de malgastar les teves energies de qualsevol forma possible, i centrar-te en labors que realment valen la pena.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Veuràs que les dificultats de comunicació es dissipen. Estaràs dotat d'un halo de bellesa i atractiu. Podràs comunicar amb gràcia i calma interior els teus sentiments i per això rebràs una resposta molt positiva.

Presta molta atenció a assumptes legals així com a temes relacionats amb herències, llegats o successions. Si vius en l'actualitat un judici de divisió de béns o tancament de societats tindràs beneficis i veuràs actuar la justícia de l'Univers.

La tendència astral per a la teva salut avui mostra una especial feblesa en el plexe solar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Alegria per a tu, Càncer: sota la capa protectora del planeta Venus, les relacions seran profundes en les parelles. La comprensió regna a casa, i et sorprens amb la teva bona actitud.

Els teus comptes bancaris avancen i per això et proposen noves inversions; fa el pas només si estàs segur que el terreny és favorable.

Sé moderat en aquest dimarts, i més, si en el cap de setmana se t'ha anat la mà amb alguns excessos. T'agradaran els bons vins i licors, i et costarà dir que no a una invitació. Que no se't vagi la mà.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Has enxampat a la teva parella en unes quantes mentides, i això pot ser símptoma d'una possible infidelitat. Observa els canvis en la seva actitud aquests dies i, si tens sospites fermes, el millor serà que li ho preguntis obertament per a veure com reacciona.

Sempre estàs amb les piles al 100% en el treball i disposat a donar el millor de tu, però avui notaràs que el cansament et pesa més que l'ímpetu i somiaràs amb les teves vacances.

Un desajustament hormonal pot provocar-te acne severa en les galtes. No t'ho tapis amb maquillatge així només ho empitjoraràs.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens molta estima tant per la teva parella com per tu mateix; formeu una aliança forta, i ni per tot l'or del món canviaries el que tens ara mateix.

Alguns nadius es bloquejaran en rebre una proposta interessant de treball, si bé, prefereixen apostar en projectes més personals. Hauràs de posar tot en una balança abans de donar una resposta definitiva.

Cuida una mica més la teva tensió, reduint (o suprimint) el consum de begudes excitants com el cafè, i controlant la quantitat de sal en els teus menjars.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, avui dimarts els Astres prediuen que en el terreny amorós et sentiràs molt més pròxim a la teva parella. Tindràs una actitud molt conciliadora que facilitarà la complicitat i l'harmonia en les relacions amb els teus sers estimats.

La predicció d'avui en relació a la teva economia Balança mostra que estàs en un moment en el qual entens el valor del que tens. Això es tradueix en una gestió dels diners més d'acord amb les teves necessitats reals.

Et sentiràs molt enèrgic i ple de vitalitat. No obstant això, hauries de cuidar més la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si has hagut de suportar menyspreu i distància per part de la teva parella avui tindràs una retribució dels astres. Rebràs amor i comandes de disculpes que no esperaves. Errar és humà, Escorpió. Connecta amb honestedat amb el teu cor per a triar el millor per a tu.

Els nadius que estan en la cerca d'una nova ocupació tenen bones oportunitats avui de prendre contacte amb èxit amb l'oficina de Recursos Humans de l'empresa ideal.

Canvia la teva dieta, fes exercicis i millora el teu estat anímic. Si et sents asfixiat pels problemes, no desesperis, trobaràs alleujament molt aviat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per als nadius de Sagitari avui dimarts en l'amor augura que Venus els afavorirà en el terreny amorós. Et sentiràs molt atractiu i així és com et veuran els altres.

Pel que fa a la teva economia, avui els Astres prediuen una jornada on no hi haurà grans sobresalts. És probable que estiguis participant, o comencis avui a participar en alguna causa solidària.

En la salut, necessites controlar l'alimentació. Potser et dónes fartaneres que no t'estan asseient bé o pot ser que tot el contrari.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hauries de témer un canvi. Els compromisos i les noces que es pauten durant el dia d'avui seran per altres feliços i tindran una permanència important en la teva vida. Venus en el teu signe garanteix que cada pas que donis en l'afectiu sigui segur.

Tots els assumptes econòmics que atenguis durant aquest dimarts poden tenir un gir sorprenent que et desestabilitzi o et llevi seguretat. No has d'enutjar-te sinó desenvolupar una major flexibilitat enfront dels canvis.

Si estaves passant un mal moment en el que refereix al teu estat de salut, hi ha bones notícies per a tu, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters, hauran de vigilar millor el seu enfocament de les situacions i les persones. Si es mantenen lliures de prejudicis, és molt probable que noves persones apareguin en les seves vides.

En relació amb els diners, les teves finances avui seran estables. Segurament has decidit estalviar, sobretot ara que has tingut ingressos extra. Aquesta nova manera de manejar-te serà beneficiosa per a la teva economia.

En la salut, et vindria bé no deixar de practicar esport. Si no ho fas habitualment, és hora d'emprendre alguna activitat física regular, la teva salut millorarà amb això.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter de Peixos, convençut per un amic, es crearà un perfil en una aplicació de lligar. La teva timidesa agraeix els avanços tecnològics com aquests, però saps que per a obrir-te de debò en una conversa necessites sentir l'energia de l'altre.

Atenció al telèfon en els pròxims dies. Una trucada important t'acostarà a obtenir diners o un immoble gràcies a una herència. Bon moment per a apuntar-te a aquest màster que t'interessa des de fa anys.

T'aixecaràs amb més energia de l'habitual. La teva disposició per a afrontar el dia i la teva salut física seran immillorables.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari