L’horòscop diari del 26 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 26 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha certes coses que passen dins de casa teva (o del teu llit) que haurien de quedar-se allí, en la màxima intimitat. Dins del teu àmbit familiar ets susceptible de sentir frustracions, potser provinents dels més petits de la casa, o dels més grans en alguns casos.

Hauràs de dissenyar una bona estratègia per a exposar els teus arguments i posicions amb confiança en el treball, i més si vols un ascens.

  

Tindràs ganes de llegir més, concretament sobre temes vinculats a la salut, però vés amb compte amb els llibres d'estudis pseudocientífics.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'atabalaràs a tu mateix pensant si en la teva present història d'amor estàs donant menys del que pots, la teva ànima no s'està entregant igual que es va entregar a una altra persona en el passat.

    

Aprofita que tindràs una mica de temps lliure per a actualitzar la teva carta de presentació i el teu currículum, s'acosta una entrevista de treball.

  

Notes com vas creant-te una sèrie de noves fòbies que a vegades et deixen sense aire. És el moment de demanar cita amb l'especialista de salut mental?

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tindràs un conflicte amb la teva parella, sembla que tots dos teniu interessos diferents de la vida. Estàs molt decebut amb aquesta persona, però també cal respectar el seu punt de vista.

  

Vés amb compte amb certs missatges que t'arribin reclamant-te una quantitat de diners, pot tractar-se d'una estafa. No facis cas a les comunicacions que t'arribin.

  

Cal aconseguir un equilibri nutricional, i no n'hi ha prou amb menjar aliments sans, també cal parar-li atenció a les quantitats. Aposta per productes frescos de temporada i per peixos blancs.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs acabant d'assaborir aquesta última setmana de maig i notes com et trobes ple d'amor propi, i com continues estimant la teva parella igual que fins ara.

  

Amb els diners seràs una miqueta impulsiu, i també extremista. De fet, certs assumptes que fa unes setmanes et semblaven perfectes ara et xocaran i diràs que són les pitjors decisions del món.

  

Els astres il·luminen la teva capacitat mental i creativa, tant és així, que l'expressió artística podrà ajudar-te a canalitzar l'ansietat, a descarregar-la.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No desaprofitis les carícies ni els petons per estar a la defensiva recordant el passat. Has d'entendre que les faltes de l'altre són una mostra més de l'amor que pots donar. Avui és el moment de vibrar i oferir-se el millor.

  

Els teus assumptes rutllen la mar de bé. L'estat de les teves finances està en un moment d'equilibri i et sents tranquil respecte a la teva economia i al teu futur pròxim.

  

Estàs propens a al·lèrgies ambientals i a rinitis al·lèrgica. Això és degut a les energies planetàries que t'afebleixen i et fan més susceptible a aquesta malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres s'alineen perquè tinguis una jornada tranquil·la, sense conflictes. És possible que sense voler-ho et vegis embolicat en discussions. T'agradaria que la teva parella et valorés més.

  

Amb els teus diners pots comprar el que vulguis i fer donacions sense necessitat de donar explicacions a ningú. En el treball necessites prendre't uns dies de vacances per a desconnectar de les obligacions.

  

Ara mateix no li concedeixes importància a l'aspecte físic, però la gent del teu entorn et nota més envellit a causa de la caiguda del cabell i al mal estat de les dents.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Després d'una setmana d'agitació i tensió en el terreny amorós, per fi avui les coses s'han relaxat. La relació amb la teva família i la teva parella pren un caire molt més harmoniós, per la qual cosa és un bon moment per a passar temps junts.

  

Els diners no són una font de preocupació per a tu durant el dia avui, de fet, els diners mai són una font de preocupació, ja que tens la subsistència assegurada gràcies al teu treball.

  

Físicament sents que el teu cos et respon, ara li toca al teu món intern.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Saps que la teva evolució cap a una persona amb més empatia i amor cap als altres va pel bon camí; sobretot perquè notaràs com en el passat eres més rancuniós. Però els astres podrien posar-te a prova.

Cuida més de la teva casa, i inventa, amb la calculadora a la mà, nous mètodes perquè els diners no se'n vagin per la porta per a no tornar.

  

Pots tornar-te una miqueta exagerat al parlar dels teus problemes de salut; series capaç de mentir a un metge i dir-li que estàs pitjor del que realment estàs.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gaudeix de totes les coses bones que estàs compartint amb el teu estimat i amb les persones que t'envolten. Aquesta espècie de lluna de mel, podrà ser una constant en la teva vida si pares atenció a cada detall i no deixes que la rutina diària trenqui aquest màgic encanteri.

  

Amb les teves finances en ordre i les teves metes ben clares, res podrà aturar-te. Trepitja ferm i dirigeix-te pacientment cap al lloc que vols aconseguir.

  

El contacte amb el teu cos t'ajudarà a progressar i a millorar el teu benestar personal.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui toca acceptar la incertesa, desconèixer el destí, desconèixer el lloc al qual anirà la barca de la teva vida. Si estàs solter, deixa anar totes les prevencions que t'acompanyen en l'amor i gaudeix de la sorpresa.

   

Fes els passos necessaris per al canvi. És clar que no és una tasca simple, però podries obrir un nou camí que avui no t'imagines. És possible que necessitis posar la ment en alguna cosa que et mantingui lluny dels pensaments obsessius.

  

És molt positiu que dediquis part del teu temps lliure a realitzar una activitat artística que t'agradi.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tens al davant un dia ideal per a lliurar-te als plaers de l'amor i compartir amb la persona estimada tots els teus bons sentiments. No descartis res i flueix amb la bona sintonia que ara tornes a sentir.

  

Aquest últim dia de la setmana et sents amb més capacitat per a prendre decisions referents a la teva vida econòmica. Aquestes decisions no implicaran accions immediates, però si marcaran quelcom important de cara al futur.

  

El teu cos està responent positivament i comences a sentir-te amb més energies. És un bon moment per a aprendre alguna cosa més sobre tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No hauries de seguir en contacte amb aquelles persones que no t'estimen, ja que no t'aporten res més que odi i enveges. Ser sincer i humil atraurà el veritable afecte que necessites en aquest moment de renovació i millores a la teva vida emocional.

  

En el moment menys desitjat tindràs probables pèrdues de diners. És quelcom que no esperaves que et succeís i que t'obligarà a desembutxacar una suma de diners que afectarà el teu pressupost setmanal.

  

La salut i l'estat de benestar es nodreixen de múltiples factors que has de cuidar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari