L'horòscop diari del 26 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 26 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'estrès que hi ha a la teva casa és potent i la teva parella avui no et regalarà les respostes més dolces ni més sentimentals. No li ho prenguis a malament, perquè no ho fa amb mala intenció. Els solters voldran llibertat i descobrir nous mons.

Aprèn a observar i aprendre dels altres, tant dels seus encerts com dels seus errors.

No oblidis que la seguretat en la circulació viària és important tant perquè tu et trobis bé com aquells que comparteixin vehicle amb tu, per no parlar dels vianants i altres cotxes que circulin al teu voltant!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et faran en aquesta jornada una persona menys somiadora (alhora que romàntica) de l'habitual. Per això, la teva parella podrà demanar-te mostres de suport i afecte, a vegades semblaràs sorrut i esquerp fins i tot, Taure!

L'afany sense control per acumular objectes pot fer mal en els teus diners, així que procura tancar-te l'aixeta que tenies oberta. És difícil no caure en la temptació de comprar, i més si és a través del comerç electrònic, però no un assumpte impossible!

En mesura del possible, empra avui la bicicleta com a mitjà de transport.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de fer front a molts comentaris negatius sobre la teva parella. L'única cosa que busquen és desestabilitzar-vos. És possible que això fins i tot provoqui algun conflicte entre vosaltres, sobretot si fa poc temps que esteu junts.

Després d'un temps en la mateixa empresa comences a notar com els caps et valoren de debò. Recompensaran la teva fidelitat amb un petit augment de sou.

Vols aconseguir resultats immediats quan segueixes algun tractament mèdic, però en primer lloc cal tenir paciència. Amb el temps comprovaràs com et vas trobant molt millor. Segueix rigorosament les indicacions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Molts nadius del cranc decidiran aquest dia donar un canvi radical a la seva forma de viure l'amor (i també el desamor, cadascú segons les seves circumstàncies).

La desigualtat és alguna cosa que et traurà de les teves caselles, i més si, com en aquest dia, notes com hi ha tractes de favor cap a algunes persones en el teu entorn de treball (o en altres esferes en la qual els teus diners estiguin vinculats).

Vés amb compte si vas de manetes: hi haurà certa tendència a sofrir petits accidents amb martells, claus, i tota mena d'eines i utensilis (i més si són objectes punxants).

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaran disposats per l'energia astral per a una nova experiència en el camp de l'amor i les relacions. Els nadius més joves esperen avui diversió extra amb amics.

Avui sentiràs desitjos d'escapar de totes les teves obligacions. El treball et saturarà la ment i voldràs fugir des de ben entrat el dia. Ets una persona creativa i alegre, i els assumptes administratius apaguen la teva vitalitat.

Si de sobte decideixes eliminar un aliment de la teva dieta diària, hauràs de fer-ho poc, disminuint la ració o substituint-lo per un altre de característiques similars.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Després d'una època plagada de decepcions sentimentals tornaràs a recuperar la il·lusió per l'amor. Sents pessigollejos a l'estómac quan et recordes d'algú que t'agrada.

Véns de suportar una època amb moltes despeses, així que ara hauràs d'estrènyer-te el cinturó. Oblida't, per tant, de sortir de festa amb els amics o d'anar al cinema.

Tens massa coses al cap i així no podràs concentrar-te. Perquè no se t'oblidi res has d'apuntar-ho tot en una llibreta. Et despistes amb massa facilitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

A partir d'avui comença una nova etapa més benèvola per als Balança en els assumptes el cor. Les reconciliacions vindran de la mà de la consolidació de les relacions, proposicions de formalitzar el vincle i plans en comú.

L'economia comença a recuperar-se d'un període gens positiu, per la qual cosa et sentiràs amb major seguretat a l'hora d'invertir en oci i altres activitats familiars necessàries per a gaudir de la vida en comú.

Bona salut en general per a tots els nascuts sota el signe de Balança avui.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El clima conjugal és probable que es deteriori encara que en aparença cada cosa (i cada sentiment) es trobi en el lloc que correspon (i més si coqueteges amb terceres persones davant de la teva parella).

Posa a la teva cartera una bona dosi de paciència, ja que el treball amb ordinadors, maquinària pesant i similars estarà més que alentit: avaries, peces que es deixen anar, avaries que no es detecten a simple vista, impressores que no t'imprimeixen, qualsevol desastre podria ocórrer!

Vés amb compte amb les fruites i verdures massa àcides, poden tenir un efecte desmineralitzador.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui viuràs emocions intenses en l'amor. La teva relació amb la teva parella, ha passat per alts i baixos aquesta setmana, no obstant això, heu sabut recuperar el punt de connexió que us manté units i avui celebrareu aquest fet.

Avui et dedicaràs a una tasca que, si bé et semblarà gens important, serà la clau que defineixi el teu futur professional. Para esment a cada cosa que facis, perquè aquí estarà la resposta que et guiarà cap a l'èxit.

Fa algun temps que no et mous, Sagitari, i això el teu cos el manifesta i sent de forma palpable.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, t'has ofès tantes vegades per nimietats en l'últim temps. No vols seguir estacionat en una situació d'incomoditat però encara que t'esforcis no és moment de grans canvis.

Espera notícies positives respecte d'un crèdit o préstec que has sol·licitat. Estaràs sent beneficiat gràcies als teus mèrits del passat.

La cerca d'una millor dieta o l'exercici més adequat per al teu cos és una de les maneres de donar-te amor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui podràs fer honor a la teva naturalesa i alleujar les tensions amb la teva parella traient la teva part més divertida. Els Aquari són els més espontanis i alegres del Zodíac, per la qual cosa haurien d'aprofitar aquesta faceta teva per a passar-lo bé amb el teu ser estimat.

Ja que per a tu els diners és un mitjà per a una finalitat important, faràs tot el que estigui a la teva mà per a mantenir equilibrada la teva economia.

Quant a la salut, vés amb compte amb els panxells i els turmells avui, perquè podries tenir alguna molèstia en aquestes zones del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tots aquests canvis que s'han donat en el cel còsmic, et porten a unes condicions noves per a la teva vida amorosa. Una major responsabilitat enfront dels sentiments dels altres. La sexualitat es trobarà en una nova etapa de manifestació.

La setmana arribarà a la seva fi i tu pots donar les gràcies, i que has tingut massa escàndol i conflictes per a resoldre. La creativitat serà l'estrella del dia.

El teu cos i la teva ment podran aprofitar les energies còsmiques molt positives i vibrar ben alt aquest divendres.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari