L'horòscop diari del 26 de gener de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Necessites fer un pas més amb aquesta persona amb la qual ja has viscut diverses cites, totes bastants interessants. Encara que el teu cap no para de donar voltes, perquè et costa catalogar el que sents com a autèntic amor, o una simple aventura més.

Per controlar la despesa de diners dins de la teva casa, prova de ficar els bitllets del pressupost setmanal en un sobre. Cada vegada que ho obris, anota en quin ha anat destinat aquests diners.

La solució als teus problemes d'esquena podria estar en un canvi de plantilles en el teu calçat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva brúixola sentimental s'ha trencat i aquest diumenge no saps quin és el rumb que et fa falta agafar en la vida. Et costa decidir què fer amb la teva vida i amb el teu cor.

Sigues acurat amb els teus pagaments amb targetes, tant de dèbit com crèdit; a l'hora de treure diners o de pagar vigila que ningú estigui observant el teu número secret. Només així t'estalviaràs possibles disgustos.

Els teus problemes de salut te'ls prendràs amb una millor filosofia, tant que fins i tot t'oblidaràs dels teus dolors i molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els romanços seran afavorits pels astres. El pas de la lluna per Aquari roman donant el seu to romàntic als fills de Mercuri. Les paraules dolces i les propostes eixelebrades donaran un agradable toc de renovació i vitalitat a la teva relació romàntica.

És molt probable que vulguis donar un canvi a la manera en el qual et veus. Una bona opció pot donar-se en un tall de cabell o la compra de noves peces de vestir.

Vés amb compte en carregar pes o realitzar exercicis. Podries patir una lesió d'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest diumenge seràs una persona bastant sentimental (que no feble) que s'emociona gairebé amb qualsevol cosa, i que fàcilment té ganes de plorar. Els teus problemes familiars, l'aclaparament econòmic i totes les altres circumstàncies de la teva vida s'entrellacen de manera complexa.

Aprofita el teu dia si estàs descansant per posar al dia els teus comptes. Fent bons càlculs comprovaràs que pots permetre't algun capritx en aquesta setmana que està a punt d'entrar.

Algunes parts del teu cos et fan mal i són problemes vinculats al fred, per no abrigar-te de manera adequada.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Què tal anar a cremar adrenalina a un parc d'atraccions amb la teva parella o família? Els riures generaran complicitat entre vosaltres i els vincles es faran més forts.

Es preveu una jornada de despeses elevades, però els astres t'empenyen a no mirar tant la cartera i comprar el que et vingui de gust aquest diumenge.

Tingues molta cura per on trepitges. La Lluna està afectant els turmells i peus i qualsevol torçada o cop pot ser desastrós. No intentis planificar el dia perquè no sortirà com esperaves. Deixa't portar i la felicitat farà acte de presència sense que la busquis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comences ser conscient de les teves necessitats amoroses. Durant molt de temps t'has posat tu mateix una sèrie de barreres, t'amagaves dins la teva zona de confort i ja és el moment de tirar-les a baix.

Segueix per aquest camí, perquè estàs fent bé les coses. El Sol et dóna una bona perspectiva en la teva economia i aquest diumenge no hauries de tenir massa dificultats financeres. No confonguis això amb tenir llibertat per fer compres imprudents.

Vigila la teva tensió arterial, si la teva bàscula comença a donar una xifra elevada, i limita el consum d'aliments excessivament salats.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, la predicció augura que viuràs aquest dia amb molta tranquil·litat i harmonia. La teva major preocupació avui serà relaxar-te en companyia dels teus éssers estimats.

La predicció econòmica per a avui t'adverteix que possiblement hauràs d'estrènyer-te una mica el cinturó. Quant a l'àmbit laboral i professional, els Astres prediuen que s'aveïnen dies molt estressants, amb un ritme trepidant.

La predicció per a la teva salut, augura que avui et sentiràs bé, però hauràs de seguir una molt ordenada rutina diària per a fer front a l'estrès que s'aveïna.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia excel·lent per a reunir-se en família. Visitar als nostres parents, organitzar una sortida amb els nens, convidar a la nostra llar a esmorzar són algunes de les propostes que els astres porten per a tu en aquesta jornada de diumenge, Escorpí.

No és un bon dia per dedicar a assumptes professionals. L'energia astral et dispersarà i et portarà a fallades en l'atenció, oblits i distraccions que poden ser molt dolents per a la teva reputació.

Disposes d'una energia favorable en el que refereix al teu estat físic. Aprofita-ho i fes esport.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a avui diumenge en l'amor prediu un dia ple de confiança i intercanvi de bons sentiments. El teu cor et demana fer les paus amb aquells éssers estimats dels quals t'has mantingut allunyat un temps.

Per a la teva economia, la predicció d'avui augura estabilitat. Si bé els teus recursos són suficients per viure amb tranquil·litat, potser hauries d'organitzar una mica millor algunes despeses familiars per ajustar el teu pressupost.

La predicció per a la teva salut avui diumenge Sagitari, parla de bona forma física. Ets una persona forta en termes generals.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un moment excel·lent per recomençar un romanç que s'ha trencat al passat. Tornarà un amor increïble que toca les teves fibres més íntimes i et transporta a un món ideal.

Podries resultar perdent diners per errors que et faran pensar en el motiu de les teves distraccions. És probable que hagis de connectar amb un especialista que t'ajudi a reparar aquest assumpte.

En nombroses ocasions t'has permès excessos. El teu cos necessita les teves cures i el diumenge és un dia fantàstic per dedicar-se a un mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor Aquari, la predicció per a avui diumenge diu que t'anirà estupendament. Et sentiràs molt feliç i en plenitud. Hi haurà molta harmonia en les teves relacions, siguin de parella, d'amistat o familiars.

Per a les teves finances, la teva economia anirà bé, de fet, ja que aquest aspecte de la teva vida no et suposarà avui cap preocupació, et deixarà energies lliures per a enfocar-te en altres assumptes.

Quant a la teva salut avui Aquari, l'Horòscop prediu que et convé cuidar-te més, fins i tot canviar el teu estil de vida, si vols gaudir de bona salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'amor estarà present a tots els nivells (amor propi, romàntic i de vincles). Pel que és una jornada perfecta per reunir a tota la família i fer una barbacoa en el camp.

Seria bo que dediquessis una o dues hores a llegir sobre com gestionar millor els teus diners i inversions. Tindràs l'orella posada quan es parli d'economia i finances per a rebatre arguments i defensar els teus.

La teva salut física serà esplèndida. Però has d'anar amb compte quan estiguis manipulant objectes punxants, pots endur-te un disgust i fer-te un petit tall a la mà.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari