L'horòscop diari del 26 de desembre

language-es language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'afluència d'aquest últim dijous de l'any vaticina una bella complicitat amb els altres, amb un aire delicat. T'agradaran els jocs de seducció discrets i subtils, sabràs donar-li un doble sentit picant a les teves paraules i el teu comportament serà bastant fogós.

Somies en gran, amb viatges molt costosos a l'estranger, roba exclusiva de luxe o altres coses que se surten d'un pressupost assenyat.

La jornada és ideal per sortir de la teva rutina i fer nous contactes, amb els quals sentir-te més dinàmic i feliç.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Per aconseguir els teus objectius amorosos has d'estar en plena possessió de les teves facultats. Si et deixes portar per passions fugaces (o per la maleïda gelosia), pot ser que estiguis fent el primer pas cap a un precipici sense final.

Has de saber que el paper del negociador t'anirà com un guant aquest dijous. Tens l'art de la convicció i saps donar-li un toc de subtilesa i la decisió que et farà guanyar molts beneficis.

Fiques la teva mirada cap al món oriental, la seva medicina tradicional i els seus corrents més espirituals.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida de parella és una muntanya russa plena discussions i trobades íntimes molt satisfactòries. Tantes pujades i baixades podrien desestabilitzar-te i fer que sentis que ets un titella en mans d'un titellaire.

No és un bon dia per als teus assumptes materials. La situació general et fa sentir desvalguda o dependent d'altres persones. La teva prudència obtindrà premis. Les teves despeses hauran de ser mínimes per compensar les que has tingut en els últims dies.

El teu estat de salut es veurà perjudicat pel cansament i els sentiments de tristesa. Intenta deslliurar-te del malestar emocional que et pertorba.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel et parla d'amor i decideixes fer les coses de manera directa, sense embuts. Amb la teva parella cerques la pau, però també la diversió, vés al gra i podràs omplir el teu llit de focs artificials.

Importa poc com tinguis d'ordenada la teva agenda. Et demanaran favors i t'assignaran obligacions que dinamitin els teus horaris, sigui fer unes hores extres a la feina o fer-te càrrec d'un familiar major que necessita acompanyant per anar al metge.

Sigues molt acurat, si tens alguna malaltia crònica, fes cas al teu metge de manera escrupolosa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb l'energia de l'eclipsi anul·lar de Sol voldràs canviar la teva manera de vida. Buscar un treball més concorde a la teva vocació i començar rutines noves. També tenir més temps per a tu i els teus éssers estimats.

Fins a la següent Lluna Plena coneixeràs contactes professionals molt interessants, que podrien portar-te a guanyar molts diners.

Fer una hora d'esport al dia, cuinar de forma més saludable i amb aliments frescos, seguir una dieta, meditar mitja hora al dia, deixar de fumar, etc. Tot això són rutines noves que podràs incorporar amb èxit gràcies a l'energia d'aquesta jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs en un dia bastant controlador, en el qual no vols que res s'escapi a la teva supervisió. Ni el que fa la teva parella, ni amb qui caminen els teus fills o què estan fent les teves amistats.

Hi haurà indulgència amb la teva economia, sempre que assumeixis els teus errors i facis propòsit d'esmena. Si et presentes com una persona humil, podràs reparar alguns forats que hi ha en els teus comptes actuals.

Els ambiciosos sense límit seran els qui no tinguin remei. El teu nivell energètic és poderós i la passió de viure fa que t'oblidis de molèsties sense importància.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per als nascuts sota el signe de Balança avui dijous augura trobades i desacords. Tot allò que has estat evitant, succeirà avui.

En relació amb les teves finances, els Astres prediuen certa falta de coherència. Pot ser que estiguis gastant més del que ingresses, la qual cosa et podria portar a una espiral de deute, que faria perillar la teva situació econòmica.

Pel que fa a la teva salut, la predicció augura que estàs en fase de recuperació de certs problemes orgànics de nivell intern. Tria una alimentació sana i segueix les instruccions mèdiques.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui et donaran una lliçó de llibertat que si la prens amb una bona disposició, t'ajudarà en el teu matrimoni o relació de parella. Aquells nadius que estan solters pot ser que comencin un vincle diferent a l'acostumat.

Mercuri continua donant tot en la teva zona zodiacal de diners i per això hauràs d'aprofitar per aconcretar totes les transaccions comercials que tinguis al cap.

Si sents que ho necessites no dubtis a realitzar una teràpia psicològica, podrà donar-te la confiança que necessites per estar en harmonia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop avui Sagitari prediu que l'amor sura en l'aire, no obstant això, les parelles que faci molt temps, han d'estar en guàrdia per possibles mostres de crisis passatgeres.

La predicció econòmica per als nadius de Sagitari avui no és molt afortunada, perquè els Astres no afavoreixen el creixement financer de moment.

Amb referència a la salut dels Sagitari, els Astres auguren bones perspectives, perquè comptaràs amb forces i energies suficients. No obstant això, l'estrès podria treure't aquest benestar del qual gaudeixes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que al matí estiguis trist i en la tarda sentis que tot està bé. No estàs boig, Capricorn. Estàs sent sotmès a grans neteges energètiques que renovaran la teva vida com mai vas creure abans.

Tens a la teva disposició l'energia brillant de Venus que augmenta les teves possibilitats de trobar-te en una situació més folgada respecte de l'economia.

La meditació, el ioga i les arts marcials són algunes de les possibles tècniques que pots aprendre perquè la teva ment sigui la teva aliada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui dijous Aquari prediu esdeveniments afortunats. Res has de témer, perquè tot el que un dia vas imaginar respecte a l'amor, s'està donant en la teva vida.

En referència a la teva economia, la predicció d'avui parla de la necessitat de gestionar millor el teu capital. Pot ser que necessitis invertir de cara al futur, o simplement reorganitzar els comptes domèstics.

Quant a la teva salut Aquari, l'Horòscop prediu un dia on segurament un petit problema de pell farà que necessitis anar al metge per a una revisió.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És hora de deixar enrere amistats tòxiques o persones que ja no vibren en la mateixa freqüència que tu. S'obre un període en el qual faràs noves i interessants amistats. Si tens parella, és millor no parlar de temes delicats.

Apunta't a aquesta ONG que sempre has volgut, ajuda en la protectora d'animals o fes-te voluntari en alguna associació. Deixa enrere aquesta feina que tan poc t'agrada i fes els passos necessaris per a aconseguir el teu treball somiat.

A causa de l'eclipsi pots sentir-te molt sensible i emocional, fins i tot trist, tensi esgotat de totes les teves forces.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari