L'horòscop diari del 26 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 26 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La protecció de Venus et permetrà establir relacions agradables amb la teva parella i poder gaudir junts en família. Per al solter, el dia serà molt estimulant i creatiu. Si el món s'acaba, no t'enxamparà veient una sèrie de televisió a casa.

Fingeixes que estàs molt enfeinat, que les teves obligacions es multipliquen i que gairebé ets la persona que més treballa en aquest univers, però saps que no és així.

No paguis les teves ansietats fent-te un tip de menjar. La solució als teus problemes no es troba en el fons del plat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sent molt més extravertit i càlid que en altres ocasions, els astres enforteixen els teus vincles de complicitat amb la teva parella. Crearàs un clima màgic i tàcit en la teva vida conjugal, haureu de fer algunes eleccions però seran bàsiques.

Si prestes diners a algú, no pensis a recuperar-los, per més que sigui de plena confiança. És més, evita fer-ho, ja que estàs començant un problema amb algú a qui tens afecte.

Permet-te descansar de tant en tant, fes pauses a la feina i pren-te una bona tassa d'herbes relaxants.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Júpiter estarà en aspecte harmònic en el teu cel i hauries d'aprofitar aquest corrent per a ordenar els teus sentiments i emocions, fer una mica d'exercici introspectiu i escoltar la veu del teu cor. Igual no estàs enamorat de qui creies, i has confós amistat amb una altra cosa.

Perquè els teus diners no surtin per no tornar més, seria bona idea complir la llei de manera escrupolosa. I és que pot ser víctima de possibles multes i infraccions.

Tindràs temps per a tu mateix i fer les activitats que més t'agraden. Els teus éssers estimats gairebé no et necessitaran. Aprofita l'ocasió!

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La valentia s'instal·la en el teu pensament, en els teus sentiments més amorosos i no voldràs callar l'amor que sents cap a la persona dels teus somnis. Encara que estàs actualment enamorat d'algú que no és la persona que tots coneixen com la teva parella i això et trastocarà.

Plutó et farà ser més ambiciós i audaç. La sort recompensarà els teus esforços en el teu lloc de feina.

Sigues més reflexiu i menys impacient. Prepara els teus projectes relacionats amb el benestar amb cura i no et deixis influenciar per totes les opinions que es produeixen al teu voltant.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els teus valors i els teus coneixements t'ajudaran a reforçar el teu vincle amorós i formar llaços més sòlids per al futur. Coincidir en les metes i la visió d'una vida en comú és possible en aquest moment.

Moltes de les persones amb les quals treballes t'admiren i avui t'ho faran saber. Serà molt gratificant per a tu escoltar afalacs a la teva persona.

Tens força i optimisme per arribar al final de la jornada amb l'energia pròpia d'un nadiu del signe de Lleó.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'amoïnarà els problemes dels altres, inclosa la teva parella, i fins i tot sentiràs inquietud per la por que algú els faci mal. No vols canvis, però aquests seran inevitables, sobretot si les dificultats quotidianes estan sobre la taula.

Júpiter s'aixeca com el planeta del conflicte i crearà un clima més aviat tens en el teu entorn professional. Comptes que no quadren com haurien o obligacions rellevants que ningú vol assumir.

Intenta acostumar-te a anar-te a dormir i despertar-te sempre a la mateixa hora: millorarà el teu metabolisme.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Seria convenient que repassessis la teva manera de ser en l'amor, perquè els Astres prediuen que avui dilluns tindràs problemes amb el control que exerceixes sobre els altres. No siguis tan exigent, rectifica i respecta la individualitat de cadascun.

Com a bon Balança, odies equivocar-te en les decisions, més encara si estem parlant d'una cosa tan fonamental com els diners.

És molt important per a aquest signe que mantingui la seva sang lliure d'impureses, perquè el seu punt feble és el ronyó. Evita aliments en conserva i xarcuteria.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'ambient amorós es relaxarà de sobte perquè les estrelles t'hauran fet admetre que no sempre tens raó. Et costarà assumir-ho, però després serà alliberador reconèixer que la veritat absoluta no està a les teves mans, ni tens totes les respostes de l'univers!

Per a alguns serà un dia crucial, sigui per una reunió important o perquè estàs consolidant una relació professional ja existent però de manera espectacular!

En la salut segueix la teva intuïció perquè serà excel·lent en aquest dia. Gràcies a això, podràs esquivar disgustos de tota mena.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari hauran de fer un esforç avui dilluns per treure’s les seves cuirasses i obrir-se més a l'amor. Tant si tenen parella com si no, els que us envolten trobaran a faltar gestos d'afecte i una major predisposició per a ser amorosos.

L'única cosa que han d'aprendre els nascuts sota el signe de l’arquer és a comptar els seus diners. Si bé ho fan amb relativa facilitat i saben com aconseguir-lo, no saben molt bé com administrar-ho.

Els sagitaris acostumen a ser amants del bon menjar, per aquest motiu poden tenir tendència al sobrepès.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et mostres poc accessible a les idees de l'altre, no aconseguiràs res bo i perdràs la possibilitat de passar un temps compartit dolç i optimista. Si ets dels nadius de Capricorn que estan solters, els astres mostren la possibilitat de vincular amb una persona jove i aventurera.

Potser estàs en un moment en el qual gastes més del que ganes. El teu pressupost podria sofrir un estrenyiment important per culpa d'un descuit, això tard o d'hora portarà conseqüències.

Vés amb compte amb els talls i els petits accidents domèstics, poden ser més greus del que semblen.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres prediuen que avui els nadius d'Aquari s'enfrontaran a un important repte en el terreny amorós. Estan vivint molts canvis interns i això els està fent replantejar-se moltes coses.

La predicció de l'horòscop d'Aquari avui en relació amb els diners és bona, hi haurà molt moviment d'energies a favor teu. Això es tradueix en ajuda de persones influents, oportunitats i reconeixements laborals.

Els nadius del signe d'Aquari haurien de saber que caminar o córrer ha de formar part de les seves rutines diàries. Els convindria baixar la seva activitat mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Quan encens una llum en la foscor ajudes als qui t'acompanyen a aclarir els racons foscos del seu cor. D'aquesta manera la veritat del que sents, no es deixa endur per la tèrbola influència de les idees capritxoses sobre l'amor.

Si tens una actitud responsable en la professió que exerceixes, tindràs un reconeixement del teu bon acompliment. Potser no és suficient per a tu amb unes paraules i voldries un estímul de tipus econòmic.

Si pots descansar mitja hora a la tarda, seria molt bo per a tu. Recuperaràs una mica d'energia per arribar al final de dia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari