L'horòscop diari del 25 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 25 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquest dimecres pensaràs en projectes de llarga durada, com el matrimoni, el naixement de fills o la signatura d'una hipoteca. Voldràs lluitar pel que vols i l'univers apreciarà els teus esforços.

La teva actitud és molt bona i t'anirà tot rodat en l'àmbit del treball, especialment si és un dels teus primers dies a l'empresa o si has canviat de departament.

Necessitaràs descansar en el pla mental, però no confonguis la relaxació amb la passivitat. Actua, si és convenient.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'ompliràs d'inseguretats durant aquest dia. La teva parella podria haver reprès algun tipus de contacte amb el seu ex; potser per solucionar un tema legal, com la venda d'una casa comuna, però això t'omplirà de dubtes i inseguretats.

La teva sensació de satisfacció és total en l'àmbit dels diners. Sents que totes les teves necessitats estan ben dirigides, signaries per mantenir les coses tal com estan durant molts anys més.

Serà important que no oblidis les teves ulleres, si tens problemes oculars: com te les deixis a casa podries sofrir algun accident lleu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Evita desbordar emocions o desitjos carnals excessius, si vols que el romanticisme no es perdi. Aprèn a portar el timó dels teus sentiments guiant-te pel sentit comú, no per les passions puntuals.

La sort t'acompanyarà si has de presentar-te a exàmens o qualsevol altre tipus de prova en la qual s'avaluïn els teus coneixements i les teves actituds. L'aprovat estarà garantit, i fins i tot podries aconseguir una bona nota.

Si una malaltia podria aferrar-se a tu, aquesta seria la hipocondria: et pensaràs que et trobes més malament del que estàs.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El diàleg ha estat un bàlsam per la teva relació i algunes barreres que semblaven infranquejables, es fan més baixes avui.

Se't poden anar uns bons diners en copes i oci nocturn. Aprèn a controlar-te o declina la invitació que et facin els teus millors amics.

Dedica temps suficient a menjar, no ho facis ràpidament en una cantonada de la teva oficina. Surt a un parc, a l'aire lliure, i recorda mastegar cada mos prou vegades.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Comença una etapa astral de beneficis i agradables sorpreses que has de gaudir. No permetis que les interferències de persones, a les quals ja no deus res, espatllin la teva felicitat.

Hi ha bons moviments en la teva vida professional. La creativitat de la qual disposes en aquest moment et donarà grans eines per aconseguir les teves metes.

Si ets d'aquells lleons que sofreixen de pressió arterial alta, és un moment excel·lent per a començar practicar tècniques que et portin a un millor domini del teu sistema nerviós i les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sigues dolç amb la teva parella i no envaeixis la seva àrea de llibertat i de decisions. No influeixis en com vesteix o quines sabates es fica i respecta les seves decisions i els seus gustos.

Al teu voltant hi ha certa calma i per això tu hauries de ser més actiu que mai en el terreny dels negocis. Aprofitaràs les oportunitats que els teus contactes no veuen perquè estan pecant de relaxació

Per desconnectar de les preocupacions mundanes, podries submergir-te en la lectura d'una bona novel·la o veure pel·lícules aclamades, que et portin a viure aventures sense sortir de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui dimecres per als nadius de Balança prediu una jornada més positiva en relació amb l'amor.

Pel que fa als diners, l'horòscop d'avui t'aconsella ser pacient perquè és molt probable que sorgeixin complicacions sobre aquest tema. Pot ser que els ingressos que esperaves no arribin a temps, o pot ser que perdis diners en un negoci, pren-t'ho amb calma.

El teu cansament més alguns conflictes interns sense resoldre a nivell emocional, podrien espatllar-te el dia. Els astres t'aconsellen prendre't un temps per relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs gelós de la teva parella, però no perquè una altra persona pugui flirtejar amb la teva mitjana taronja. Creus que hi ha alguns aspectes que només et pertanyen a tu, com aconseguir que la persona estimada rigui, i si arriba algú més graciós que tu t'enfadaràs.

Pot trobar-se completament perdut a la feina. Tindràs la sensació que t'estan parlant en un idioma diferent, que no comprens, i això et desarticularà.

Has de tenir la visió que la salut és com una carrera de fons, que comporta fer el mateix de manera constant.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dimecres Sagitari descobriràs els secrets de l'amor en les coses quotidianes. Els gestos de complicitat, les mirades. Gaudir d'allò més senzill cada dia és el que més t'uneix a la persona estimada.

D'altra banda, comptes amb recursos més que suficients per viure en aquests moments, per la qual cosa et convé planificar les teves inversions per mantenir la teva bona fortuna.

Referent al teu estat de salut Sagitari, avui la predicció de l'horòscop t'augura un dia bastant tranquil en aquest sentit, saps cuidar de tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No fugis d'una discussió que encara que podria resultar molesta o irritant, és necessària perquè puguis aclarir assumptes relatius a la convivència.

La por a perdre el que tens podria portar-te a treballar massa hores. Apareixeran bones oportunitats, no les deixis passar. De la teva bona disposició dependrà que l'energia positiva arribi a tu.

Les malalties que pateixes poden ser producte de la tensió mental. Aprendre a relaxar-te és imprescindible, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui dimecres adverteix als nadius d'Aquari la necessitat de replantejar-se les seves prioritats personals, si volen que l'amor estigui present en les seves vides. Seria convenient que busquessis una mica de temps per a dedicar-li la teva vida amorosa.

Econòmicament estàs en un moment bastant estable, no et falta diners amb el qual fer front a les teves obligacions bàsiques, però tampoc et sobra com per a millorar considerablement el teu estil de vida, tal com volguessis.

El teu bon estat de salut influirà positivament en el teu estat d'ànim, però no oblidis cuidar la teva salut emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Arriba un temps feliç on l'harmonia i la capacitat d'enteniment ajuden a avançar cap a nous projectes en l'amor. És un dia perfecte tant per donar com per rebre ajuda.

Si necessites un préstec, és el moment ideal per iniciar les gestions necessàries per fer-lo. Hi ha riquesa per aconseguir estabilitat econòmica.

Vigila la qualitat del teu calçat. Els peus són la base de tot el teu cos, han d'estar sans per fer-te a gaudir del món.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari