L'horòscop diari del 25 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 25 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà moltes persones que voldran opinar sobre què et convé i què no en la teva vida sentimental, amb qui hauries de casar-te o com fer més feliç el teu matrimoni. Calla a qui desitgis, la teva vida és teva i la gestiones segons els teus principis i els teus gustos.

  

En els negocis,  sigues més prudent, i sobretot, no et fiquis en terrenys pantanosos parlant de política o drets socials amb possibles clients o compradors.

  

El teu equilibri no serà bo. Vés amb compte amb les superfícies mullades o irregulars, si és que no vols acabar caient de morros.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Procura mostrar-te vulnerable de tant en tant.  Tens una forta cuirassa que fa que algunes persones et percebin com a immutable, fins i tot monòton, quan aquesta no és la realitat. Un ventall d'emocions intenses es troben dins de tu, i hauries d'esforçar-te a donar-los sortida.

  

Somies amb negocis internacionals, amb viatges de treball, i en general, amb contactes més enllà de les teves fronteres.

  

Les visites a entorns on circuli l'aigua seran molt relaxant, deixarà la teva ment buidada de tots els dimonis quotidians. Una mica de natació en un llac o al mar et farà molt bé.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els batecs del teu cor intensifiquen el seu ritme  en pensar en el que pot succeir aquesta nit. Sortides i diversió no han esperar. El teu grup d'amics compta amb la teva presència per a animar la festa.

  

Quan ets realista, és quan pots dur a terme els teus projectes. Tens grans possibilitats de destacar-te gràcies a una idea que tens al cap. Visualitzar el camí de la productivitat pot ajudar-te a aconseguir més ràpidament les teves metes.

  

La teva salut és bona encara que arribant aquest dia de la setmana el cansament podria fer estralls. Descansa pel teu bé

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La conquesta i la passió estan en l'agenda. No et quedis en el teu dormitori menjant crispetes i veient maratons de sèries, accepta les invitacions que et facin. Deixa que l'univers et conegui. I si el teu telèfon no sona, sé tu qui proposi una vetllada amb amics en algun local de moda.

  

Pots repetir una inversió que ja vas fer en el passat en negocis sòlids. L'èxit està escrit de nou per a tu.

  

Revisa la planta dels teus peus, perquè no apareguin fongs. Si veus alguna cosa fora del normal, acudeix al teu podòleg.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tenir tota la vida planificada no és bona idea, Lleó. A vegades, l'Univers t'envia proves, no per  fer-te mal, sinó perquè les superis i et facis més fort. Com l'aigua, has d'aprendre a fluir.

  

Aquest mes estàs retardant alguns pagaments i el mes que ve se t'acumularan els rebuts. Això implicarà que et cobrin alguna comissió per pagament endarrerit. Soluciona aquest tema acom més aviat millor!

  

No hauries de continuar saltant-te l'esmorzar. Aixeca't una estona abans, menja bé i veuràs com afrontes el matí amb més energia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets una persona insistent, saps com aconseguir que el teu objectiu accedeixi a tots els teus desitjos, però no et pots oblidar de tenir la precisió per triar les millors paraules. Si no, podries estar ofenent a la persona que té tota la teva atenció en aquests moments.

  

Els nadius que hagin començat en una nova feina podrien sentir-se desubicats. Pensaràs, fins i tot, que t'has equivocat acceptant l'oferta professional.

  

És un dia per omplir casa teva de color, de flors que t'embriaguin amb la seva olor, que t'omplin d'alegria.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança solters , se senten bastant segurs de si mateixos i del que volen en l'amor. Per aquest motiu precisament, quan aparegui una persona que no els convingui, seran capaços d'ignorar-la

  

Professionalment, potser està havent-hi una mica de caos provocat per una situació inesperada d'última hora.

  

Referent a la teva salut, avui és molt possible que sentis tensions musculars en la zona lumbar i a les espatlles. També sentiràs molèsties digestives, si ets d'aquestes persones que somatitzen l'estrès en l'estómac.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si has viscut una crisi sentimental, aquesta arribarà a la seva fi. Alegra't, els núvols es dissipen. Gràcies als emplaçaments astrals una nova energia de felicitat i concòrdia arriba a la teva vida amorosa.

  

És important que durant aquest divendres et refermis en els teus valors per sostenir una situació de tensió que arriba per sorpresa. La realitat mostra que no és la teva responsabilitat veure't embolicat en aquest problema.

  

Necessites canviar d'hàbits en forma urgent. Has de connectar mentalment amb els teus objectius de salut i benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquests dies Sagitari, estàs veient com les restriccions i limitacions que havies sofert en l'amor fins ara, han desaparegut completament. En aquest sentit, la transparència de sentiments amb els quals t'envoltes. 

  

En l'econòmic, el teu poder previsor ha ajudat al fet que difícilment t'hagis vist escàs de fons o recursos per a tirar endavant.

  

No has de témer per la teva salut Sagitari, perquè avui notaràs com el teu cos va recuperant la bona forma a la qual ho tenies acostumat. Els teus esforços han valgut la pena.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'amor truca la teva porta aquesta nit de divendres, Capricorn. Estàs més obert a rebre afecte i comprendre els sentiments de l'altra persona gràcies als aspectes que Neptú fa amb el teu Sol.

  

Els assumptes relatius als diners aniran bé i no és que vagis a nedar en l'abundància però aquest divendres sents que tot està bé i que no necessites massa més per ser feliç.

  

Si estàs cursant una malaltia o realitzant un tractament, confia que el teu cos recuperi la salut en menys temps de l'esperat pels teus metges.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu magnetisme personal està brillant i les grans idees estan sorgint. És possible que hagis de revisar les teves prioritats personals i utilitzar la teva imaginació, ja que els teus valors estan canviant.

  

En relació amb els diners, sovint et sents bastant separat del món financer, però a vegades les teves bones idees poden tenir beneficis materials definits.

  

Referent a la salut Aquari, avui divendres el teu cos et respondrà perfectament bé malgrat totes les molèsties que has estat patint aquesta setmana. Emocionalment, tingues paciència i persevera.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No es tracta que totes les persones que t'agradin siguin dolentes sinó que, sempre tries el mateix tipus de persona de la qual enamorar-te. Has de treballar en la teva independència emocional per a no tornar a caure en relacions que només et fan mal.

  

Una nova oportunitat d'ocupació sorgirà com per art de màgia. Un reclutador d'una gran empresa veurà el teu perfil en internet i t'enviarà un missatge amb els detalls d'una oferta molt temptadora.

  

Si et notes les ungles una mica trencadisses, fica-les cada dia uns minuts en suc de llimona per a enfortir-les.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari