L’horòscop diari del 25 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 25 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia és perfecte per a enamorar-te, fins i tot si ja tens parella. Perquè podràs tornar a sentir les mateixes papallones a l'estómac que quan us vau conèixer.

En l'economia hi haurà llums i ombres. Mercuri ens apunta que en aquest dia et serà difícil prendre certes decisions si ets una persona amb un càrrec important.

El dia es preveu asèptic en relació amb la salut, i no hi haurà avenços però tampoc retrocessos. Si estàs duent a terme un tractament, esperaves que per fi es veiessin els resultats d'aquest.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els solters es proveiran de metafòriques fletxes per a llançar-les fins al centre del cor de qui se'ls posi entre cella i cella. Recorda que les paraules són com un lleó, que si està lligat, pots conviure amb ell, però si el deixes escapar, podria acabar per devorar-te.

Tot et convidarà a fer un pas més i arribar a les teves metes, endavant!

Para atenció al significat dels teus somnis, ja que algú que et protegeix des del més enllà podria estar intentant donar-te un missatge important en la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

A l'hora d'expressar-te amb els altres ets massa brusc. Molta gent podria sentir-se ofesa amb les teves paraules, així que la pròxima vegada mesura millor el que dius.

Algú intentarà frenar-te en el treball perquè no destaquis per damunt dels altres. Tot l'esforç fet en els últims dies no serà tingut en compte per part dels caps.

Començaràs la jornada amb ganes de menjar-te el món, per la qual cosa pot ser un dia propici per participar en una competició esportiva, on destacaries per damunt de la resta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus serà la deessa governant sobre el teu cel, perquè el seu planeta amorós està en un punt magnífic per a tu. En les relacions llargues, et podràs posar en la pell de l'altra persona per a comprendre per què viu cert malestar, si és que fóra el cas.

Vols comprar un nou electrodomèstic per casa? Pensa si de debò l'utilitzaràs, o si aviat estarà guardat a l'armari acumulant pols.

Perquè les males vibracions s'allunyin de tu, porta des que surtis de casa aquell objecte que és un talismà per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En lloc de fer espai al diàleg, pot ser que et centris a parlar de tu mateix i no escoltis res del que et diuen. A la nit algú se t'acostarà amb intenció d'entablar una relació.

Espera un batibull de males intencions en el que unes paraules que has dit es repetiran amb la intenció que es vegi una part de tu fins ara desconeguda. 

La teva salut és bona, tot i això, els aspectes planetaris mostren una energia baixa i una mica de fatiga. Desfés-te de les males vibracions del teu voltant i veuràs que el sol torna a brillar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Havies dipositat moltes esperances en aquesta relació, però t'adonaràs que va ser un error concedir-li una segona oportunitat. En cap moment ha estat capaç de reconquerir-te com havia promès. Sol·licita tot allò que et correspongui.

No pot ser que treballis hores extres i en jornades festives i després ningú te les recompensi. Reclamaràs de bones maneres per a no semblar agressiu.

Evita a les persones que s'acostin a tu per a explicar-te els seus problemes. Aquest pessimisme pot arribar a contagiar-se. Procura portar una vida més activa, però sense provar l'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui les coses es calmaran en el terreny amorós, per la qual cosa seria un bon dia per a gaudir de moments íntims amb la teva parella. Fomenta, costi el que costi, la comunicació i actua des del cor, és l'única manera d'arreglar les coses.

Amb la suficient paciència i dedicació, aconseguiràs dur a terme un canvi important en la teva vida econòmica.

Per a millorar el teu estat de salut, no només es tracta de fer exercici i alimentar-te adequadament. El descans apropiat i el treball amb les teves emocions és imprescindible. Aventura't a expressar-te de noves maneres.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pots sentir-te feliç per la bonica fase que té el teu signe en l'àrea de l'amor. Viuràs un conte de fades que, a més, estarà absent de malvats. Si vas viure un desamor, aprofita avui per a tancar velles ferides, i oblidar idil·lis del passat, d'aquells que et van deixar marca.

Una triada d'astres et faran tenir un bon sentit del consum sostenible, mirant pel benestar del planeta Terra.

L'esport serà molt bo per a descarregar energia si estàs deixant el tabac i tens una mica de síndrome d'abstinència. Més carreres i menys xiclets de nicotina!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aparta d'una vegada els petits dubtes que t'assalten sobre el futur, aquí i ara està la realitat que necessites viure, i ara mateix aquesta realitat està plena d'amor i felicitat, no ho espatllis mirant per a un altre costat.

Laboralment, saps que aviat la teva situació farà un canvi, també saps que això depèn completament de tu. De moment només et cal esperar que arribi el moment adequat.

Físicament has pogut recuperar les teves forces, cosa no és quelcom que et molesti avui dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El més important és conèixer el que estàs disposat a donar i què esperes rebre de la teva parella. Avui és una nit ideal per a una trobada amorosa.

Comença un cicle en el qual podràs guanyar més del que estàs acostumat i això et donarà un respir. L'empremta que deixen els astres t'ajuda a veure el camí de l'abundància.

El matí et troba una mica nerviós, els efluvis de la lluna en el signe d'Aquari et generen certa tensió mental i una onada de pensaments que són difícils de controlar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No oblidis Aquari que els assumptes del cor han de regir-se pel cor i no per la lògica. El cervell res té a veure amb els sentiments, no utilitzis el cap per a entendre els teus sentiments.

Deixa que els diners segueixin el seu flux natural i formin part de la teva vida sense amoïnar-te. La teva forma de dirigir tant el teu temps de treball, com les teves finances és l'adequada.

Ja que notes que la teva salut ha millorat considerablement, no hauries de posar-te més pressions a sobre. Pren nota de les teves necessitats emocionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No et desesperis si t'equivoques, et disculparan. Aquests moments són una oportunitat per als qui s'estimen de debò. Et permetran establir una nova realitat en l'amor en la qual aconsegueixis la comprensió i la calma sense esforços.

Vas en la direcció desitjada quan et deixes portar per les sincronies en lloc de forçar situacions que potser no són adequades per a tu i per al teu creixement. Per això, no et fiquis on no et demanen.

Estàs en dia excel·lent respecte al teu estat de benestar. El teu cos mostra una tonicitat muscular perfecta.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari