L’horòscop diari del 25 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 25 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No has de negar-te res en l'amor. El que tens davant teu és el dia perfecte per fer nous amics, recuperar alguns perduts o fer nous projectes molt romàntics.

No hauràs de témer que el teu cap perilli a la feina, per més que estiguin reduint plantilla o la crisi estigui fent mal al teu voltant. Els astres et protegeixen.

Pren-te una mica més de temps per a tu. Gaudeix, si pots, d'una bona tassa de til·la alpina, que t'equilibri les ànsies que et fan trepitjar l'accelerador.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'ambient serà tònic i agradable en matèries d'amor, gràcies al poder de Venus, que estarà molt present tota la jornada, però més encara quan arribi la nit.

Si desitges millorar a la teva feina, busca informació per fer algun curs que actualitzi els teus coneixements o que et permeti millorar en idiomes, si és el teu punt feble.

En temes de benestar no tractis de precipitar les coses, sigues un Taure pacient. Si poses el peu en el pedal accelerador, la velocitat t'impedirà contemplar la bellesa del paisatge.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una jornada propícia per a les males notícies. La teva parella et comunicarà la seva decisió d'iniciar un nou camí en la seva vida, on tu no tens cabuda. Et sorprendrà molt.

A l'hora de redactar uns contractes seràs molt hàbil i establiràs una sèrie de clàusules, que de no complir-se, et suposaran una indemnització. És una manera de garantir-te uns diners extres.

Està bé que experimentis amb nous menjars, però no tots et faran bé. Vés amb compte amb l'estómac, que podria sentir-se malament a conseqüència del picant i dels nous sabors.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus, la deessa de l'amor, es converteix en la teva aliada en influir en un signe que està ben connectat amb el teu. No obstant això, alguns nadius solters podrien tenir dificultats per comunicar-se amb la persona que estimen.

La teva lucidesa et permetrà ser útil allà on et trobis, seràs un tresor que no tots sabran apreciar, però que afortunat serà aquell que aposti pel teu talent!

Tens més llibertat per emprendre, per conèixer què et demana el teu cos i també la teva ment i buscar programes que s'adeqüin a aquestes necessitats que saps bé com detectar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els lleons que no es trobin passant un moment dolç amb les seves parelles tenen avui l'oportunitat valuosa de demostrar amb accions el molt amor que senten. Has estat molt ocupat i potser és moment de dedicar unes hores a la teva relació.

Deixa enrere tots els teus temors. És hora de començar un camí nou en els assumptes que tenen a veure amb la forma de guanyar-te el pa.

Procura que els teus horaris de descans així com el ritme dels teus menjars siguin respectats per mantenir la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es nota que confies molt en la teva parella, malgrat la distància, saps que mai t'enganyarà. Perquè comprovi l'implicat que estàs en la relació, et faràs un tatuatge d'amor.

Estàs obstinat a millorar les teves relacions socials, sobretot perquè saps que en el futur poden obrir-te més portes des del punt de vista professional. No compartiràs els teus estalvis amb ningú.

Hi ha certs hàbits, com prendre diverses tasses de cafè, que resulten molt perjudicials per a la teva salut. Procura substituir-les per altres begudes més saludables com les infusions o sucs naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui no serà un bon dia per a l'amor, no passarà res catastròfic, però tampoc et beneficiaràs de la influència dels Astres. Tingues paciència i afronta aquests moments de rutina i una mica de conflicte amb el teu millor tarannà.

Segurament sentiràs que la teva economia s'ha estancat, així que potser et comences a preocupar. No és res negatiu, simplement és un cicle que estàs vivint en relació amb els diners, no t’espantis

La teva salut no es ressentirà durant el dia d'avui, així que tindràs una preocupació menys en la teva atrafegada vida.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mercuri et promet un amor animat i dinàmic on l'avorriment no té cabuda. Interactuaràs amb la teva parella i trobaràs una profunda complicitat similar a la de les vostres primeres cites.

Estàs passant per un període actiu i hi ha moltes oportunitats per  guanyar diners si ho necessites… i si no també, que sempre està bé acumular una bona fortuna!

Et trobes en un dia ple d'entusiasme i es contagiarà a aquells que tens a prop. Ets un autèntic talismà de la bona vibració, faràs somriure a qui s'acosti a tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui sentiràs que la teva relació de parella es consolida i va per molt bon camí. La teva parella està molt pendent de tu i et demostra constantment gestos de tendresa. Tu, per la teva banda, seràs capaç de posar-te en el seu lloc i avançar-te a les seves necessitats.

Hauràs de desplaçar-te per motius de feina, si tens negoci propi, això serà molt avantatjós, perquè coneixeràs a persones influents que podran fer que la teva empresa creixi de forma immediata.

Evita que l'estrès prengui possessió del control de la teva vida, hi ha moltes maneres de manejar les situacions estressants.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una situació nova i inesperada et portarà un canvi favorable en la teva vida afectiva. Podràs recuperar l'amor que creies que havies perdut per sempre. Gaudeix d'aquest moment d'alegria única.

Arriben bones notícies per a tu, Capricorn, a partir d'aquests dies pots recuperar un lloc o premi a la feina que creies que estava perdut.

La dinàmica còsmica indica que la sexualitat passa per un moment de molta energia que no hauries de desaprofitar, ja que estàs més atractiu que mai.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

T'has adonat que com més dónes, més reps en l'amor. Encara que a vegades, et plantegis que no estàs fent el correcte, segueix per aquest camí. Tampoc es tracta de sacrificar-se sense rebre res a canvi.

Anticipa't als problemes en matèria econòmica, fes que els teus diners treballi per a tu, en lloc de treballar més fort per generar més ingressos. Bon moment per aquells que tenen negoci propi.

Avui estàs molt enfocat a fer que el teu cos tingui millor aspecte. La part estètica és també important, no ho oblidis.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'amor és una cosa que succeeix en el teu cor però ha de passar al cos. No és suficient que tinguis un sentiment, sinó que és necessari que el manifestis a l’ésser estimat.

L'ambició és important per aconseguir l'èxit, però no sempre és beneficiós, per a tu i molt menys per als teus companys, que et dediquis a complir més objectius dels que et sol·liciten els teus caps.

Estàs una mica irascible i intolerant. Deteriores la teva salut i les teves relacions quan et deixes dur per la frustració.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari