L'horòscop diari del 25 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 25 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà moltes persones que vulguin opinar sobre què et convé i què no en la teva vida sentimental; amb qui hauries de casar-te, o com fer més feliç el teu matrimoni. Calla a qui desitgis, la teva vida és teva i la gestiones segons els teus principis i els teus gustos.

En els negocis, això sí, sigues més prudent, i sobretot, no et fiquis en terrenys pantanosos parlant de política o drets socials amb possibles clients o compradors.

El teu equilibri no serà bo; vés amb compte amb les superfícies mullades (o irregulars), si és que no vols acabar caient de cara.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El solter que busqui aventures podria acabar relacionant-se amb persones casades o amb una situació sentimental complexa. Pregunta't senzillament: et fa feliç la seva companyia? En les parelles, la química es notarà a llegües.

Les propostes professionals arribaran a tu per a millorar la teva situació; no obstant això, per a rebre certes millores hauràs de deixar enrere altres labors i tasques que certament t'il·lusionen.

El dia es complicarà i et veuràs embolicat en una autèntica carrera de fórmula u, en el qual no aixecaràs el peu de l'accelerador. Com agrairàs tenir llavors una bona condició física!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La timidesa t'impedeix acostar-te a la persona que t'agrada. Aquesta discreció farà que passis desapercebut per a la major part de la gent. Enveges als teus amics perquè lliguen molt.

T'espera per davant una jornada de treball molt interessant, però es veurà trastocada per algun imprevist d'última hora. La solució als teus problemes pot estar en una simple trucada.

Quan li detecten una malaltia a algú del nostre entorn és quan ens adonem de l'important que resulta cuidar la salut. Començaràs a realitzar més exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dins de la teva llar, la situació estarà en ordre, amb una comunicació fluida capaç de treure qualsevol estella que us faci mal. Els solters es voldran menjar el món, però és més probable que avui dormin a casa i sense companyia.

No dubtis a lluitar pels teus drets laborals; demana una millora de condicions concorde al que mereixeries.

Per a treure el teu costat més esportiu, què tal si et decantes pel més que conegut futbol? És un esport molt divertit, et permetrà socialitzar i a més, diràs adéu al greix.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus i Mercuri, en la zona que refereix als teus secrets i el teu món interior, podran portar-te missatges d'altres mons o del món dels teus somnis. Tens molta sort en l'amor, i això és el que t'ajuda a seguir el que sent el teu cor.

Els diners són energia i quan no saps la forma de mantenir el flux de l'energia en moviment, aquest decau. Si necessites diners, hauràs de vibrar en positiu.

És un dia en què sents la teva energia en òptim equilibri.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comets un greu error si decideixes consolidar una relació amb una persona que acabes de conèixer recentment. Per a conèixer-la de debò necessitaràs molt més temps. Estàs disposat a lliurar-li el teu cor sense condicions.

En el treball hauràs de fer front a una sèrie d'imprevistos, a més de suportar la pressió dels caps. L'única cosa que et ve de gust és desaparèixer de l'oficina.

Escolta tots els senyals que t'envia el cos. Quan et sentis desanimat i sense ganes de fer coses, el més probable és que estiguis acusant la falta de somni.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, els assumptes del cor veuran un canvi positiu, doncs gràcies a la teva paciència has pogut desfer els malentesos i acostar-te a la teva parella per a recupera la seva confiança. Avui serà un dia especial per a la reconciliació.

La tempesta econòmica ha cessat, amb la qual cosa, les aigües tornen al seu llit en el terreny financer.

Et despertaràs amb una gran sensació de plenitud física, la qual cosa et permetrà disposar d'energies extra per a anar al gimnàs, fer un llarg passeig, o fer qualsevol altra activitat que mobilitzi tot el teu cos, et feia falta Balança.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu cor està jugant al bàsquet (dins del teu pit) i notes com les teves ganes d'estimar i de fer feliç a la teva parella es multipliquen per deu. Els solters tindran sort tenint cites a cegues.

Els moviments del teu compte bancari et desconcerten i serà millor que acudeixis a la teva entitat per a fer totes les preguntes que siguin pertinents darrere de la transparència d'aquestes.

Estaves pensant apuntar-te al gimnàs per a posar-te una mica en forma, o potser a un nou grup de ioga? Fes-ho! Connecta el teu cos amb la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

No temes afrontar situacions complicades en el terreny amorós, perquè la major part de les vegades, i si saps aprendre d'elles, serveixen per a enfortir el vincle. Mantén-te fidel a tu mateix, sobretot, no perdis la confiança en la teva parella.

Bon moment econòmic per als Sagitari, perquè a més de la seva natural capacitat per a administrar-se degudament, tenen de la seva part les energies planetàries més favorables perquè els diners creixi de forma continuada.

Cerca una teràpia corporal que et permeti reacomodar el teu cos i treballar les parts més febles d'aquest.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és possible gaudir si sempre es deixa espai als conflictes que vénen de fora, una mica està bé, però quan la família pren tots els espais de diàleg començarà a fer mossa en la teva relació.

Pots acabar aquells assumptes que han quedat pendents. No et demoris a respondre correus i trucades telefòniques.

Si concentres la teva atenció a millorar els assumptes de la teva economia, la teva salut millorarà també.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Deixa d'enfocar-te en les teves pors i dubtes Aquari, perquè això només atraurà situacions indesitjades a la teva vida. Centra't a gaudir de la teva relació de parella i no projectis en la teva realitat esdeveniments que no vulguis viure.

Continues vivint un gran moment en relació amb els assumptes financers i professionals. Tens energia a dolls i les empres a fons en els teus propòsits laborals, vols arribar lluny, i segur que així serà.

Gaudiràs de bona salut, només has de controlar-te a l'hora d'omplir-te d'activitats durant tot el dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Per fortuna els àmbits de l'amor i la parella mostren senyals clars d'enteniment i comprensió. Et sentiràs més que recolzat i, gràcies a aquesta percepció, la relació arribarà molt lluny.

No tinguis dubtes d'avançar en la direcció de les teves metes encara que hi hagi persones en el teu entorn que s'esforcin per a fer-te perdre la confiança en les teves capacitats.

No beguis massa cafè, ja que els teus nervis es veuran molt estimulats pels alineaments planetaris d'avui, en particular d'Urà.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari