L'horòscop diari del 25 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 25 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs decidit a fer-te escoltar i expressar en veu alta les teves ambicions d'amor. Sents que a vegades la teva parella t'ignora, que no es preocupa del que succeeix dins del teu cor, que els teus sentiments valen menys.

Prens un avantatge apreciable en els teus futurs projectes, encara que de moment és difícil precisar perquè servirà aquesta clau que tens entre les teves mans.

És el moment de deixar de fumar, no només perquè genera un gran problema pulmonar. Mai has pensat, a més, com el fum del tabac pot empitjorar algunes malalties oculars?

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu diumenge comença d'allò més còmode per a tu, Taure, ja que la teva mitjana taronja voldrà fer tot el possible perquè no caigueu en la rutina. No culpis a la teva parella per la seva energia excessiva, només anhela satisfer-te.

La teva ment no deixa de tenir bones idees, és un d'aquests dies on una tempesta de genialitat es desperta al teu cap i sembles trobar la solució per a les teves relacions financeres més complicades.

És com si els planetes botessin una pilota principalment dins el teu cap i un maldecap podria instal·lar-se en la teva ser.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Ser tú és una experiència complicada, ja que una sèrie de circumstàncies t’agitarà i veuràs com t'agradaria prendre decisions basades en el que dicta el teu cor, però la teva ment diu una altra cosa.

Alguns es poden sentir preparats per canviar les seves aspiracions professionals sense dubtar. Fins i tot buscaran una altra vocació amb la condició que un nou vent empenyi les seves veles.

Consideres que l'àmbit de la salut és una cosa molt personal, que ningú ha de comentar si tu o algun dels membres de la teva família té algun problema crònic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Siguem objectius: no estàs en ratxa i les últimes cites que has tingut no han aconseguit la qualificació d'excel·lent.

Et trobaràs obligat a afrontar certs requisits d’aquells t'envolten, la qual cosa suposa un bon desemborsament de diners. Tens un dilema real, ja que no sabràs quines decisions prendre.

Busca temps per córrer per la platja, o donar-te si no un bany amb pètals de flors en el teu propi domicili.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs en parella, els alineaments astrals mostren que hi ha molt en comú però esteu tenint dificultats per estar junts i gaudir de temps plegats. Assegura't que la teva relació de parella sigui prioritària en la teva vida.

És un bon moment per pensar en les inversions, avaluar les possibilitats de guanys que existeixen en les diferents maneres possibles. El número de la fortuna per als nadius de Lleó aquest diumenge és el 2.

Viuràs un dia de gran equilibri tant de la teva salut física com de la teva estabilitat psicològica i mental.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Verge buscarà viure el seu propi conte de fades i per a això hauran de fer una passa enrere.  Només així Cupido t'atraparà i trencarà el teu temor a comprometre't

En posposar per demà el que no et ve de gust dur a terme avui, estàs tirant la tovallola amb la vida. Així, desaprofites totes les oportunitats d'aconseguir bona reputació pel teu treball.

Abans de ficar-te al llit procura prendre't una bona tassa de menta infusionada, té bons efectes sedants.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No tingueu pressa, solters Balança, quan l'amor hagi d'aparèixer, apareixerà. Mentrestant, simplement podeu lliurar-vos al gaudi de la companyia de persones de confiança i a viure cada experiència en el moment present, no projecteu res en el futur.

En l’àmbit laboral, saps que estàs en una posició privilegiada. Si no és així, podries estar-ho, tot depèn que creguis en tu.

No deixis que el cansament t'impedeixi gaudir d'una jornada plena d'activitats divertides en companyia dels teus. Avui et sentiràs molt millor anímicament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Obre la teva ment o el teu camp d'acció! Enrolar-se en activitats noves donarà sort i oportunitats al solter. El teu optimisme s'està disparant, les teves inseguretats s'esvaeixen de mica en mica i no t’amagaràs al teu jardí secret.

Tens millors ingressos o la teva feina és reconeguda pels teus superiors i aquest diumenge vols celebrar-lo en gran. Però que no se't vagi aquest ingrés addicional entre menjars i copes festives.

Seràs molt espiritual, podràs sentir percepcions que la resta d'humans no poden. Els missatges de les teves guies espirituals podrien arribar fins a la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui et duu bones notícies en el terreny amorós, tot serà celebració i felicitat. Has aconseguit arribar a aquest punt on convergeixes amb la teva parella malgrat les vostres diferències.

La predicció per als nadius de Sagitari avui en relació amb els diners és molt bona. Continues gaudint d'una bona ratxa econòmica, així que aprofita aquests moments per augmentar encara més els teus ingressos.

Júpiter t'influirà positivament a l'hora d'explorar nous aspectes del teu ésser intern que romanen encara adormits.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva relació pot entrar en una etapa on la incomprensió o la diferència d'objectius i metes en la vida prenen direccions tan oposades que es fa difícil compatibilitzar.

La teva vida econòmica està millorant i mostra signes de creixement. Tot en la teva feina millorarà i veus molt possible aconseguir metes que tenies, fins i tot si encara no estàs aconseguint els resultats.

Pot ser que hagis d'ocupar-te d'una molèstia sense importància però persistent que no deixa de cridar la teva atenció.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els que no tinguin parella, hauran de tenir una mica més de paciència, aviat arribarà la persona indicada. De moment el millor és que s'abstinguin d'aventures temporals, perquè només portaran conflicte i més caos a les seves vides.

A partir d'avui, segurament recuperaràs el teu ritme constant d'ingressos. Els canvis a millor en la teva vida laboral vindran de la mà d'un canvi de l'entorn de feina.

En relació amb la teva vida emocional, seria convenient que trobessis un mètode que t'ajudés a deixar-ho córrer quan comences a tenir en pensaments negatius.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No és un dia perfecte per a tu, Peixos. Podria ser millor, però tu sabràs fer meravelles amb el que succeeixi i revertir el malestar que s'ha instal·lat en l'ambient. Si ets solter, podries estar a punt de conèixer una persona molt generosa amb la qual passaràs temps d'alegria i comunió.

Aquest és un moment perfecte per a préstecs i crèdits. Si estàs en una situació que mereix que sol·licitis un préstec, el moment és òptim per fer-ho.

Viuràs un augment de l'energia i una millora en totes les malalties cròniques, gràcies a la influència dels astres.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari