La predicció astral del 25 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 25 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Algú s'acostarà a tu amb finalitats presumptament amoroses, Àries, amb clara intenció de conquerir-te quan sigui possible. Tindràs dubtes, no sabràs fins a quin punt són certes les seves proposicions ni si hauries de deixar-te dur o no.

Parlar malament dels companys de feina pot provocar acomiadaments indiscriminats.  A ningú li agrada quedar-se sense feina per això, especialment, si es tenen fills o altres persones a càrrec seu.

La vida són dos dies, però amb una mica de mesura, pots estirar-la fins a un tercer. Així que pren bones decisions sobre la teva salut

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

A la teva parella li fa falta que li diguis alguna floreta més de l'habitual, perquè té la sensació que estàs tancat en el teu món de manera egoista.

Els diners que estaves esperant cobrar patiran un breu retard, i això, com a conseqüència, pot desencadenar una successió de problemes.

Les infusions de farigola seran beneficioses per a tu, i millor si són amb una mica de mel, per cuidar la teva gola i les teves cordes vocals, sobretot, si ets professor, locutor de ràdio o comercial.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Ja no sents per la teva parella el mateix que al començament. És fruit del desgast que es produeix amb el pas del temps. Es tracta d'una petita mala ratxa que travessen totes les relacions.

Hi ha una persona a la feina que influeix molt sobre tu. Serà una jornada propícia per a aquells que es dediquin al sector de la roba i complements.

Comences a notar malestar per culpa dels gasos, però en lloc de tractar-ho, ho guardaràs en silenci per vergonya. Evita els llocs amb molta gent, així com els espais tancats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor estaràs bastant irascible, Cranc, perquè no comprendràs que el teu cònjuge tingui determinades amistats. Però no pots marcar a la teva parella amb qui ha de sortir o no segons els teus gustos personals.

No seràs una persona especialment hàbil a l'hora de fer negocis, i molt menys, d'exercir correctament funcions administratives.

El medi aquàtic és especialment beneficiós per al teu signe, així que acudeix a prendre un bany al mar si tens la possibilitat o fes una visita a balnearis d'aigües termals.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs la sort que una persona molt estimada et doni una sorpresa. No és alguna cosa que esperessis de part seva. Les relacions són fruit de la maduració de l'ànima i del creixement de la teva psique. Estàs preparat per a una nova parella.

Podries viure amb certa frustració per assumptes que no surten com els havies planejat. Tens a les teves mans un tema delicat que  involucra a altres persones.

Les tensions i l'angoixa que pateixes per qüestions familiars o romàntiques podrien desencadenar problemes hormonals o de metabolisme, posa remei a les tensions.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has d'estar preparat per a la derrota. No sempre aconseguiràs el que et proposis. Aquesta relació és impossible en aquests moments, però no t'enfonsis per això. Afronta el futur amb més optimisme.

Si estàs a gust a la feina, per què estàs pensant a anar-te’n a una altra empresa. Comences a mirar ofertes per  mudar-te de casa. Pots accedir  a una millor.

Un soroll o un lleuger dolor poden despertar-te en plena la nit. Arrossegaràs durant tot el dia un cansament que et deixaran molt tocat. Oblida't de fer exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La construcció d'un entorn favorable ha de ser una prioritat avui perquè el nucli de la parella trobi el confort necessari. En els moments de crisis, l'entorn pot ser molt important.

Que no t’enganyin. Desconfia de qualsevol oferta i de certes propostes que soni massa bé, i encara que puguis caure en l'obsessió, endureix la teva personalitat en aquest sentit durant un parell de dies.

L'energia que flueix al teu voltant t'ajudarà a superar els problemes físics i psicològics que et puguin acompanyar aquesta jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Rebràs una notícia trista sobre la mort d'una persona a la qual has tingut molt d'afecte o admiració, i això t'ensenyarà el veritable valor de la vida i com no cal malgastar el temps.

No tindràs motius per témer la configuració planetària actual dels teus diners, perquè en el pitjor dels casos notaràs estancament, però no un recés.

Si dorms menys de set hores hauries de preocupar-te; un mal descans està associat amb un major risc d'obesitat, diabetis, hipertensió, malalties cardíaques...

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Mantens la bona ratxa en el terreny amorós Sagitari, tens ganes de celebrar la vida en companyia dels teus éssers estimats. Si estàs en parella, aprofita aquest bon moment per sorprendre'l amb activitats lúdiques que renovin la vostra relació.

En l’àmbit professional, totes aquelles persones que fins ara no havien sabut veure la teva vàlua, comencen a tenir-te en compte.

Si no abandones els bons hàbits que has aconseguit instaurar en la teva vida diària, mantindràs el bon estat de salut del qual gaudeixes aquests dies. Utilitza la teva vitalitat per planificar i complir els teus objectius.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hauries d'intentar evitar les discussions que puguin sorgir durant aquesta jornada. Els ànims estan exaltats i l'energia còsmica duu certa inestabilitat en les persones. Per això si pots evitar tot enfrontament, estaràs a resguard de majors problemes.

És hora que demostris tot el que pots donar quan et concentres a fer un pla de negocis. Si deixes enrere les teves pors i bloquejos, estaràs en condicions de planificar un futur més abundant.

Si estàs buscant augmentar la família, pots confiar en la Lluna d'avui, ja que beneficia la fertilitat de les nadiues d'aquest signe.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs vivint un moment molt important en la teva vida, ja que el repte principal al qual has de fer front és aprendre a controlar el teu mal geni. De la teva capacitat per  expressar-te de forma adequada depèn la bona relació amb la teva parella.

Fes un pas enrere i valora tot el que has aconseguit fins ara. No temis, ni els diners ni la teva vida laboral estan en perill.

Cada petita cosa que facis per estar millor és una peça més del trencaclosques que compon la teva vida. Això també funciona per a la teva salut, cada petita acció modela el teu futur.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots estar segur que s'ha obert una nova etapa astral amb el contacte amb el portador de canvis Urà. Si pots escapar amb el teu amor a un lloc privat per compartir un moment d'intimitat, serà fantàstic.

No tinguis por si es presenta una despesa inesperada, ja que podràs recuperar aquesta suma de diners sense gaire esforç. Les coses estan canviant per a tu pel que fa a l'economia.

Vés amb compte amb escoltar a persones que et descoratgen amb els seus punts de vista depriments. Avui corres el perill de ser massa influenciable i emmalaltir-te.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari