L'horòscop diari del 24 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 24 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et costarà administrar al mateix temps les teves obligacions familiars i les (noves) aventures amoroses. Accepta que és impossible tenir el control sobre tots i tot i deixa't portar.

Revisa la còpia del teu contracte, i comprova si la teva empresa està complint amb tu tot al que es va comprometre, o si s'han de canviar algunes condicions del teu dia a dia. El més probable és que ocorri el segon.

Gràcies als nivells del teu sistema immune seràs més resistent de l'habitual i esquivaràs aquest refredat que afecta tothom.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Descobriràs la importància de compartir les emocions i no quedar-te-les totes per a tu, en total privacitat. Tu viu la teva vida com t'agrada i intenta enamorar a aquesta persona que et fa tenir papallones en l'estómac.

Les accions que duguis a terme et proporcionaran èxit i fama, però el teu nivell d'exigència serà tan alt que sents que tot podria haver sortit una mica millor.

No facis grans esforços físics, si en la teva zona fa molta calor. Recorda fer pauses abans que les teves energies s'esgotin i beu aigua amb regularitat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva parella et proposarà certs jocs i llicències en l'amor per a les quals no estàs preparat. No sabràs si és que realment el que t'ha suggerit no et crida l'atenció en absolut, o és que mai t'havies plantejat aquestes experiències eròtiques que se surten del tradicional.

Deixa d'usar excuses i vés pel teu somni, barallant per ell amb dents i ungles. Recorda que no provaràs sort, entraràs a matar.

Cuida la teva alimentació, allunyant de tu aquells productes que et causen reaccions al·lèrgiques.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens energies per abordar aquests temes d'amor que normalment s'eviten mirant cap a un altre costat, com per exemple, la falta d'activitat sexual. El solter necessita sortir. No vagis de casa a la feina i de la feina a la teva llar.

En termes de les teves finances s'optimitzen les teves possibilitats per aconseguir els teus somnis, no ja els teus objectius. No tinguis por a pensar en gran, ni a les conseqüències d'aquest.

Perquè el teu natural optimisme no s'alteri has de fugir de les persones negatives, dels vampirs energètics.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs avorrit de la vida que tenen amb la teva parella, és hora de planejar activitats que alimentin la il·lusió i l'entusiasme. Per a aquells nadius que estan solters, potser és hora de sortir de l'aïllament.

Aquells que siguin propietaris del seu propi negoci tenen possibilitat de conèixer un possible soci. És probable que t'avorreixis de la teva tasca, potser és que has perdut possibilitat de mostrar la teva personalitat innovadora.

Si passes molt temps en estat de tensió o de tristesa, és gairebé inevitable l'aparició de símptomes físics.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Lliuraries la teva ànima al diable a canvi d'un manual d'instruccions per a la vida, perquè no sabràs com dur a terme converses pacífiques amb la teva mitjana taronja.

Tens l'astúcia d'una autèntica guineu en els negocis i et beneficiaràs d'una situació que per a uns altres no seria més que un problema. El teu punt fort és la sensibilitat que destil·les, la qual aprofitaràs per destacar.

El contacte amb la natura, i especialment amb els animals, resulta molt beneficiós per a tu. Surt amb el teu gos a córrer pel camp, o practica una mica d'equitació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters se sentiran impacients i és possible que fiquin la pota amb aquesta persona que acaba d'entrar en les seves vides. Per evitar aquesta situació, el millor és que prenguis una mica de distància per calmar-te i després abordar la relació des d'una altra vibració.

Professionalment, l'horòscop d'avui prediu un dia més tranquil, on alguns socis o col·legues de feina t'ajudaran a veure les coses des d'un altre punt de vista.

Balança, avui el teu horòscop per al dimarts t'aconsella prendre vitamina D, és probable que tinguis dèficit d'aquesta vitamina.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El diàleg es reprèn en l'amor i es planteja així un bon reinici de la història que plena el teu cor. A la fi has entès on estaven els errors i quins eren culpa teva.

En els negocis posaràs la teva vista sobre noves propostes que, en teoria, faran omplir la teva cartera de guanys sense esforços excesius. Si tot pinta massa fàcil, hauries de fer-te preguntes i dubtar.

Si ets creatiu en matèries de salut, comprovaràs com el vent bufa en les teves espelmes. Podràs dur a terme enriquidores activitats que millorin el teu físic i la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Quant als solters, l'horòscop d'avui dimarts els aconsella preguntar-se el que desitgen abans d'embarcar-se en cap relació. Sabent bé el que volen, podran dir no a tot allò que no se sembli al seu ideal de l'amor.

Les coses marxen bé per als nadius de Sagitari avui dimarts, per la qual cosa és moment d'emprendre el camí cap a l'èxit, si encara no ho has fet.

Mai has estat algú que descura el seu estat físic, la qual cosa és un gran avantatge!, i avui no hauria de ser l'excepció.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

De res serveix que t'escapis dels teus sentiments i les teves passions. No és dolent embogir d'amor sensual, el negatiu resulta de voler sotmetre aquests sentiments a la repressió.

Afrontaràs discussions per temes relatius als diners o a la possessió de béns immobles amb gent del teu entorn.

Si has estat passant per alguna malaltia, tens bones perspectives de sanació i benestar. El suport dels teus éssers estimats és gran i per això cada vegada que necessitis d'ells seràs acompanyat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari que estiguin disposats a enamorar-se, avui podrien trobar a aquesta persona que ocupi el seu cor, no obstant això, han de saber que no serà una història d'amor fàcil.

La predicció d'avui per a Aquari diu que serà un dia de tensió en el laboral, per la qual cosa aconsella als nadius d'aquest signe ser especialment cautelosos amb el que diuen i el que fan en el seu lloc de treball.

Pel que fa a la teva salut, et sentiràs bé, el teu cos pot sentir-se molt cansat cap a mitjan tarda.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres donen suport als qui saben donar amor. Per això malgrat tot el que has viscut pots comptar amb una invitació o comunicació sorprenent que alegra el teu cor.

D'una forma o altra forma els problemes comencen a donar mostres de trobar vies de resolució. Res és etern i les males ratxes tendeixen a acabar molt aviat.

La teva salut es restablirà abans del que imagines, si confies en el teu metge i en la capacitat del teu organisme de sanar-se.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari