L'horòscop diari del 24 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 24 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et veuràs obligat a parlar dels teus sentiments més ocults, ja que les emocions que tens amagades en el teu cor es faran més que conegudes per a la teva família o els teus amics.

En el teu cel es dibuixa un desemborsament de diners vinculats al transport. Això pot tenir moltes interpretacions: des d'un viatge fins a una avaria en el teu cotxe.

Menjar és important, clar, però també és important fer-ho bé. Els astres apunten al fet que la teva vida tan atrafegada no et dona l'oportunitat d'asseure't a la taula amb calma. Res d'endrapar de pressa directament des de la carmanyola!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Alliberes la pressió emocional que hi ha en el teu cor. Els teus sentiments són intensos i podrien fer-te plorar per qualsevol motiu, per una pel·lícula que vegis en televisió o una notícia trista que llegeixis en la premsa.

Tindràs l'art d'inventar moltes coses per millorar la teva situació econòmica, fins i tot si són insignificants en aparença. Una sensació de fatiga dificulta algunes d'aquestes activitats, però podràs sortir-te amb la teva.

T'atreu tot el relacionat amb l'expressió corporal i les arts escèniques. Has pensat a apuntar-te a un grup d'aficionats al teatre?

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dijous la Lluna es posiciona en el signe canviant de Verge. Aquesta posició del nostre satèl·lit no resulta favorable per als nadius del teu signe. La tensió que produeix té relació amb certa dificultat per fer coincidir les emocions amb els pensaments.

És possible que no arribis a tot el que havies planejat per a avui i hagis de posposar part de la teva agenda. Demà serà un altre dia,

Si estaves esperant un diagnòstic per definir un tractament, avui pot ser el dia en què els professionals que s'ocupen d'aquesta malaltia et donin una resposta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dóna el que es mereix a la persona estimada: organitza una vetllada romàntica per sorpresa, aposta pel diàleg, i si hi ha alguna disputa o controvèrsia entre vosaltres, busca una solució. Una nova persona et farà recuperar il·lusions ,si ets solter.

Les negociacions t'obliguen a canviar els plans de la resta del dia perquè el debat d'alguns punts s'allargarà més del necessari.

Tracta de no posar-te en situacions perilloses o comprometedores per amor al risc. La teva sensatesa està adormida, així que hauràs d'esforçar-te una mica més per saber què et convé i què has d'evitar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'aixecaràs volent tenir el dia totalment planificat i això posarà a la teva parella dels nervis. Vigila perquè pot acabar en una discussió.

És el moment d'ordenar i fer neteja en el teu lloc de feina! Quan acabis d'aquesta tasca et sentiràs més a gust i treballaràs millor. El pagament d'una assegurança important està per arribar, l'has tingut en compte i tens alguns estalvis per a aquesta fi?

Continuar anant a dormir molt tard de matinada perquè vols veure un capítol més d'aquesta sèrie no et fa cap bé.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs d'allò més actiu en el pla de les relacions i els sentiments. T'agrada obrir nous camins, els començaments romàntics són molt excitants per a tu, encara que poques remates la feina.

Temps enrere un amic et va prestar uns diners per a sortir d'un sot econòmic, i ara et demanarà que li retornis el que li pertany. Això per a tu no suposarà cap problema, perquè has estat previngut.

Has d'assumir les recomanacions o obligacions que t'ha posat el teu metge. És una nova realitat que no tens més remei que acceptar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Moment important en l'amor per als nadius de Balança avui. És molt possible que les influències energètiques de dies anteriors t'hagin fet obrir-te a un nou concepte de l'amor, on la possessió o el control ja no existeixen.

Avui hauràs d'invertir una mica de diners en un viatge llarg que tenies programat des de fa temps.

El teu estat de salut avui serà bo, però possiblement et costarà molt relaxar-te per agafar el son. Aquests dies estàs una mica dels nervis i això t'impedeix descansar adequadament, no deixis que això s'allargui.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La trobada entre la teva vida íntima i la teva vida social podria donar-te vertigen. Es tracta de persones tan diferents que tems que resulti més un xoc que una altra cosa i necessites que sigui harmònic perquè els teus plans resultin exitosos.

Per aconseguir alguns dels teus desitjos, cal fer sacrificis. Si creus que existeix un dèficit en la teva economia, és el moment d'intentar equilibrar-lo per tots els mitjans.

Si sents fatiga o estàs més cansat en caminar o córrer, consulta al metge. Mai se sap, si pateixes alguna malaltia cardíaca.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin solters, poden estar segurs que aviat una persona es creuarà en les seves vides. Els Astres estan beneficiant tot el que té a veure amb l'amor i les relacions romàntiques per als nadius de Sagitari en aquest període.

La predicció per a la teva economia avui és també favorable. Comptes amb tot el que necessites per viure còmodament.

Presta més atenció al que el teu cos tracta de dir-te. El teu cos és un sistema perfecte i pot transmetre't tot el que necessita si estàs atent.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No et valdrà la tebiesa enfront d'un afront. Vols que et defensin i facin valer el vincle romàntic en lloc de passar de tot i deixar-te només en aquesta situació difícil.

Espera novetats excel·lents en la teva vida material. Si tens un comerç o treballes pel teu compte, podràs avançar en assumptes que tenies demorats i que et feien sentir mal amb tu mateix.

Et sents molt bé encara que pot ser que després d'una llarga jornada de treball sentis pesadesa a les cames. Vés a caminar al bosc.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter Aquari, també tindràs oportunitat d'obrir el teu cor, perquè tot indica que aviat coneixeràs a algú amb qui iniciaràs un romanç. No obstant això, aquesta persona no és de les quals deixarà petjada en la teva vida.

Tens facilitat per a trobar diners de manera fàcil, perquè ets un signe d'abundància que troba recursos on altres no veuen res.

La teva salut Aquari, serà bona, però l'estrès laboral pot causar-te migranyes, mals de panxa, i altres símptomes amb els quals estiguis somatitzant la tensió que estàs vivint aquests dies.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs asseure't a parlar amb la teva parella, sobre si continueu tenint en comú els mateixos plans de futur. Reflexionaràs també sobre si aquests plans, coincideixen amb la teva personalitat i sobre qui vols arribar a ser en uns anys.

En la teva empresa, un client quedarà molt satisfet amb la teva atenció i li ho farà saber als teus superiors. Això t'aportarà una injecció d'orgull propi i et sentiràs feliç la resta de la jornada laboral.

Hauries de vigilar la salut del teu intestí i el teu còlon. Menja més fibra i fruita. Val més sempre prevenir que curar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari