L’horòscop diari del 24 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 24 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La salut amorosa dels nadius d'Àries serà molt afavorida pels astres. Per als amants més pacients hi haurà sort, trobaran una bona possibilitat de curar les ferides del seu cor, si és que aquest es va trencar.

Serà un dia especialment interessant per a les persones que es dediquin a la venda per comissió i per aquells que estiguin vinculats al sector de la sanitat.

La gent voldrà opinar massa sobre el teu estil de vida, sobre que hauries de canviar certs hàbits i com podries lluir millor aspecte.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podràs comunicar a la teva família notícies que afectin el teu cor: aquesta ruptura que encara no has anunciat, presentar la teva nova parella o explicar-los que formes part d'una relació poliamorosa, entre altres.

Dia complicat en temes de diners, sobretot si ets una persona amb cert poder. Aquesta vegada, ja no es tractarà de prendre iniciatives simples sinó probablement de canviar la teva situació professional completament

Tens molt desenvolupat el teu do espiritual i desitges trobar alguna tècnica de neteja del subconscient, però fer-lo per tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Quan no tens les regnes de la teva vida sentimental, desconeixes com pot acabar la història. Has dipositat tota la teva confiança en una persona, però no saps si et guiarà pel camí adequat.

Et sents esclau de la monotonia, sempre fas el mateix i no comproves millores. Si et poses a buscar en el mercat, segur que trobes una oferta de feina millor per a tu.

Has de buscar en les teves estones lliures una activitat artística que et permeti demostrar el teu talent. D'aquesta manera la ment es mantindrà allunyada dels problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els jocs perillosos tenen més opcions en el teu cel d'acabar en catàstrofe que en èxit assegurat. Per això, no intentis provocar la gelosia del teu cònjuge o parella per rebre més afecte, ja que causaràs l’efecte contrari.

Seràs una persona que lluitarà per la perfecció aquesta jornada, per fer les coses bé, sense pausa però sense pressa, amb un esperit més treballador del qual mai havies somiat.

Podries pensar que algú t'ha llençat una maledicció, encara que els astres apunten que ningú ha fet màgia d'alguna mena contra tu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sigues valent, fes el primer pas cap a la trobada i la reconciliació. Veuràs que això que us manté distants és alguna cosa sense sentit. Problemes que no tenen importància ni pes veritable.

Finalment aconseguiràs aquests diners que tanta falta et feien per saldar un deute que et provocava tants maldecaps.

Avui tornes a confiar en les sincronies de la vida. La lluna està fent que la teva psique estigui més sensible a les paraules i actituds dels altres, protegeix-te.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Pel bé de la relació, intentaràs oblidar-te d'un capítol de traïció protagonitzat per la teva parella. Saps que no val la pena viure amb rancor, així que li donaràs una oportunitat.

Si tens una empresa amb altres persones, el millor és que abans de prendre qualsevol decisió, la consultis amb la resta de socis, ells podrien donar-te millors idees.

L'energia planetària et converteix en un ésser molt fràgil, susceptible a patir malalties. A vegades t'exigeixes massa i quan no aconsegueixes el que vols, acabes decebut amb tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És poc probable que els assumptes amorosos i familiars tinguin un desenvolupament fluid durant el dia d'avui, ja que la combinació dels Astres, no és massa favorable. No obstant això, si saps mantenir-te en calma, no hi haurà conflictes importants.

En resum, el clima estarà lluny de ser propici per a les inversions o per a noves empreses. Qualsevol pla d'aquest tipus, per tant, ha de ser arxivat de moment.

En la salut, en canvi, estàs de sort, ja que els Astres s'han proposat beneir-te. Podràs gaudir sense preocupacions.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

S'apunta un dia sense història en el seu conjunt, on tot serà bastant predictible i on no hi haurà episodis d'amor per escriure en el teu diari.

La fortuna et somriu, sobretot per als nadius que tinguin un especial do artístic.  Podran comercialitzar la seva obra amb èxit i treure un benefici major del qual havien imaginat en un primer moment.

Molts pensaran que són un imant per a les males vibracions. Si tal sensació t'envaeix, prova de cremar una mica d'encens d'herba-sana o menta, perquè és una potent planta màgica que allunya les males energies.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest serà un bon moment per gaudir de l'amor amb la parella. La comprendràs adequadament i respectaràs els seus sentiments. Gaudiràs d'un temps fructífer amb els familiars. El teu cònjuge es farà càrrec de les teves necessitats.

Durant el dia d'avui, compliràs amb tots els compromisos financers còmodament. Podràs fins i tot donar assistència financera a alguns amics que et demanaran ajuda en aquest sentit.

Pots estressar-te innecessàriament, per això, hauràs de donar-te temps extra per a dormir. No escatimis en les teves hores de descans, el teu cos necessita recuperar-se.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en temporada de solteria, surt ja de la casa i fes nous amics. Els que estiguin feliços en una parella, poden trobar-se en una cita per comparar punts de vista i trobar el rerefons d'un problema que els afecta des de fa cert temps.

Destacaràs en una activitat nova en la qual no imaginaves que podies desenvolupar tal habilitat. Podries intentar afermar-te en aquesta nova part de tu, ja que se't dóna molt bé.

La teva energia vital es troba en total equilibri. Aquest punt dona nous aires a la teva salut mental i emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor està millorant cada dia. La major part de la tensió entre tu i el teu ésser estimat sembla dissipar-se. Avui l'amor és sinònim de diversió i servei. Demostra el teu amor donant-li al teu amant un bon moment i també atenent les seves necessitats més pràctiques.

Les finances es tornen més actives i agressives a mesura que Mart es muda a la teva casa dels diners. Et proposaràs fer que la prosperitat succeeixi en lloc de permetre que aquesta marxi.

La salut ha millorat molt respecte a la setmana passada. Ha valgut la pena fer cas de tots els consells del teu metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La posició de Mart us impulsa a estar més sensuals i seductors que mai. Però vigila, és millor que procuris mantenir-te en silenci i no fer cap plantejament que sàpigues que implicarà un problema.

Fins i tot adquirir béns o sortir de compres no es veu beneficiat pels aspectes planetaris, podries comprar un objecte que d'aquí a uns dies et resulti absurd o inútil.

Si estàs patint de certs dolors que van d’una a una altra articulació, potser és que necessites més exercici i moviment.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari