L'horòscop diari del 24 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 24 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et veuràs obligat a parlar dels teus sentiments més ocults, ja que les emocions que tens ocultes en el teu cor es faran més que conegudes per a la teva família o els teus amics.

En el teu cel es dibuixa un desemborsament de diners vinculats al transport, i això pot tenir moltes interpretacions: des d'un viatge fins a una avaria en el teu cotxe.

Menjar és important, clar, però també és important fer-ho bé, i els astres apunten al fet que la teva vida tan atrafegada no et dóna l'oportunitat d'asseure't a la taula amb calma. Res d'engolir de pressa directament des de la carmanyola!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva comunicació exaltada et porta fins a trobades felices. Estaràs en sintonia amb el teu entorn i gaudiràs el moment de llibertat que ve de front, que calma les teves necessitats d'escapar, aquestes mateixes que a vegades et copegen el cap a la nit.

En el treball et mostraràs menys expansiu de l'habitual, et tancaràs en el teu món interior i et costarà expressar-te, i també escoltar.

Cura amb el temut efecte rebot si has estat fent alguna dieta d'aquestes que tenen fama de miraculosa. Podries agafar més quilos dels que hagis deixat anar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aconsegueixes tot el que et proposes en la teva vida sentimental, sobretot si estàs solter. Has ampliat el teu cercle d'amistats i això et permetrà conèixer a gent molt interessant.

Recuperaràs uns diners que havies prestat a un amic fa molt temps i del qual ja gairebé ni et recordaves. Viuràs amb una major solvència, permetent-te uns quants capritxos.

Ets molt atrevit amb les noves teràpies i tractaments, però tampoc és qüestió que deixis de costat les recomanacions del metge. Les pastilles que has de prendre no poden barrejar-se amb alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Serà un dia de fer moltes preguntes, però d'obtenir poques respostes al teu voltant, per més que per a tu siguin temes de summa importància per a la teva vida, per al teu amor.

La vida professional se't farà molt costa amunt, i tindràs la sensació que només ets tu qui treballa. Les despeses extravagants seran millor que te'ls estalviïs, o seràs focus de crítiques.

El dia és dinàmic i interessant per a la teva salut; podràs exposar les teves idees i comptar amb l'aprovació del teu metge (o del teu entrenador) per a dur-les a terme.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No és necessari que parlis perquè comprenguin el que sents, i això és una cosa que et fa sentir molt bé. Després de tot el viscut en l'últim temps pots confiar en una nova temporada més alegre i distesa per a tu.

Quan la teva actitud enfront dels problemes és positiva, tot canvia. Existeixen diferents perspectives per a afrontar la situació que vius en l'actualitat.

La lluna podria influenciar-te de tal forma avui que hauràs de cuidar-te per a evitar sofrir cops al cap, neuràlgies en el rostre o mals de queixal.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'atabales amb massa facilitat amb aquells assumptes que no pots resoldre pel teu compte i possiblement acabes pagant la teva frustració amb la persona més innocent, que sol ser la teva parella.

A vegades el barat pot sortir-te molt car. Encara que trobis moltes gangues, no has de caure en la temptació de les ofertes. Adquireix únicament allò que necessitis de debò.

No pot ser que tu t'ocupis de totes les tasques, cal que també deleguis en els altres. Inverteix el teu temps lliure en activitats que et permetin escapar de la rutina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquests moments complicats que estàs vivint a la família i la parella, no duraran molt més temps. Amb paciència i un diàleg constructiu, podràs aclarir els dolents entesos i restaurar l'harmonia a la teva llar.

Hauràs de tenir encara una mica de paciència, però aviat es restaurarà l'equilibri en l'àmbit financer.

Gaudiràs de bon estat de salut avui, perquè comptes amb les energies necessàries per a afrontar el dia sense esforç. Saps com cuidar-te, i això ho notaràs en el teu estat d'ànim i l'estat del teu cos físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si està consolidada la parella, detectaràs fractures petites, i la inseguretat t'assotarà: no saps si el que esteu construint és sobre una base sòlida o sobre un terreny pantanós. Deixa enrere el passat si ets solter, cada història és única i la següent pot ser la definitiva.

Sobre els diners, un refrany diu que si la vida et dóna llimones que facis llimonada, però és que la teva llimonada serà a més la més saborosa.

Tens ganes d'aventura, de veure nous horitzons, però guarda una mica del teu valuós temps per a dedicar-lo a això que anheles.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si hi ha alguna cosa que caracteritza al Sagitari és la seva honestedat, per la qual cosa sempre estàs disposat a dir clarament el que penses. La teva sinceritat és d'anada i volta, és a dir, que exigeixes el mateix dels quals t'envolten.

Com a bon arquer, Sagitari sap bé com planificar de cara al futur. El seu positivisme li permet portar endavant qualsevol empresa en la vida, per això els diners sempre l'acompanya, com el resultat de les seves accions.

Saps que els teus punts febles són els malucs, les lumbars i sobretot la ciàtica.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un bon moment per a prendre compromisos, renovar vincles, establir noves pautes de convivència i millorar les condicions de la vida quotidiana per mitjà d'acords i converses.

De les últimes converses i gestions laborals sortiran moltes possibilitats. Si no estàs veient amb llibertat el panorama, és perquè t'estàs deixant portar per la por i la negativitat. Si existeixen persones conflictives en el teu entorn que et roben temps amb discussions inútils és hora d'aprendre a posar un límit sa i clar.

Si vas estar patint problemes respiratoris en els últims dies, pots confiar en una millora del teu malestar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui no començaràs el dia de la millor manera, la qual cosa et causarà intenses frustracions. De fet, el més probable és que estiguis ple de dubtes sobre la teva relació i la seva parella. No obstant això, si aconsegueixes no fer cas d'aquests pensaments, la situació millorarà.

Avui els assumptes econòmics començaran de la millor manera possible. Estaràs molt motivat per a donar-ho tot en el treball, ja que Júpiter i Neptú et guiaran en el teu camí.

En l'àmbit de salut, pel fet que tens grans projectes en ment, la teva força mental serà major que la teva força física.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Venus, el planeta de l'amor, està atent a cuidar dels teus interessos i portar-te a un espai de la teva ànima en el qual pots descobrir la bellesa dels sentiments més profunds. Els solters gaudiran sense culpes ni penediments d'aquest dolç moment de les seves vides.

Arriba a la seva fi una situació que et generava molta angoixa i frustració. Dóna't permís per a ser tu mateix més enllà dels resultats.

Si tens un pla, porta'l endavant. Descarta de la teva dieta aquests aliments que et fan malament i incorpora els que saps que et fan bé.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari