L'horòscop diari del 24 de gener de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs tan ocupat en la teva vida diària que deixes poc temps per escriure un nou capítol en el teu llibre d'amor. Per què ets solter en aquests moments, potser has oblidat aquelles papallones que se sentien en l'estómac en estar enamorat?

Procura potenciar el teu desenvolupament laboral fent del teu entorn un lloc més saludable. Personalitza el teu despatx amb una foto dels teus fills o amb un dibuix que et va fer el teu nebot. Busca raons per  somriure sempre i en tot moment.

L'exercici físic moderat t'ajudarà molt en aquest dia, tu saps fins a on pots arribar per no acabar patint una lesió.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cel actual et fa veure només el costat negre de les coses.  Fins i tot si et passa una cosa bona, tu destacaràs els pocs aspectes negatius d'aquesta. De pas, accepta aquestes coses que no t'agraden del teu cos, perquè ningú és perfecte.

Mercuri et donarà bones vibracions per girar el timó de la teva vida laboral. Si hi ha un projecte que fa molt temps que dona voltes pel teu cap, fes que aflori.

Alguns es preocuparan per un problema relacionat amb el seu estil de vida, i demanaran consells a amics i familiars.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La bona relació de la lluna nova al teu Sol porta a la teva vida promeses d'un millor enteniment dels vincles com a graons per a créixer en l'àmbit espiritual i també en l'intel·lectual.

Podries mantenir converses sobre viatges. Una sorprenent lluna de mel o una sortida de reconciliació t'animaran el cor i donaran un nou aire fresc a la relació.

És un dia perfecte en el qual tot marxa sobre rodes. Els astres mostren una influència positiva per a tu pel que fa a la salut física i psíquica.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Guarda la rigidesa del teu cor, o millor, llença-la per la finestra perquè no torni mai més. Amaneixes amb una barrera infranquejable en el terreny dels teus sentiments, i desitjaries que tot es quedés com està perquè tens por als canvis.

Mai és tard per  lluitar per aquests somnis que tenies en la teva infància. Fes que els canvis succeeixin i dona-li amb un cant en els nassos als qui et diuen que no pots fer-ho.

A mesura que passen els anys, els nostres ossos comencen a patir problemes de densitat òssia, alguna cosa que et pot provocar certs dolors avui.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs sentir que la teva parella és també el teu millor amic. Tindràs la tendència a ser intransigent amb els teus fills i a coartar-los independència i llibertat.

Se't presentaran sorpreses o situacions imprevisibles en l'àmbit laboral. Però l'important no serà quines coses ocorreran sinó com reaccionaràs tu. Invertir en criptomonedes està de moda, però si vols adquirir unes quantes primer informa't bé o pregunta a un expert.

En algun moment pots sentir-te fora de lloc  i paralitzat a causa dels imprevistos. Davant aquestes situacions, respira profundament 10 vegades i veuràs com la teva ment es desbloqueja.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Durant aquest divendres, els teus sentiments estaran una miqueta bloquejats i et costarà expressar allò que sent el teu cor, que estarà ple de sensibilitat i tendresa.

En la teva llar pot haver-hi un disgust per qüestions de pressupost, els teus fills o la teva parella voldran fer una activitat d'oci (un viatge?) més costós del que ara mateix us hauríeu de permetre.

Has sofert algun dolor intestinal o potser has viscut una erupció cutània per culpa dels nervis? Pots calmar-te perquè tot millorarà significativament, i gaudiràs cuidant-te més de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, els Astres prediuen que, en l'amor, t'inclinaràs per suavitzar les formes, et sents més disposat a escoltar als altres i això fa que ells també s'acostin a tu de manera més oberta.

Per a la teva economia, serà un dia on és possible que hagis de fer un desemborsament de diners per una despesa mèdica. D'altra banda, en el terreny laboral, totes les teves energies estaran posades avui a aconseguir aquest objectiu que se t'ha marcat.

En la salut, millor no caure en la temptació de descurar-te de manera irreversible. No tens marge en aquest aspecte.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es produirà un nou començament pel que fa a la vida amb la família. Per a molts nadius podria tractar-se de notícies relatives a mudances, canvis en l'estructura de la llar, novetats sobre embarassos, naixements i anuncis de noces.

Hi ha alguna cosa que no has d'oblidar, Escorpí només tu ets capaç de trobar solucions per a alguns temes que a uns altres els generarien temor o desconfiança. És un bon dia per a realitzar una llista d'intencions per al teu futur.

És un dia excel·lent per  començar rutines esportives i canvis en els teus hàbits. El teu cos t'ho agrairà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a l'amor avui divendres Sagitari, parla d'un nou corrent d'energia amorosa que recorre tot el teu cos i s'instal·la en la teva vida.

La predicció per a la teva economia Sagitari, es mantindrà avui estable. No veuràs incrementats els teus ingressos, però tampoc tindràs pèrdues, la qual cosa també és d'agrair.

Per a la teva salut, l'Horòscop t'augura un bon dia a nivell físic. No obstant això, encara que el teu cos estigui en plena forma, seran les teves emocions les que necessitin la teva major atenció en el dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es posarà de manifest el poder que pots tenir sobre els teus éssers estimats o ells sobre tu. Et veuràs enfrontant els teus temors a ser manipulat i hauràs de prendre consciència de les teves males accions del passat.

Sentiràs un alliberament en qüestions relatives a la teva economia. Véns de llargues temporades de problemes i dificultats i és probable que aconsegueixis resoldre un tema que et té preocupat des de fa temps.

La teva salut és òptima, disposes d'una perfecta energia vital que aconseguiràs aprofitar amb intel·ligència al llarg del divendres.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a avui divendres Aquari, prediu que a poc a poc vas sortint d'aquest període de letargia emocional. Potser avui podries trobar l'ocasió d'ocupar-te dels assumptes del cor.

Les perspectives econòmiques per als nadius d'Aquari avui, parlen d'un projecte a futur. Tens alguna cosa en la teva ment, un objectiu, un pla, amb el qual pretens millorar de manera considerable les teves finances.

Quant a la teva salut Aquari, més enllà de fer exercici de manera regular, no oblidis que l'alimentació suposa un dels pilars fonamentals d’aquesta.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Comença per a tu un període d'introspecció i interès per l'ocult i l'espiritualitat. És per això que la teva parella podria comentar-te, preocupat, que et nota distret. És l'esperit rebel d'Aquari regit per Urà podria fer-te voler provar una manera de vida diferent, més al marge del socialment acceptat.

En la teva ocupació, la falta d'atenció als petits detalls que sempre tens, faran que les teves tasques d'avui no siguin tan polides com de costum.

Seria positiu que realitzessis un bany d'aigua amb sal marina per netejar el teu cos d'energies negatives.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari