L'horòscop diari del 24 de desembre

La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si discuteixes amb la teva parella, tindràs l'oportunitat de reconciliar-te, ja que creus que en aquest dia tan assenyalat no es pot estar amb els canons en peu de guerra. El solter valorarà molt al seu entorn, però tirarà més tenir una mitjana taronja.

És important que en aquest dia tinguis una puntualitat britànica, en la qual resultis molt eficient i així puguis passar més temps amb els teus éssers estimats.

Els jocs en família et resultaran molt divertits, i posaran la teva ment a prova. Alguns se sorprendran amb els més petits de la casa que poden donar-te una pallissa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Travesses un dia de plaer, i en la teva relació es fan poderoses aliances, i es pronunciaran algunes promeses que després caldrà complir. Sigues selectiu en les teves declaracions, ja que poden portar-te més lluny del que penses.

A la feina, tens la força i l'energia per a afrontar les teves responsabilitats amb molt bon humor. La teva realitat dóna sortida a les teves aspiracions més profundes.

Viatjar o socialitzar no et dirà gran cosa avui. Seràs un signe molt casolà i podries canviar els plans a última hora per exercir d'amfitrió, amb la condició de no sortir de la teva fortalesa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estaràs més disposat que mai a fer les paus amb aquelles persones, de les quals el destí t'ha allunyat. El rancor mai ha estat una característica de la teva personalitat, per contra, saps oblidar gràcies a la teva ànima generosa i amable. És per això que moltes vegades perds la noció dels fets passats.

Les despeses han estat abundants i els dies de compres esgotadors. En realitat saps molt bé que no és aquesta l'essència del nadal i, no obstant això, una altra vegada has caigut en el joc. Allibera't de les formalitats.

La felicitat i la pau interior s'aconsegueixen moltes vegades ajudant a qui ho necessita. Veuràs com et sents millor.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El dia sembla propici per fer grans declaracions i formalitzar compromisos. Les promeses que s'han fet a l'aire cal complir-les. Aprofita al màxim cada moment, guardant en el teu cor experiències emocionals.

El teu bé més preuat serà el temps. Faltaran hores al teu rellotge per fer tot el que desitges i a casa no trobaràs molta ajuda dels teus fills o germans.

Hauràs de gestionar el nerviosisme, perquè si et deixes dur per les presses les coses sortiran malament i hauràs de repetir-les.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs passar una jornada amorosa però on tinguis els teus espais. Amb els teus fills hi haurà molt bona connexió. Però, vigila amb el sopar familiar d'aquesta nit. Si tens alguna ferida emocional no cicatritzada que involucri el teu pare, pot donar-se una discussió plena de retrets.

Les idees creatives apareixeran com a fletxes que hauràs d'agafar al vol. Gastaràs més diners del que deuries, però no t'importarà si és per a comprar regals als teus éssers estimats.

La Lluna t'aportarà optimisme i, sense voler, embarcaràs als teus éssers estimats en converses sobre filosofia. Serà una xerrada molt interessant.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et prens les teves responsabilitats casolanes seriosament. En l'amor, tens sort, perquè la màgia del Nadal t'arrosseguen a un remolí de sentiments molt tendres (i una mica nostàlgics, perquè enyoraràs als qui van partir).

Permet-te realment tenir èxit en la vida, sigues més benvolent amb tu mateix, creu en les teves actituds i feix que la lògica floreixi en lloc de la por. Tens tots els recursos a la teva mà, juga amb els daus de la vida fins a les últimes conseqüències.

Si necessites més temps per aconseguir alguns objectius vinculats al teu benestar, pren-te la situació amb calma.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters de Balança, també estan de bona sort, ja que els seus avanços socials, els han brindat diverses oportunitats de conèixer a algú afí. Això sí, no et mostris impacient.

La teva predicció econòmica per aquest dimarts, augura despeses, no obstant això, les podràs afrontar sense endeutar-te. Hauràs de ser prudent per a no posar en joc la teva estabilitat financera.

La predicció per a la salut dels nadius de Balança és bona en línies generals. Això sí, hauràs de tenir especial cura amb l'alimentació i no cometre excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els amics estaran molt a prop i rebràs el seu afecte. Pots comptar amb passar un dia divertit i agradable entre les persones més estimades.

Tindràs converses d'importància amb persones influents per a la teva economia o vida professional. Serà necessari que et mostris convincent i la teva intel·ligència quedi demostrada per mitjà de les paraules que surtin de la teva boca.

Avui et sentiràs molt bé Escorpí, la teva energia és òptima i vols brindar-te a tot qui es creua amb tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Astres prediuen que avui dimarts Sagitari, la teva companyia serà molt apreciada per les persones del teu cercle més pròxim. Vells amics també acudiran a tu per a comptar amb el teu suport i celebrar la vida.

La predicció econòmica per a avui diu que sabràs afrontar els reptes que tinguis al davant.

En referència a la teva salut, la predicció d'avui t'aconsella no carregar amb pes, o fer esforços innecessaris.Estàs acumulant tensions musculars que podrien complicar-se si a més li afegeixes esforç físic. Emocionalment, avui et sentiràs molt segur de tu mateix i motivat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus sentiments són poderosos i podràs transformar la tristesa en afecte i gaudiràs de compartir les teves emocions tendres i els teus records amb integrants de la teva família i del teu cercle íntim d'amistats.

Un cop de fortuna atraurà beneficis per als nadius de Capricorn. L'estat de tranquil·litat que necessites per aconseguir les teves metes serà donat en el contacte amb el teu nucli social més pròxim.

La salut és perfecta i disposes de tota la teva vitalitat per gaudir d'aquest dia. No dubtis a sortir a fer un volt per la muntanya o a la vora del mar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop Aquari per a l'amor avui dimarts prediu l'arribada de bones notícies. Si estàs esperant una resposta d'algú que ocupa el teu cor, serà un sí.

La predicció per a les teves finances no difereix molt de dies anteriors. Hi ha moviment de diners, la qual cosa és positiva, ja que vol dir que disposes d'ells.

Referent a la teva salut, els Astres prediuen algunes molèsties de tipus digestiu. No serà res greu, o una cosa pel que hagis de preocupar-te en excés, però sí una cosa a tenir en compte.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella i en família, passareu molt bones estones juntes. I, encara que hi hagi algun pla que no surti com tenies previst, t'adaptaràs i sabràs treure el costat positiu.

Tant si treballes, com si tens festa, i fins i tot si estàs desocupat, et vindran a la ment espurnes de creativitat que aplicar en la teva ocupació o projectes nous que posar en marxa).

Et vindrà de gust menjar o beure una cosa atípica i et gastaràs una mica de diners per a complaure't. La Lluna en Sagitari t'aportarà un optimisme i bon humor que es veuran reflectits en el teu estat d'ànim i físic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari