L'horòscop diari del 24 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 24 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El destí et dona la possibilitat d'esmenar errors. Una nova oportunitat que hauries d'aprofitar per demanar perdó per les teves ficades de potes o paraules desapropiades.

La imatge que projectes en el món virtual és molt important, tan si tens feina com si la busques. Vigila, no critiquis als teus caps o la teva empresa en les xarxes socials!

Mentalment, el teu cervell està en plena forma i podràs dur a terme amb molta fortuna tasques matemàtiques, podràs resoldre complexes endevinalles i tot el que et proposis.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva relació de parella pateix els efectes d'una intensa setmana, però sabràs recompondre el que es desgasti a través de consells externs. Sabràs donar-li un nou impuls a la teva relació o sumar-te a l'empenta que li doni la teva altra meitat.

Les grans resolucions seran marca de la casa. Estàs en un període molt operatiu en assumptes de diners laborals, ja era hora que succeís.

La teva salut no serà d'or, però podem qualificar-la com de plata o bronze. Podràs afrontar  gairebé qualsevol malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva imatge personal és molt bona, t’estimes molt i la gent ho nota. Així és fàcil que els altres t'ofereixin també el seu amor. Brilles en la societat, sedueixes a qui et proposes, tornaràs a enamorar a la teva parella o simplement podràs passar moments agradables en família.

La teva actitud econòmica és més lliure. T'apropes més a les teves ambicions en un salt d'autonomia, no requereixes que els altres et donin la seva aprovació.

Les teves decisions en matèria de benestar haurien de ser més poderoses i objectives, i sobretot, adaptades a les teves necessitats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El Sol brilla a l’horitzó però la teva actitud una mica derrotista no deixa que la seva llum arribi fins al teu cor. Sembla com si tu mateix et neguessis a ser feliç, que creus que no et mereixes el bo que et pot passar o que ja t'està passant.

Seràs un amant de la moda, de les peces de vestir i dels complements. Per aquí els teus estalvis podrien desaparèixer.

El teu organisme serà més receptiu als tractaments de bellesa, radiaràs més fàcilment l'esplendor que hi ha dins de tu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que en aquesta jornada els astres et juguin en contra. Moltes discussions i desacords es fan sentir i et deixen un sabor amarg en la boca.

És possible que visquis alguna interrupció a la feina. Un problema d'importància relativa arriba a la teva vida. Alguna cosa que no esperaves canvia les coses i no permet que continuïs amb els teus plans de vida.

Els aspectes planetaris mostren una tendència a la tensió, als moviments bruscos, a les dificultats i per això als accidents.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Com a parella les emocions astrals d'aquest dia promouen respecte, amabilitat i generositat. En altres paraules, les qualitats de l'amor més benignes que expressen el que és una relació de manual.

Podràs conèixer notícies que et senten molt malament, sobre antics companys que s'hagin apropiat d'algunes de les teves idees o del teu treball. No tinguis por revelar aquests temes i que la veritat brilli.

Els canvis en matèries de salut seran molt factibles. Trobaràs solucions a problemes als quals dones poca importància però que realment la tenen.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els que no tinguin parella, estan disponibles per emprendre tant aventures amoroses temporals com llargues. L'estiu és propici per a amors efervescents, no obstant això, no hauries de renunciar a aquestes experiències.

Els nadius de Balança que treballin com a autònoms, hauran de fer ús de tota la seva disciplina per organitzar la seva agenda.

Avui continuaràs arrossegant alguns dolors musculars que es van presentar en dies passats. Et vindria bé fer alguns estiraments, així com recórrer a productes naturals antiinflamatoris, com la cúrcuma, incloent-la en la teva alimentació diària.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les energies més romàntiques circulen fàcilment i t'inspiren amb una alegria de viure fenomenal. Ets entusiasta i la deessa Venus a través del seu planeta et fa sentir bé.

Estàs marcat pel triomf empresarial i posseït per ambiciosos objectius financers. Aquests juguen una mica amb els teus nervis i que poden fer minvar la teva son.

Què tal si t'informes per  fer algun esport extrem o d’aventura perquè l'adrenalina aflori per cadascun dels porus de la teva pell? Atreveix-te amb el salt de pont!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui serà un d'aquests dies en els quals et sentiràs pletòric en l'amor. No només estàs amb la persona que estimes, sinó que, a més, gaudeixes de la llibertat que tant necessiten els nadius del teu signe.

Ara que disposes d'ingressos suficients i la teva economia marxa perfectament, és el moment idoni per fer aquest llarg viatge que tant has posposat.

La teva salut serà òptima durant el dia d'avui, així que no has de preocupar-te sobre aquest aspecte. Els teus nivells d'energia et permetran participar en moltes activitats, incloses reunions socials i familiars.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En el transcurs del dia arribaràs a la conclusió que l'amor no és en aquest moment la teva prioritat. Si estàs en una relació amb problemes, no et deixis dur pels impulsos i raona abans d'actuar.

 Els reptes que tens al davant depenen que aquesta confiança no flaquegi. Pots demostrar la teva capacitat de treball i la millor versió de tu mateix.

Sents que els teus músculs estan tibants? Estàs sofrint molèsties en la zona del coll? Necessites un bon massatge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'apropament que has pogut dur a terme amb la teva parella ha aconseguit canviar les coses. Ara pots començar a reconstruir el que has destruït aquesta setmana. Els solters lentament van calmant-se per arribar al final de la setmana amb un altre ànim.

Quant a la teva economia, si ja has començat a fer els passos necessaris per capgirar-la i millorar els teus ingressos, avui tindràs una proposta bastant interessant.

Si has sabut mantenir els teus hàbits saludables, avui no hauràs de preocupar-te per la teva salut. No t'excedeixis el cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És probable que sentis la temptació d'anar massa ràpid en una relació. Potser es tracta d'algú que coneixes fa molt poc temps i que vol formalitzar com més aviat millor.

Tots els assumptes relacionats amb els diners tenen excel·lents perspectives per aquest dissabte.

Els astres mostren per als nadius del teu signe un estat de salut bastant bo. Tens vitalitat i optimisme, et sents en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari