L’horòscop diari del 24 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les cites poden ser perfectes durant aquest dia, perquè Venus té una posició pràcticament ideal sobre el teu cel, i vol ajudar-te a ser feliç.

Quins són els teus somnis professionals? Has pensat alguna vegada en quin punt et trobes en el camí cap a aquests? És important que miris per les teves aspiracions en la vida, i sobretot, que no permetis que persones tòxiques, ignorants o envejoses et diguin que renunciïs a aquestes.

La teva salut no està exclusivament en mans dels metges: també està en les teves pròpies, no t’oblidis d’això.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els teus gustos canviaran de la nit del matí a l'hora de sentir atracció pels altres, i et sorprendràs mirant persones amb un rang d'edat diferent de l'habitual.

Els consells que et donin els teus companys de treball durant aquest dia procediran del cor, i la seva única finalitat serà fer-te el bé.

La cura de la teva pell pot obsessionar-te aquest dimecres, i voldràs buscar cremes miraculoses que et posin la dermis tersa i ferma. Alguns arribaran a obsessionar-se tant que consultaran amb un cirurgià plàstic perquè els facin retocs.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Amb bones paraules i gestos agradables podràs seduir a la persona que vulguis. Intentes escapar de les aventures d'una sola nit i vols alguna cosa que et doni més estabilitat.

Al treball hauràs de posar-te les piles, ja que hi haurà canvis en els mètodes de funcionament. Al principi et sentiràs molt incòmode, però aprendràs moltes coses noves que et seran útils en el futur.

Hauries de preocupar-te una mica més per la teva salut bucodental. Acudeix al dentista a realitzar-te la neteja que portes ajornant des de fa temps i fes tres raspallats diaris.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El temps que es triga a construir una història d'amor no té per què ser proporcional al qual transcorre perquè s'ensorri. Molts castells de naips cauran a terra amb la més mínima brisa, per problemes vinculats a l'ego i a les ànsies de poder.

Algunes idees que tinguis per a fer negocis hauries de polir-les més abans de presentar-les perquè te les comprin.  

Els astres et recomanen que no et deixis encegar per les modes, i que per a cuidar la teva alimentació apostis pels aliments propis de la teva regió.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La intuïció jugarà un rol preponderant i t'inspirarà una nova forma d'expressió dels teus sentiments. No descartis una trobada plena de màgia, te la mereixes, i sabràs treure profit d'un contacte profund i fascinant.

Et sentiràs orgullós de poder avançar en assumptes que et mantenien ressagat. L'alegria arriba de la mà del compliment de pagaments i deutes.

Respirar i armar-te de paciència t'evitarà un accés d'ira del qual podries penedir-te. Aquest és un moment astral molt positiu per a la teva salut en general.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et convé ser tan possessiu amb la teva parella. Tothom necessita el seu espai per a sortir i relacionar-se amb altres persones. Els solters prefereixen estar sols abans que mal acompanyats.

Has d'assumir amb naturalitat els elogis que rebis a la feina. Amb els diners que has anat estalviant pots permetre't algun capritx. Controlaràs cada bitllet que surti de la cartera.

Et sorprendràs de la capacitat de resistència que tindràs al llarg del dia. Aquest excés d'energia pot resultar-te contraproduent, sobretot pel que fa al teu cor, que demana un descans.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En la vida de parella apareixeran petits problemes que s'acaben convertint en una muntanya. Si sents que ja no pots més, sortir amb els amics i desocupar el teu cap t'anirà molt bé.

Les confluències astrals presenten, davant els teus nassos, una gran varietat de gangues i oportunitats, coses que fa temps que desitges a baix i preu i d'allò més rendibles.

La recaiguda en alguns vicis pot minvar la teva salut d'una forma alarmant, Balança. Els astres t'exigeixen un nou esforç per a allunyar de tu el tabac, l'alcohol i altres hàbits gens recomanables.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El retrobament amb una persona de la qual vas estar enamorada en el passat pot posar els fonaments de la teva vida del revés. Serà una miqueta agra aquesta jornada, perquè et plantejaràs quantes decisions errònies has pres al llarg de la vida, i com fins ara no ho pensaves d'aquesta manera.

Analitza com es comporten els teus companys de professió, com actuen, i així podràs quedar-te amb el millor de cadascun, i adaptar aquests hàbits a la teva vida quotidiana.

Vetlla per la teva salut dental anant a una revisió, o almenys, demanant cita per al teu dentista.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En el terreny sentimental, les bones energies que t'envolten faran que les teves relacions personals es vegin enfortides. També faràs un pas important per a allunyar-te de certes persones, possiblement pròximes, que no t'estan fent bé.

La paciència i la perseverança es veuran recompensades en la teva carrera, per la qual cosa a poc a poc, en l'àmbit professional començaràs a trobar-te de nou impulsant la teva carrera.

En general, la teva salut continua estant en un bon moment, tant física com emocionalment. Sobretot aquesta última, ja que gaudeixes d'una major tranquil·litat d'esperit.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La vida et somriu, i quan creies que havies perdut tot el que tenies en el teu cor, el gel s'ha fos per a donar lloc a una passió palpitant. Si ets dels Capricorn que es troben solters i estàs coneixent a algú de signe de Terra, pots donar per descomptat que aquesta relació té futur.

La Lluna en el teu signe afavoreix tot el vinculat amb la intuïció i la percepció dels millors negocis o inversions. Estaràs vibrant amb un sisè sentit.

Si ets dels Capricorn que tenen problemes als ossos o articulacions, és un molt bon dia per a iniciar un tractament alternatiu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Recorda Aquari que, a vegades, les pors poden espatllar-te els millors moments. Ara mateix és important que aprenguis a relaxar-te i gaudir d'aquest estat d'harmonia en parella. No busquis problemes on no n'hi ha.

El que has après fins ara en l'àmbit personal t'està servint per a triomfar en el terreny laboral. Aplica aquests mateixos mètodes en l'econòmic i mai et faltaran els diners.

Si encara no comptes amb un pla d'alimentació i activitat física regular, va sent hora de plantejar-te'l. No et serà difícil portar-ho a terme.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La sensibilitat d'aquesta jornada, sumada a certa energia malenconiosa i taciturna que vibra en l'ambient, t'inclinarà a tancar-te a casa Aprofita el dia per a visitar a avis o persones de major edat.

Estàs en condicions de gestar una nova manera de viure l'economia i la teva relació amb els diners. Fins i tot estàs sent assistit pels astres per a desenvolupar un projecte en comú amb amics que podrien ser els teus socis.

Si ets dels Peixos que han iniciat una rutina d'exercicis o una dieta, tingues molta cura, ja que la tendència a l'exageració pot jugar-te una mala passada.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari