L'horòscop diari del 23 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 23 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Fes que la teva veu s'escolti dins de la teva relació. Si la teva parella et fa preguntes vinculades al vostre futur, deixa clar el teu punt de vista. El silenci pot ser interpretat de moltes maneres.

La Lluna amb la seva energia t'anima a treballar per a la comunitat. Voldràs posar els teus coneixements i actituds a favor dels altres.

Com a pacient seràs terrible. Podries treure de polleguera als teus cuidadors o infermers, amb queixes de tots i per tot. Si no canvies, no et prendran de debò.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has après a controlar el teu entorn amb molta subtilesa, i alliberes la teva energia creativa de mica en mica. Sabràs sorprendre els teus amics amb enginyoses propostes i sanaràs les ànimes d'aquells que es troben més deprimits.

Hi ha rumors molt optimistes per la teva economia, relacionats amb l'oportunitat de créixer dins de la teva empresa. No dubtis a proposar perspectives innovadores, així com tenir reunions amb els teus caps per tantejar quan hi ha de cert en això.

Intenta que la teva vida transcorri en llocs lliures de contaminació acústica, perquè el soroll et pertorbarà molt.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tingues en compte que hi ha algunes coses que no hauries de delegar en assumptes d'amor, com la compra d'un regal d'aniversari per a la teva parella. Treu temps d'on sigui

El teu entorn et cuida molt i això pot fer que et relaxis a la feina, pensant que si arribes, ja vindrà un altre darrere que ho acabarà. Raó no et falta, però no abusis.

Ets massa estricte en alguns assumptes de salut. Estàs perdent-te la salsa de la vida com que no permetre't dur a terme determinades bogeries.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comences aquesta nova setmana buscant relacions lliures. Creus que les unions d'amor tradicionals només causen maldecaps.

Creus que els diners s'evaporen en els teus comptes, desapareixen gairebé per art de màgia i no comprens les raons. Com és que aquell import que vas cobrar ja s'ha anat en un pagament inesperat?

El cel et dóna suport i és probable que tinguis bones notícies de mà dels teus metges. Les proves a les quals et vas sotmetre donen resultats optimistes. A més, podràs planificar un futur viatge que afavoreixi el teu desenvolupament espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'actitud que tinguis avui respecte de les teves relacions romàntiques serà molt beneficiosa pel teu destí. Marcaràs un camí únic que obre noves expectatives en el teu enamorat.

És un moment d'ingressos rendibles i bones oportunitats. La setmana porta nombroses formes en les quals pots guanyar tant prestigi com diners.

De la manera que et sigui còmoda i segura, estalvia, Lleó. Tens fortalesa física i mental i les teves emocions es troben equilibrades.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella està encantada amb el gir positiu que està prenent la relació, gràcies a l'esforç dels dos, encara que a tu et correspon una mica més de mèrit, la veritat.

T'inspiraràs per enfocar-te en temes crítics per al teu futur financer. Si has de prendre una decisió crucial, pren-la sense miraments.

Has de plantejar-te participar en alguna competició esportiva de la disciplina que més t'agradi, futbol, golf o tenis de taula, però proposa't en tot moment ser el millor. La pràctica esportiva a més et permetrà manejar l'estrès durant els entrenaments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, avui el teu horòscop prediu un dia complicat en tot el relacionat amb la parella. No has de deixar-te dur pels baixos instints, és a dir, caure en discussions absurdes o que et condueixin a situacions de conflicte.

La configuració planetària avui respecte als diners no és molt favorable. No és probable que obtinguis els beneficis que havies esperat.

El teu estat de salut dependrà en gran manera del teu esforç per mantenir-lo o conquerir-lo Balança.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El clima ambiental serà divertit per fer aflorar els problemes que hi hagi entre les parelles. Es podran sembrar algunes discòrdies entre els cors, però també es donarà solució a altres malentesos

El teu entorn familiar és difícil de tractar, i per això hauràs de dissenyar alguna estratègia per discutir en profunditat els pressupostos. La teva visió de la psicologia et permetrà satisfer a tots de manera individual però enaltint el bé comú en tot moment.

Entre alguns escorpins hi haurà moltes ganes de volar, però literalment. Podries plantejar-te fer algun esport com el parapent.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari, el teu horòscop avui dilluns prediu una jornada bastant més positiva en els assumptes del cor. Aquesta setmana comença amb molt bons ànims per als nadius del signe, perquè l'amor ha deixat d'estar desplaçat per la desconfiança i el desencantament.

Aquest dilluns, prepara't per fer comptes i continuar fent créixer els teus ingressos. Estàs de sort, perquè els Astres t'ajuden en aquest aspecte de la teva vida.

El teu nivell de preocupació i la dificultat que tens per a respectar els teus horaris de descans, poden acabar en forma d'alguna malaltia psicosomàtica.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si formes part d'un grup d'amics o d'una agrupació social, et sentiràs molt estimat i gaudiràs d'activitats en les quals t'integres sense dificultat. Crearàs nous vincles amb amics o col·legues.

Arriben bones notícies per als nadius de Capricorn pel que fa a l'economia i el camp laboral. Es mostren en el cel grans possibilitats de creixement tals com ascensos.

Si t'obsessiones amb la teva feina, a la nit estaràs fet un nyap. Hi ha temps per a tot, Capricorn, està el moment de descansar i el de treballar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui, el teu horòscop per aquest dilluns et revela que la teva relació amb l'amor serà una cosa extenuant. Això es deu principalment al fet que estaràs més enfocat en la teva vida professional i el teu desenvolupament personal, que en els assumptes del cor.

Amb referència als diners en la teva vida, la prosperitat arribarà, però és probable que encara hagis d'esperar una mica de temps.

En l'àmbit físic Aquari, avui el teu horòscop et recomana sortir a respirar profundament a un lloc tranquil. Deixa per un moment el treball intel·lectual i sal a respirar aire pur.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La forma com estàs manejant les teves emocions t'ha convertit en algú més madur, propietari d'una saviesa superior. Gràcies als esforços realitzats per a madurar i créixer en l'espiritual pots mantenir una relació amorosa amb tots els que t'envolta.

Resoldràs situació legal o fiscal gràcies a l'avanç de Mercuri que et porta notícies i respostes que es trobaven demorades.

Davant dels problemes aliens, ets menys influenciable i veuràs que pots mantenir la teva vitalitat intacta.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari