L’horòscop diari del 23 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 23 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un refrany ancestral diu que tres són multitud, però en la teva relació de parella creus que sou més de dos, i la veritat és que no ho trobes gens malament.

En aquesta jornada trobaràs traves en el teu entorn de treball, però hauries de comprovar com estan certs aspectes abans de queixar-te com un descosit.

Nedar alleuja els dolors d'esquena, tonifica els músculs i et permetrà lluir una millor silueta durant les teves pròximes vacances, que cada vegada estan més a prop. Tasta noves verdures i fruites que mai hagis comprat perquè al·lucini el teu paladar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sigues valent, perquè els astres apunten que una ombra de covardia et persegueix, i que et diu que no siguis tu mateix, que et facis passar per un qualsevol en temes d'amor.

Certes dificultats internes interferiran en els teus objectius professionals, encara que en alguns casos aquests problemes també podran venir de fora, de manera externa.

L'exercici ajuda a reduir el risc de malalties i accidents cerebrovasculars, tot i que també pot donar-li vida a la moral i al creixement espiritual. Cerca un company i practica el teu esport preferit!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Comences a sentir alguna cosa especial per un company de la feina, però si tens parella, el millor que pots fer és allunyar-te'n. L'única cosa que t'atreu és el seu físic.

Sempre estàs insatisfet amb tot el que tens, cerques la perfecció en tot moment. Alguns Bessons han canviat d'ocupació recentment i es troben immersos en un procés d'adaptació.

És un bon moment per a desconnectar i dedicar-li més temps lliure als teus. Tot allò que estigui relacionat amb el treball pot esperar uns dies, no t'atabalis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs ganes de companyia, i no per avorriment, sinó per necessitat. Tens ganes de despertar amb algú a qui preparar l'esmorzar, a qui acaronar (i que també et cuidi). En les parelles, la roda girarà sola sense necessitat de gastar energies addicionals.

Existeix una possibilitat de sofrir un risc d'extorsió per algun secret que tinguis enterrat al jardí, però no hauries d'accedir-hi.

Si vas fer alguna cosa malament, compleix amb la responsabilitat que et correspon, i punt. En alguns moments podràs sentir claustrofòbia, amb una imperiosa necessitat de sortir a l'exterior.

 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs molt perceptiu i sents tot el que hi ha a l'ambient, en particular aquells que hagin nascut en el primer deganat del signe de Leo, la seva sensibilitat serà molt propera a la intuïció.

En el terreny laboral, no declinis cap oferiment. Podries estar a punt de trobar la clau de l'abundància. Alguna cosa que mai vas imaginar et podria passar avui. El poder es troba dins teu.

La teva imaginació vola. Estàs vivint un dia màgic que hauries d'aprofitar per a obtenir la informació que necessitis sobre altres plans de la teva vida psíquica.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha certs aspectes de la teva vida íntima que no haurien de sortir de les quatre parets de casa teva. Seria un error molt greu airejar detalls als teus amics i familiars.

Seràs molt clar amb els responsables de la teva empresa. Després d'haver-te entregat en cos i ànima ha arribat l'hora de sol·licitar una millora en les condicions del contracte.

Està molt bé que t'informis sobre aspectes mèdics, però no és convenient que et dediquis a buscar a Internet cada malaltia que presenti el teu cos. Acabaràs més confús del que estaves.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs passant per una ruptura, en lloc de justificar el teu comportament i buscar culpables, estaria bé que comencessis a preguntar-te què has après d'aquesta situació. Al cap i a la fi, les relacions són només miralls que ens retornen el nostre estat intern.

Cerca dins teu la força necessària per a posar en ordre la teva situació laboral i econòmica. No guanyes res lamentant-te, actuar és necessari per a resoldre els problemes.

Si el teu cos t'està donant senyals clars d'esgotament, descansa, però no deixis de banda l'activitat física per complet. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En la teva relació d'amor comences a veure determinats reptes i desafiaments rutinaris per als quals ningú t'havia preparat ni avisat. No t'imaginaves que les coses poguessin canviar tan aviat!

Serà un dia ple de preguntes interiors, que et realitzaràs arran d'una proposta de treball que no et convenç del tot, perquè sents que t'estàs venent.

El pes es perd amb paciència, dieta sana i exercici, no alimentant-te segons el cicle de la lluna o prenent un únic aliment al dia, ni altres temes associats a les dietes miraculoses.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Cerca noves formes d'actuar en l'amor. Si fins ara t'havies contingut per por, o per deixadesa, ha arribat el moment de fer tot allò que algun dia vas imaginar.

Et sents amb molta sort perquè per fi podràs invertir en allò que feia anys que volies. Utilitza aquest moment positiu en el terreny financer i laboral per a pensar de cara al futur.

No et conformis amb el que tens i aspira a molt més, pots aconseguir-ho. La teva salut física és quelcom que pots treballar i cuidar en el teu dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs a punt d'aconseguir molts dels teus somnis pel que fa a la vida romàntica, però no et deixis portar per promeses d'amor etern de persones que a penes coneixes i de les quals poc saps. Aclareix la teva ment per a no sofrir una decepció.

Aquest és un dia de sorpreses i meravelloses notícies que et portaran a un nou cicle en la teva evolució. No confiïs massa en la teva sort i oblida aquelles variables que poden afectar els teus projectes.

És un dia de gran fertilitat per a tu. Els qui estan buscant ampliar la família poden intentar avui buscar l'arribada d'aquesta benedicció.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor, Aquari, no és un camp de batalla, tampoc és una panacea que curarà tots els teus mals. Aprèn a veure la teva part de responsabilitat en les teves relacions amb els altres, sobretot en relació amb la teva parella.

Per a incrementar els teus ingressos, hauràs de treballar més hores. No és un bon moment per a invertir en nous projectes econòmics. L'energia dels diners està una mica estancada, per la qual cosa has de tenir precaució.

Demana cita per a un massatge, visita un Spa, o fes-te algun tractament que a més de tractar el teu cos, també et proporcioni relaxació i calma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avui et sents molt jovial amb una estranya sensació de desafecció que estimula la bona resolució de duels o problemes emocionals. Els que estan vivint un idil·li que recentment ha començat, han d'estar atents amb la cura de la seva llibertat i la seva vida personal.

Et sents apoderat. Recorda que existeixen moltes maneres d'estar en parella i no hi ha necessitat d'encasellar-se en l'una o l'altra.

Sents un mal de cap amb molèsties sobre les celles? Existeix la creença popular en el “mal d'ull”, busca ajuda per a estar millor.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari