L’horòscop diari del 23 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 23 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor i les conquestes estan més a prop del que podries imaginar. Podria passar amb un company de feina, o potser, perquè no, un veí d'una porta pròxima a la teva.

Les muses es concentren al teu voltant, i dins de les teves especialitats professionals, et llançaran tota la seva llum i tot el seu poder perquè emprenguis nous projectes.

Aprofita l'oportunitat de sortir de la rutina i dóna un nou impuls als projectes vinculats a la teva salut o a l'exercici que vas deixar fa temps aparcats.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si vius sol, els impactes astrals d'aquest últim dia de la setmana et convertiran en el botxí dels cors que et trobis, sense cap pietat. T'enfundaràs en un esperit molt conqueridor, on no cabran els complexos.

Posa ordre en els teus papers, perquè últimament ets una mica caòtic. I mai saps en quin moment et farà falta determinat document o factura.

Sobre la salut, estaràs més preocupat de no caure malalt que de gaudir de la bellesa d'aquest dia i dels regals que t'ofereix la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si tens parella, mai has de presumir de les teves conquestes amoroses del passat. Pot semblar-li malament que parlis en públic de certes parelles que vas tenir. Deixa clar que no mantens contacte amb elles.

Hi ha gent molt interessada que s'acostarà a tu pels diners. Intentaran que els convidis o que els prestis diners, encara que no tens garanties que te’ls tornin.

Per començar la jornada amb energies necessites prendre't una tassa de cafè i donar-te una dutxa d'aigua freda. No t'obsessionis massa amb la bàscula, no et pesis diàriament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El nadiu del signe Cranc serà algú ple de sensualitat i voldrà rematar la setmana assaborint nous plaers en l'art de l'amor. En el cas que vulguis treure la bèstia eròtica que hi ha dins teu, no oblidis fer-ho amb sentit comú.

Tens una bona combinació planetària per protegir els teus comptes i seràs bastant audaç. No hi haurà cap ensurt econòmic.

Si estàs sortint d'algun problema vinculat amb cicatritzacions o cremades, és molt probable que tinguis una notable millora. Vigila de no abusar dels menjars amb molt picant i incloure més fibra en els teus plats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les alineacions planetàries d'avui mostren una necessitat de reafirmar la teva presència i donar-te el lloc que mereixes.

Et sol·licitaran pels teus coneixements sobre un tema o una tècnica especial que coneixes amb detall i sentiràs l'alegria de poder ajudar. Aquesta acció desinteressada de part teva podria donar lloc a propostes laborals molt satisfactòries.

Ordenar la casa serà la clau. Saps que important és mantenir l'ordre del lloc en el qual descanses per a agafar el son i mantenir l'energia equilibrada.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La gelosia pot causar molt mal en una relació, perquè funcioni cal que confiïs en l'altra persona. No passa res perquè parli amb altra gent.

Estàs una mica obsessionat amb els diners, la qual cosa et durà a comparar preus en diferents botigues a la recerca del més barat. A la feina, tindràs una discussió.

Necessites posar una mica d'ordre en la teva vida, sobretot pel que fa als horaris dels menjars i el son. No mengis tan ràpidament en l'esmorzar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui és un dia positiu en l'amor, aquesta sensació d'avorriment que tenies, ha desaparegut. Has pogut adonar-te d'una cosa molt important, que és valorar la teva relació pel que és, i no pel que t'agradaria que fos.

Si se't presenta alguna despesa extra avui, no t’espantis, pots afrontar-la. No estàs generant ingressos extres, però tampoc t'arruïnaràs per gastar una mica més de l'habitual.

Podràs també calmar el cacau de la teva ment avui, dedicant el dia a activitats relaxants com puguin ser el ioga.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mostraràs una escalfor i una espontaneïtat que són difícils de controlar tant en les teves emocions com en els teus impulsos. Portaràs la veu cantant, estaràs constantment fent nous plans per avui i per al futur més llunyà, també.

És probable que l'actual impacte de Mercuri causi esdeveniments relacionats amb la teva economia que, si no interrompen la teva vida, haurien de fer que passar moments de bastant comoditat.

Seràs molt sensible amb les olors en el millor dels sentits. Rebràs molts beneficis si et sotmets a algun tractament d'aromateràpia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Viuràs moments molt plaents i feliços avui, l'energia positiva dels astres, farà que les coses flueixin de forma molt amorosa per a tu avui. Les teves relacions personals seran satisfactòries, sobretot si tens parella.

Ja que comptes amb els ingressos necessaris per afrontar les teves obligacions dineràries sense esforç, avui podries permetre't certa despesa extra. Et mereixes gaudir de l'abundància, no temis gastar de més avui.

No deixis per demà el que puguis començar avui, sobretot en relació amb la teva salut. Fes una mica d'activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquells que estiguin en parella veuran amb claredat que requereixen un espai personal per desenvolupar els seus interessos, una cosa que no han buscat fins avui.

En el teu ordinador tens una sèrie de projectes que has deixat de banda i a la tarda podràs posar-te a reprendre aquestes velles idees.

Cura, no imagines la quantitat de microorganismes que habiten en una simple fulla d'enciam. I d'una higiene pobra dels teus aliments crus pots agafar una tremenda infecció intestinal.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana ha estat especialment productiva en l'amor. No només has pogut dur a terme importants decisions, sinó també adonar-te de moltes coses que han canviat la teva percepció de la relació.

Hi ha moltes possibilitats d'un gran creixement econòmic a curt termini. El teu futur es perfila brillant i abundant, tant a escala professional com material.

El teu cos et respon bé, et sents optimista i has decidit erradicar tot allò que perjudica la teva salut. Els hàbits nocius ja no et criden, perquè has entrat en una nova fase de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ser feliç i passar-ho bé depèn més que res de la teva actitud i de la manera com desitges veure la vida. No es tracta d’allò que facin els que t'envolten, sinó de la forma en la qual puguis contagiar-los el teu sentit de l'humor.

Si tens ganes de sortir de passeig, no et deixis portar per l'arravatament de pagar car per alguna cosa que no mereix tant esforç de part teva. L'important és que no et penedeixis d'haver entrat en unes despeses que no són apropiades per a tu.

Si havies pensat a tallar-te els cabells, no és recomanable que ho facis, ja que la lluna  i els astres no són adequats.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari