L'horòscop diari del 23 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 23 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En els cors que naveguen en el desamor, el dia no dibuixarà molta felicitat, encara que agrairàs a l'univers estar com estàs, i en general, et voldràs més a tu mateix.

No serà tan important els diners com el fet de veure't feliç en el teu ofici, en un ambient cordial, i t'esperen canvis per a bé. A més, aconseguiràs estalviar una mica si desenvolupes el teu meravellós do per a regatejar, que serà molt eficaç.

La força de voluntat serà ideal per a començar processos d'aprimament, així com per a desenvolupar nous hàbits de salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estigues atent als petits detalls de la vida en parella, que, malgrat la seva aparença una miqueta fútil, són realment importants. Procura somriure més quan parleu, deixa els mals fums en la galleda de les escombraries.

Està en forma en el sentit financer, tant que podries anar a unes Olimpíades econòmiques i aconseguir alguna de les cobejades medalles.

Cerques una via de fuita per a canalitzar les teves males energies i els pensaments més foscos que t'assoten de tant en tant, com li ocorre a tothom.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Durant la jornada d'avui et sentiràs una miqueta frustrat, tens la sensació que algú et vol fer mutis. Així no pots gaudir de la llibertat que desitges.

Ara mateix et planteges passar més temps amb la teva família, alguna cosa que xoca de ple amb les teves aspiracions professionals. I és que rebràs una oferta d'ocupació molt interessant en l'econòmic.

Vius amb massa estrès, és com si carreguessis a la teva esquena una motxilla repleta de pedres que t'impedeix avançar. Has de dir-li que no a molta gent que et demana favors.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Voldràs lluir els teus encants, perquè aquest és un dia en què notes tu mateix que la teva bellesa és enorme i irresistible. No obstant això, no conquistaràs a aquesta persona que podria considerar-se el teu amor platònic, hauràs de continuar lluitant!

Analitza la teva agenda i mira quants esdeveniments tens pendents i si suposen o no un desemborsament important els mateixos: viatges, regals...

Si tens l'ocasió, dóna sang i ajuda a altres persones que la poguessin necessitar. Ja saps que, per molt que hagi avançat la ciència, la sang encara no es pot fabricar de manera artificial.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No deixis que algunes persones desconsiderades amarguin el que hauria de ser una festa. És el moment de mostrar el teu afecte i defensar el teu. La lluna en el fogós signe d'Àries et beneficia.

Aplica tota la teva energia i la teva alegria del cor a portar a bon terme els teus plans d'èxit. No permetis que la por o el dubte es facin presents a l'hora de mostrar a uns altres les teves idees.

Les cefalees i les neuràlgies podrien fotre't, relaxa't i passarà aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dones una sensació de ser una persona distant, que es presenta davant els altres amb una cuirassa de gel, però en les distàncies curtes ets algú molt entranyable i passional.

Tornaràs a ressuscitar certs projectes que havies deixat aparcats per falta de temps. A partir d'ara incorporaràs una sèrie de millores. Quan fas alguna cosa en equip aconsegueixes millors resultats que realitzant-ho sol.

Si tens molèsties a l'esquena, és probable que es degui a les males postures adquirides. Fins i tot a la nit tens problemes per a agafar el son. La natació és la millor solució.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dimarts les desavinences amb els teus éssers estimats continuaran latents, per la qual cosa seria recomanable que actuïs amb molta diplomàcia i cura. Vigila les teves paraules per a no fer mal a ningú o dir coses de les quals puguis penedir-te.

Avui no és un bon dia per a rebre recompenses o ingressos extres. Tot el teu esforç professional donarà els seus fruits més endavant.

En la salut, el panorama és més encoratjador, perquè et sentiràs bé tant físicament com mentalment. La teva capacitat per a prendre't amb calma els esdeveniments, és el salvavides per a mantenir a ratlla els teus nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les petites tensions disminueixen el ritme de les parelles; el solter, que busqui nous llocs per a sortir; potser la teva mitja taronja no està en una discoteca, sinó en un museu o un teatre.

En general hi ha bons senyals per als teus diners, però hauràs de treballar de valent, i aprendre a negociar, a reclamar millors condicions, o sol·licitar un augment del teu caixet.

Tindràs l'oportunitat de comprendre millor el teu propi cos, descobrir com funciona i què és el que et ve millor o pitjor perquè funcioni de manera ideal.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor està de la teva part Sagitari, així que no temis. Aquests comentaris o crítiques que la teva parella et fa no has de prendre'ls com a judicis i posar-te a la defensiva. Tracta d'escoltar de forma objectiva i dilucidar si tenen sentit o no.

Avui podràs planificar aquest viatge que havies estat postergant per falta de temps i de recursos.

La salut serà bona, excepte per algunes molèsties causades per la tensió emocional. Per tant, hauries de controlar primer els teus nivells d'estrès, abans d'anar a calmar el símptoma de les teves malalties físiques.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Posa't les millors peces de vestir que tinguis en el teu armari i torna a aquest amor del passat. No hauries de posar massa expectativa en el futur, simplement torna a contactar amb aquesta part de la teva vida i presa el millor.

Tens per davant una jornada molt positiva, Capricorn. Tot el que et proposis per a aquest dia té les millors possibilitats.

La lluna en Àries, signe de foc, mostra que pots gaudir de l'entusiasme i l'alegria sense excedir-te. Organitza la teva jornada amb mesura i no et deixis portar per l'arravatament d'aquesta lluna fogosa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La bona notícia és que, si la teva ser estimat està disposat a evolucionar amb tu, el vostre vincle amorós farà un salt qualitatiu. Per a això, tots dos heu de renunciar a la forma que teniu de veure les relacions.

Econòmicament estàs en un bon moment, ja que els Astres et beneeixen amb renovades energies i oportunitats d'atreure l'abundància a la teva vida. Cada vegada que necessitis solucionar alguna cosa, apareixerà davant teu la resposta.

El teu cos físic necessita moure's per a estar en forma, i això és alguna cosa que tens molt clar des de fa temps.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Acaba ja amb aquesta relació que no et convé i veuràs quanta llibertat i aire sents en la teva vida. Si ets d'aquells que han hagut d'ocultar la seva veritat per a sobreviure, aquesta setmana trobes l'alliberament tan somiat.

D'aquí poc tornen les condicions més favorables a la teva vida professional. Si havies perdut posicions, estigues segur que estàs en carrera una altra vegada.

Recorda que en reforçar la teva musculatura, millores el teu esquelet, segueix endavant amb el front enlaire i la voluntat reforçada amb els teus exercicis.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari