L'horòscop diari del 23 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 23 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podria haver-hi discòrdia en les llars d'Àries, perquè cadascun dels seus membres anirà a la seva amb bastant egoisme. Alguns tindran una inusitada droperia, al final la guerra començarà, encara que ho vulgueu evitar.

Procura ser més raonable abans de continuar vivint amb el peu sobre l'accelerador, assumeix les teves possibilitats reals de diners.

Seràs capaç de fer els esforços més impossibles, però no això no vol dir que hagis de sobreestimar les teves habilitats físiques, precaució!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs sensible i sincer, obert al clima eròtic, disposat a experimentar amb el teu propi cos d'una manera que mai ho havies fet. Experimentaràs una complicitat profunda i secreta, tan psíquica, intel·lectual com a física.

No et dediquis a explicar xafarderies a la feina i fuig quan vegis a altres companys explicar-los. Això no porta res bo.

Les teves forces estan per sobre del que tu imaginaves i comprovaràs com n’ets de resistent, després de fer unes carreres per no perdre l'autobús o per no arribar tard a la signatura d'un contracte.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Com és estiu, Cupido ha marxat de vacances i s'ha desentès totalment del teu cor. Això serà preocupant, sobretot si et decideixes a tenir cites atrevides com a solter.

Prudència: les teves finances estaran subjectes a una configuració astral que pot resultar un parany. Intenta resoldre ràpidament les disputes que sorgiran a la feina; si no, la situació només empitjorarà.

Per cuidar la teva cara, l'oli vegetal fa miracles i té un preu bastant econòmic. És un bon substitut de la crema diària.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dins de les parelles que fa temps que estan junts, pot haver-hi converses sobre ampliar la família, ja sigui buscant més fills de manera natural o adoptant-los. No obstant això, no totes les opinions aniran en la mateixa direcció i algun cor podria resultar danyat.

Mercuri protegeix la teva vida econòmica i et farà aprofundir en relacions de suport amb altres socis o col·legues de professió.

Només pensaràs a gaudir els divertits plaers que t'ofereix diàriament la vida. Però si passes determinades barreres, serà difícil que la teva salut no s'enfronti a seriosos problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No temis, Lleó. Alguns dels conflictes en els quals et veus embolicat avui, seran més que positius per a tu. D'ells neixen canvis que seran molt bons per la teva vida amorosa.

Potser no pots veure-ho amb claredat en el present, però de l'angoixa creixeran grans fruits. Manejar l'economia de forma ordenada et durà a aconseguir alguns objectius que et vas fixar en el passat.

Escolta, si sents que alguna cosa no va bé, no et demoris a buscar respostes. Fer com si no passes res,  no és la solució.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els plans previstos es trencaran. Els esdeveniments o activitats que anàveu a dur a terme en parella aquest divendres no succeiran. A tu no et vindrà de gust o potser a la teva mitjana taronja li sorgeixin imprevistos

No deixis per a la setmana que ve aquells projectes que puguis començar a perfilar en aquesta jornada.

Mercuri es responsabilitza de la teva salut i t'ajuda a somriure de nou, si has estat vivint una mala ratxa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquest divendres de mitjan agost viuràs intensament tot el relacionat amb l'amor. Les coses flueixen de forma molt fàcil i agradable, com feia temps que no ocorria. Deixa't sorprendre i simplement gaudeix d'aquest bon moment.

Rebràs bones influències dels Astres avui per incrementar els teus ingressos. Els nadius del teu signe sempre tenen un pla B amb el qual sortir benparats en tot el relacionat amb els diners.

És probable que avui et despertis amb dolor en la zona lumbar, ja saps que aquest és un altre dels teus punts febles.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus posa l'amor en el centre de les teves inquietuds. El teu encant serà irresistible i viuràs moments apassionats que t’enlluernaran.

Pensaràs a fer algunes obres perquè et resulti tot més còmode. La idea és bona, però pensa que cada reforma suposa una bona suma de diners.

El to muscular és òptim per a la recuperació de lesions, superar operacions quirúrgiques i en general perquè l'univers doni un sospir a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter, voldràs gaudir del moment i de la passió inicial. Pot ser que trobis a la persona indicada per viure un bonic amor, però no seràs conscient d'això i la deixes escapar.

En matèria econòmica, et sents segur i pots permetre't coses que fa algun temps eren impensables per a tu.

Si vols mantenir aquest bon estat de salut, et convé ser més disciplinat amb l'alimentació, ja ho saps. Avui és un bon moment per posar en ordre la casa, ordenant l'exterior també ordenem l'interior.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En qüestions relatives a la teva vida romàntica no donis per descomptat que has guanyat una batalla. Pot haver-hi situacions on els temes econòmics afectin de manera negativa la teva relació i tornis a retrocedir.

Els diners van i venen i encara que existeix la possibilita que pateixis una dificultat econòmica, no pots permetre viure una jornada d'amargor.

Has de calmar els teus ànims, Capricorn, uns moments de riure i diversió és el que necessites ara mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La bona notícia és que, si la teva persona estimada està disposat a evolucionar amb tu, el vostre vincle amorós farà un salt qualitatiu. Per a això, tots dos heu de renunciar a la forma que teniu de veure les relacions.

Econòmicament estàs en un bon moment, ja que els Astres et beneeixen amb renovades energies i oportunitats d'atreure l'abundància. Cada vegada que necessitis solucionar alguna cosa, apareixerà davant teu la resposta.

El teu cos necessita moure's per estar en forma, és una cosa que tens molt clar des de fa temps.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No t’enfonsis, si el telèfon no sona. Ja tindràs notícies d'aquesta persona que tant t'agrada. Encara que hagi passat molt de temps pensa en tu de la mateixa manera que en el primer dia que et va conèixer.

Si has de fer alguna inversió, aquest és un moment excel·lent per dur a terme aquesta emprenedoria. Engrandir la teva empresa, expandir el teu negoci, buscar nous socis o començar un projecte són assumptes que es veuen beneficiats.

La teva salut és immillorable avui. Estàs en plena harmonia i benestar gràcies a la gran influència dels astres.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari