La predicció del Zodíac del 23 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 23 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estable, sòlida i harmoniosa, la teva vida amorosa ha de continuar com fins ara. Si hi ha algun problema en particular, procura buscar-li solució i no dur-te les mans al cap lamentant la teva desgràcia.

Vigila amb les estafes: hi ha gent disposada a vendre't autèntiques andròmines vestides de riquesa, o voldran cobrar-te un preu desorbitat per una petita reparació en la llar.

Si has de posar-te a conduir, recorda fer les parades obligatòries per llei si són moltes les hores que has d'estar al volant.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El nadiu de Taure es beneficiarà de la influència de Venus que és favorables en els assumptes del cor, sobretot les que estan florint o recuperant la seva espurna.

Els projectes innovadors que proposis, no agradaran a tots en aquest dimarts.  El teu signe xocarà amb uns altres, especialment si són d'aire. Procura ignorar les crítiques que eventualment atacaran els teus punts febles.

L'alcohol sempre et porta problemes, així que, com et passis una mica, demà hauràs de patir un intens mal de cap.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Acostumes a tenir les coses molt clares respecte als teus sentiments, però certes actituds de la teva parella poden provocar-te una certa confusió. En els moments més complicats no pots comptar amb ella.

Has de valorar si a la feina guanyes els diners que et mereixes. Pot ser que estiguis perdent el temps i poder adquisitiu, si segueixes en la mateixa empresa.

Quan travesses un mal moment amorós, t'acabes refugiant en els dolços. També afectarà el teu estat d'ànim. Els teus amics et truquen per animar-te, però no els fas cas.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La paraula separació ronda per la ment d'alguns nadius de Cranc durant aquest dia, sobretot si han conegut una infidelitat recent de la seva parella. Amb la família procura ser més afectuós, perquè t'estàs llaurant una imatge de malcarat que després serà difícil de trencar.

La moda et cridarà molt l'atenció aquest dia. Corres el risc de ser una ‘fashion victim’ que es gasti una gran quantitat de diners en peces de roba.  

L'esport suau és bo, però també els exercicis mentals tenen els seus beneficis. Què tal si jugues una partida d'escacs?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Viuràs un dia de dificultats per expressar les teves emocions. Potser es tracta d'un dia d'aquests on ho veus tot gris

La capacitat de treball que tenen disponible els nadius de Lleó és immensa, en particular els nascuts en els segons deu dies. Avui tot ho fas bé. Organitzes la jornada i compleixes els teus objectius sense cap dificultat. El número de la fortuna per a avui és el 101.

Les cirurgies plàstiques estan de moda. Creus que simplement per fortuna et veuràs més jove o bell?

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No tinguis por a expressar els teus sentiments en públic. Avui vols que sigui una jornada especial per a la teva parella, per això no tindràs inconvenients a proclamar el teu amor cap a ella.

Mai parlis en públic de la teva situació econòmica. Sempre hi ha gent disposada a aprofitar-se de les desgràcies alienes. Et comences a adonar de la mala gestió que vas fer dels teus estalvis.

No val la pena que arruïnis l'esforç dels últims dies per un petit plaer de dos minuts. És complicat resistir-se a unes magdalenes o galetes de xocolata.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança solters es troben en una disjuntiva difícil d'eludir. Han de triar entre sacrificar la seva llibertat per una nova i apassionant relació, o sacrificar aquest amor tan prometedor per conservar-la.

A la feina et toca exercir tasques que no t’agraden, però és aquí on pots demostrar el teu veritable compromís i assegurar el teu lloc. La serietat té recompensa.

Atenció als Balança que tenen alguna cosa per celebrar: el vi pot ser molt traïdor, no només pot fer-te venir son i marejos, sinó que demà estaràs fet un nyap.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No dubtaràs a posar-te al capdavant de la teva parella i destacar les seves qualitats; serà necessari que demostris la teva confiança, perquè els teus projectes prometen un futur brillant.

El temps a la feina serà frenètic. Procura escoltar al teu cos i prendre descansos per disminuir l'estrès, especialment en un estat d'ànim negatiu.

Si el teu sobrepès és significatiu, serà el moment de solucionar-lo, ja que els astres donaran suport als esforços en aquesta direcció. No dubtis a demanar ajuda d'un professional com un endocrí o un nutricionista.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva part més infantil et cridarà avui perquè vegis la vida i l'amor amb nous ulls. No des de la ingenuïtat, sinó des de la curiositat i l'alegria. Aprofita aquesta nova energia per ser creatiu en la teva relació de parella.

Els diners no són un problema per a tu durant aquest moment de la teva vida. No et sobren, però tampoc et falten.

Sempre t'has preocupat per la teva bona forma física, i encara que a vegades has abandonat l'exercici, al final acabes per reprendre'l. Elimina de la teva dieta tot el que contingui sucres afegits.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Moltes situacions que no havies imaginat poden succeir en els teus assumptes romàntics. La teva parella, nuvi o qui pretengui ser-ho pot tenir una reacció imprevisible. Alguna cosa que de cap manera et resulta creïble i, no obstant això, succeirà.

Urà en la teva zona dels negocis et dinamitza i et sotmet a certa pressió. Has de prendre un camí i et resulta insegur. Pensa que no sempre les coses es presenten franques i obertes.

Les tensions et deixen exhaust. No acabes d'aprendre a dominar les teves emocions negatives. Recorda que no tots poden veure la vida de la mateixa manera.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Saber tractar amb persones de caràcter fort serà la teva assignatura pendent per avui. Ja saps Aquari que no triem de qui ens enamorem ni tampoc els nostres companys de treball. Prova de dir les coses sense ferir als altres per evitar conflictes.

La teva capacitat per gestionar els teus ingressos i en matèria professional no haurien de donar-te sorpreses desagradables.

La teva salut depèn més que mai de tu en aquests moments, no et saltis àpats ni recorris massa a aliments elaborats per falta de temps. Respecta les teves hores de descans.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La tendència astral mostra un dimarts molt feliç pel que fa a l'amor. La Lluna i el teu regent Júpiter es troben i garanteixen un estat emocional agradable. L'únic perill és que sigui tant el que sents, que entris en un torrent d'emocions exagerades.

Arriben canvis favorables en el camp laboral. Duen augments a les possibilitats econòmiques, bé per presentar-se a una nova ocupació o negoci.

Les alineacions planetàries t'inclinen a connectar amb el teu aspecte i la teva cura personal. Pots apel·lar als recursos que més t'agradin per optimitzar la forma en què et veus al mirall.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari