L'horòscop diari del 22 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 22 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et ve de gust parlar sobre alguns plans de futur on el teu cor té un pes important. Voldràs demanar un major compromís a la teva parella i que s'impliqui més en qüestions que us afecten  els dos.

No revolucionis el teu motor laboral més del necessari durant aquest diumenge, Àries. No et prenguis la vida com una competició on sempre cal estar donant-ho tot.

Deixa que els raigs del sol banyin el teu cos. T'ajudarà a equilibrar el teu colesterol, afavorirà el teu estat d'ànim i et permetrà agafar el son més fàcilment.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si vols seduir durant aquest diumenge, has de destacar. Cuida't una mica més, atura't davant del mirall i llença’t floretes a tu mateix. Aprofita per actualitzar els teus mètodes per flirtejar, estan desfasats.

Tens un aire massa independent amb els teus diners. Et creus més especial que la resta, que les teves obligacions són les més delicades.

Associes els dilluns a un dia de la setmana on es poden començar nous hàbits per a la salut. De veritat, un diumenge com el d'avui no podries comen una dieta o deixar el tabac? És clar que sí!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En l'àrea de l'amor de parella aquest diumenge es percep tranquil i sense ensurts. Hi haurà bones notícies, que et faran somriure, i en general, hi haurà molta pau entre els cors que tenen afinitat.

Estaràs ocupat en diverses tasques alhora i hauràs de fer bona gestió del temps. Sabràs com esprémer cadascun dels 60 minuts que tenen les hores per complir objectius.

Fes cas al teu sisè sentit. Sabràs com cuinar la teva recepta personal per gaudir d'una vida plena, més sana i equilibrada.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El clima del dia convida al teu cor a abandonar la zona de confort. Ha arribat el moment d'explorar altres horitzons i oportunitats en les quals mai vas pensar en temes vinculats a l'amor. Et sentiràs lliure.

Seràs millor aprenent que mestre. Aquest diumenge procura no donar molts consells professionals i assumir com una veritat absoluta aquells que rebis.

Et faran propostes vinculades al benestar a les quals no et podràs negar. Surt amb la teva família a menjar a un entorn natural,  omple els teus pulmons d'aire pur.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sentiràs desitjos d'estar en solitud, en el silenci de la teva llar ficat en els teus pensaments. La vida interior es veurà influenciada pels records d'uns altres temps.

Les condicions en les quals treballes no estan sent satisfactòries i és possible que sentis desitjos de canviar o almenys de modificar com desenvolupes la teva tasca.

Pots aprofundir la teva relació amb el diví i prendre contacte amb el teu aspecte espiritual. Meditar és una meravellosa manera de connectar amb el teu ser superior.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Necessites ser el centre d'atenció de l'univers, i això implica la teva parella com la teva família. Vols ser el protagonista absolut d'aquest diumenge, fins a un punt que pots arribar a saturar. Les reconciliacions són possibles, potser aquesta nit no dorms sol.

Al teu voltant hi ha més estafes piramidals de les que puguis imaginar. Sobretot, vés amb compte amb les inversions en monedes digitals o criptomonedes.

Algú intentarà recomanar-te una dieta gairebé miraculosa en la qual hauràs de substituir els teus plats per batuts o preparats de tota mena. No et deixis enganyar pel màrqueting.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'acostament que has experimentat aquests dies amb la teva parella, t'ha estat preparant per compartir moments molt més intensos. Avui podràs entendre el que significa el veritable amor en tots els sentits.

Bones perspectives econòmiques i laborals per als Balança durant el dia d'avui. La prosperitat està de la teva part i així continuarà sent sempre que no abaixin la guàrdia i deixin de costat el seu caràcter analític i previsor.

Avui la teva salut continuarà sent bastant bona. Et recuperaràs d'algun símptoma que havia sorgit recentment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs un excel·lent amic que es preocupa dels seus éssers estimats sense por al què puguin dir. En aquest sentit, donaràs el teu suport incondicional a algú que ho passa malament.

Es propicia l'expressió de les individualitats econòmiques. Vols fer les coses per tu mateix, no dependre de ningú i donar-li a l'univers un color més divertit, trencant la monotonia.

La teva forma física és bona i durant aquest dia no caurà, per molt actiu que et trobis. Fins i tot quan creus que els teus nivells d’energia descendeixen, et sorprendràs amb una remuntada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per al diumenge Sagitari és més encoratjador del que podries esperar. La bona energia que els Astres t'estan enviant, t'ajudarà a solucionar qualsevol problema que hagis tingut respecte a la teva vida amorosa.

En línies generals, els Sagitari gaudiran avui d'una bona jornada en relació amb els diners i la feina.

Pel que fa al teu estat de salut, hauran de vigilar possibles accidents domèstics. Quant a les emocions, l'horòscop d’avui t'aconsella prendre't el dia lliure.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La vida familiar és la protagonista aquest diumenge. Les reunions en família amb els nens, els avis i tots els parents no sempre són agradables.

Les despeses del dia excediran els càlculs. Una tarda de compres resultarà massa costosa per al que vas imaginar.

Estàs adolorit i amb contractures en el clatell i les espatlles més d'una vegada al mes. I òbviament, un motiu és la teva mala postura quan treballes i també que carreguis sobre la teva esquena els problemes de tota la família. Relaxa't.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui prediu un dia bastant complet en el terreny amorós per als nascuts sota el signe d'Aquari. Els Astres t'auguren un dia ple de felicitat en companyia de les persones que més estimes

Serà un bon dia en general tant per a la teva professió, com per a tot el que tingui a veure amb els diners.

Et sentiràs bé de salut, però el teu estómac pot donar-te algun problema. Potser has abusat de certs aliments que et senten malament o simplement és algun tipus de virus.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els assumptes relatius al cor i els sentiments estan molt bé en tots els aspectes. Una passejada de diumenge t'obrirà un nou panorama respecte del que esperes de la vida en comú.

És el temps de recollir els fruits. Les inversions de diners i d'esforç comencen a mostrar el creixement que esperaves. El número de la fortuna per als nadius del teu signe avui és el 39.

De cap manera has de permetre't estar trist durant molt temps, si vols tenir una qualitat de vida òptima.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari