L'horòscop diari del 22 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts. 18 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els planetes t'ofereixen l'oportunitat de plantar arrels en una història d'amor nova,  estiguis solter, divorciat o fins i tot en parella. El teu món es capgira, esperes viure una cosa més intensa del que ja has experimentat i cerques nous límits.

Encara que els astres afavoreixen la fantasia en els negocis, procura no vendre fum, ni projectes màgics que després serien impossibles de portar a la pràctica.

Arrossegaràs molta son i per això el cafè pot convertir-se en un gran amic, però tampoc prenguis aquest producte excitant per sobre del recomanat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Canvies fàcilment d'idea. Dius de fer una activitat amb la teva parella o amb la teva família, i al moment, se t'ocorre una que per a tu és millor, però que destrueix les il·lusions que ja havies creat al teu voltant.

Ets lent en els teus pensaments, et costa prendre decisions i uns altres hauran de prendre-les per tu també en assumptes de diners.

Atès que les estrelles bloquegen temporalment els teus problemes de salut i et donen suport, pots embarcar-te en noves aventures, sigui per a buidar la teva ment o per a millorar la teva condició física.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És probable que t'envaeixi certa sensació de dramatisme i que et costi evitar mostrar-te egocèntric. Si insisteixes a pensar que ets l'únic que tens sentiments, et xocaràs amb oposició i rebuig, Bessons.

Quan comencis la jornada et sorprendrà la bona energia que hi ha en el teu ambient laboral. Les persones s'alegren de veure't i volen passar temps amb tu organitzant l'agenda del dia.

Si has estat creient que estàs malalt a causa de certs malestars recurrents, és hora de descartar tota possibilitat que sigui cert.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La Lluna et dona un encant discret, però que serà prou perceptible per a les persones que són del teu interès amorós. Seràs àgil fent negocis, encara que en la teva ment, l'imprescindible no serà els diners.

Pensaràs a fer intercanvis de serveis.  Tu duràs a terme el millor que sàpigues fer per a un amic o familiar i proposaràs que, com a pagament, et retornin un altre favor de la mateixa mena.

Conrea el teu esperit duent a terme activitats culturals, i deixa lloc per als teus plaers creatius, per a donar sortida al teu talent natural.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els nadius de Lleó que tinguin parella seran fogosos a l'hora de demostrar el seu amor. Els solters agradaran a un familiar (germà, cosí) del seu grup d'amics, però han de mesurar bé les seves paraules per no semblar pedants.

La teva obstinació a anar escalant cap al més alt en l'empresa on treballes farà que emprenyis alguns companys. Està bé que creguis que la teva manera de procedir és la millor, però has de saber treballar en equip.

Començaràs a practicar de manera urgent un esport per rebaixar aquesta corba de la felicitat que sobresurt a la teva panxa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Cada edat té una forma molt concreta de donar i de rebre amor. Els primers amors adolescents seran sempre més intensos que els que tinguis amb 20 o amb 30 anys. No t'atabalis pensant que no saps estimar, cadascun viu això a la seva forma i totes són vàlides.

A casa podries dur-te una petita sorpresa, en trobar un article valuós que donaves per perdut, o uns diners que vas guardar i ja havies oblidat completament.

Cuida més la postura en la qual camines, així com en la qual seus, especialment si treballes a una oficina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius de Balança parla de la necessitat de processar ferides emocionals. No és fàcil deixar anar situacions o persones, encara que ens facin mal, però és necessari deixar enrere tot això si vols obrir-te a una mica millor.

Referent a l'economia, o els diners en general, seria bo que visualitzessis la prosperitat que vols crear en la teva vida.

Per millorar el teu benestar personal, incloent-hi la salut, hauràs de reorganitzar la teva agenda sobretot en el relacionat amb la feina.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vés amb compte amb la teva arrogància i la teva falta de tacte en les escenes de la vida quotidiana que vius al costat de la teva parella. Ets molt estimat i et sents el centre de l'escena aquest dimarts i per això cuida que no es desboqui el teu orgull personal.

És probable que durant aquesta jornada creguis que algú està actuant en contra teva. Pensa abans d'actuar de manera brusca o impulsiva.

No pots dominar totes les situacions que succeeixen en el teu entorn. Fer una migdiada a mitjan tarda et vindrà de meravelles.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari que estiguin en una relació sentiran avui com l'amor inunda la seva vida. Se sentiran novament enamorats, si és que l'espurna de l'amor havia deixat de brillar per un temps, el romanç està assegurat.

Econòmicament, avui l'horòscop prediu que, si bé no hi haurà una arribada important de diners, tampoc hi haurà pèrdues.  La teva economia es mantindrà en equilibri, una cosa que és d'agrair.

No tindràs malalties o molèsties que t'impedeixin gaudir de la jornada i a més comptaràs amb renovades energies.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia fantàstic per a l'amor i les emocions apassionades. El que somiaves per a la teva vida sentimental està començant a prendre forma i has de donar-ho suport amb una visió optimista. Recorda que cada vegada que penses en negatiu atreus el contrari del que desitges.

Si tens projectes al cap, és hora de començar a deixar-los rodar. Despertaràs l'admiració de socis o caps que col·laboraran amb tu perquè puguis desenvolupar les teves idees.

Cada dia que passa et sentiràs una mica millor, més ple i en harmonia. Vas superant l’última mala ratxa emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop prediu un dia on et mouràs entre la realitat i els teus pensaments recurrents. No hi ha motius per dubtar de l'amor de la teva  parella Aquari, és temps de deixar enrere el passat i confiar en la nova persona amb la qual estàs.

En el terreny laboral, potser va arribar l'hora d'arriscar-te a canviar de lloc de feina. Tots els senyals t'estan indicant que el teu temps en aquest lloc arriba a la seva fi.

Deixa d'ignorar aquests petits símptomes que el teu cos t'està manifestant i fes-te una revisió mèdica.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et miraràs al mirall i et semblarà que estàs genial. Sentiràs que pots amb tot i no deixaràs que res ni ningú et produeixi inseguretat. Els solters influenciats per aquesta energia s'animaran a proposar-li un pla a la persona que els agrada i triomfaran.

Per què no aprens a tirar el Tarot per tu mateix? Aprendràs l'oracle més important de la història i estalviaràs diners, ja que no recorreràs a un tarotista professional.

Aprofita el dia per cuidar-te i contracta algun servei de bellesa com una manicura o una hidratació profunda de la pell del teu rostre.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari