L'horòscop diari del 22 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 22 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les petites coses de la vida et satisfan per complet; amb molt de gust gaudiràs del que tens al teu voltant amb la teva parella o els teus amics. Tindràs una gran capacitat per a manejar l'inesperat, i gràcies a això et prendràs les coses amb molta filosofia.

Trobaràs a faltar una mica més de risc en la teva vida professional, així com en tot el teu sector en general. Estàs completament capacitat per a provocar una revolució, deixa't portar.

Per a trobar el teu equilibri espiritual, practica alguna teràpia que combini el control de la respiració amb la meditació.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En general hi haurà un clima serè que es gaudirà encara més si la relació ha sofert fa poc un moment difícil, o si per a veure-us heu de fer front a un horari d'allò més complex. No gastis els teus diners si ets solter amb una cita que no t'omple d'il·lusió.

La teva faceta més conservadora s'enalteix amb la situació econòmica. T'agraden els valors segurs i ningú et farà adoptar comportaments que consideris arriscats.

La teva mentalitat oberta et fa acceptar a les persones com són, saps donar bons consells sense jutjar els comportaments.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És molt necessari que aprenguis a dominar la teva dispersió i els teus desitjos d'escapar per les branques dels conflictes normals que tothom té tals com administrar les despeses en comú o planificar en què invertirà els diners en comú la parella.

Moltes preocupacions relatives a la teva situació econòmica en aquest moment tenen un veritable manteniment i unes altres les has creat de tant pensar.

La tendència astral mostra una feblesa en la zona dels ronyons o els òrgans sexuals.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha cabuda per als plans en parella en el cap de setmana. El solter haurà de mantenir-se enfocat en els seus objectius amb més cura.

Sabràs com escapolir-te d'algunes despeses, però no siguis un vampir que begui dels estalvis dels altres per a mantenir els seus intactes. No et fa cap falta.

La teva cara està molt tibant, potser per tot l'estrès que acumules d'aquesta setmana que està ja en la seva recta final. Per a descarregar el teu rostre podries practicar ioga facial, que relaxa i tonifica els músculs de la cara.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Faràs bromes, ximpleries i pallassades per a fer riure a la teva parella (o la teva cita d'avui) fins que us dolgui la panxa. Planejaràs un cap de setmana molt social i amb un únic objectiu: divertir-te.

Toc, toc! La sort trucarà a la teva porta. Qualsevol moviment d'inversions que realitzis avui et portarà grans beneficis. Si t'estaves plantejant emprendre un negoci, no tindràs dificultats a l'hora d'aconseguir finançament.

Els teus maldecaps es deuen possiblement al fet que no saps respirar de manera adequada. Cuida la teva postura, ventila la teva llar i adquireix un purificat d'aire.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs el centre de moltes mirades, i si ets solter, podràs entaular converses harmonioses que potser es converteixen en alguna cosa més. No obstant això, com a solter, vés amb compte amb la gelosia que podries provocar en el teu cònjuge.

Dia molt prometedor per als teus assumptes comercials. Sabràs negociar bones condicions per a allò que necessitis contractar. Et toca renovar l'assegurança del cotxe, o potser les condicions d'una hipoteca?

Recorda que les màquines que hi ha en un gimnàs són les teves aliades, no les vegis com a objectes de tortura de l'època de la Inquisició.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança que estiguin solters tindran el seu atractiu personal pels núvols, així que no és d'estranyar que tinguin on triar. Se sentiran molt actius sexualment i sabran triar a la persona correcta.

Avui serà un bon dia per als Balança més emprenedors, perquè és un bon moment per a arriscar-se a treballar pel seu compte.

Quant a la teva salut Balança, el teu Horòscop prediu una jornada de benestar físic i emocional. Avui és el teu dia, et sentiràs amb ganes de participar en tot i donar el millor de tu, estaràs radiant.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en parella, pots ajudar-te dels influxos astrals per a encaminar la teva relació per una sendera nova i millor en el qual tots dos es trobin a gust i trobin pautes de convivència que ajudin a una vida més harmoniosa.

És un bon dia per a sol·licitar un augment de sou o revertir situacions de pagues injustes. S estan devent-te uns diners, és un bon dia per a sol·licitar la devolució d'aquest.

Quan Mart visita el teu signe et porta molta energia i tens uns dies per a aplicar canvis en el teu benefici.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu Horòscop Sagitari t'aconsella prendre't les coses amb calma avui, actuar impulsivament podria afectar les persones que mestresses i tenir repercussions en la relació de parella.

La predicció econòmica per a avui ens parla d'una situació que serà particularment difícil, la qual cosa podria forçar-te a utilitzar els teus estalvis. No obstant això, es tracta d'una situació concreta que no durarà molt, només has de controlar les teves despeses en els pròxims dies.

Quant a la teva salut avui, seria bo que reprenguessis la rutina d'exercicis que vas abandonar fa algun temps per les teves ocupacions.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Et serà molt difícil trobar un equilibri entre el qual saps que és correcte i les teves reaccions. Has de bregar amb una sobrecàrrega emocional que no et resultarà fàcil de portar.

Avui sabràs tocar la fibra precisa per a aconseguir els teus objectius gràcies a una adequada intuïció o instint que et porta a pronunciar les paraules adequades i a interpretar el que l'altre necessita de tu.

Existeix una predisposició astral a problemes amb les vies respiratòries. Pot ser que t'exposis a agents al·lergògens i pateixis d'episodis de rinitis al·lèrgica o molèsties nasals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui divendres en l'amor per als nadius d'Aquari augura una jornada on els sentiments més profunds hauran de ser expressats. Seria convenient que els que estiguin en parella es comuniquin assertivament amb els seus éssers estimats.

En matèria econòmica, una formació financera et vindrà molt bé per a fer noves gestions amb els teus diners. Estàs en un moment on el teu objectiu és el creixement econòmic, tant personal com familiar.

La predicció d'avui en la salut dels Aquari adverteix de la necessitat de controlar els canvis dràstics en l'alimentació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Al Peixos solter, amb l'arribada de l'energia de Sagitari, li arribarà un amor nou estranger. Si sempre has volgut viure en un altre país, és el moment que comencis a actuar:

Esbrina els preus dels habitatges, comença a buscar treball allí, recopila la documentació necessària, etc. Un veí t'oferirà treballar a la seva casa fent petits arranjaments.

La Lluna afectarà especialment els temes de salut relacionats amb el glucagó, així que evita ingerir aliments amb sucre.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari