L’horòscop diari del 22 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 22 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sense cap raó objectiva t'havies temut el pitjor, i les teves expectatives per a ser feliç en l'amor eren escasses, per sota de qualsevol límit. Però t'equivoques, la felicitat t'espera.

No et plantegis el treball com un lloc al qual anar a fer amistats per a tota la vida; allí hi vas per a guanyar diners, per a ser productiu i que no et falti la subsistència.

Pensa en positiu, i si el teu matí ha estat complicat, fes tot el que puguis perquè la tarda sigui molt millor!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

A les teves mans estarà la clau que et permetrà obrir una porta a la teva vida passada, la mateixa que creies que mai tornaries a creuar. Entre les parelles, hi haurà bona connexió espiritual.

Prop teu descobriràs negocis tèrbols, fins i tot estafes piramidals de les quals hauràs de fugir per molt que et convidin a sumar-te. D'acord?

El teu aspecte no és del tot bo com a conseqüència del cansament. Sobretot, aquest es pot manifestar en unes ulleres pronunciades, que podràs dissimular amb mètodes casolans i econòmics.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La mala posició dels planetes farà que tinguis un comportament estrany, on tot el que facis li senti malament a la teva parella. Recorda que li havies promès canviar d'actitud.

De tant en tant t'aniria bé fer una neteja del traster i vendre tot allò que ja no et serveix de res. Guanyaràs uns diners amb els quals no comptaves.

Procura conservar correctament els aliments que adquireixis en el supermercat, sobretot si són productes frescos. Sobretot perquè no es malmetin i se't puguin posar malament a l'estómac.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sentiràs papallones a l'estómac, perquè els teus sentiments d'amor estan a flor de pell, i dibuixen als teus llavis un bonic somriure. És el moment de la redempció si has ficat la pota fins al fons recentment.

Tindràs un art especial promogut per Mercuri per a realitzar negociacions exitoses, i aconseguiràs bons contractes sense que l'altra part surti perdent.

La son serà lleugera i molts podrien desvetllar-se avui, però encara que tinguis els ulls com unes taronges, descarta utilitzar el mòbil perquè et torni a recollir Morfeu, perquè t'espavilaràs més!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Deixa de lamentar-te i comprèn la responsabilitat de cobrir-te les espatlles. Si algú que hauria de cuidar-te i estar al teu costat decideix maltractar-te malgrat els teus avisos, és necessari que deixis de plorar.

Necessites estalviar una mica de diners, ja que els moviments astrològics mostren en l'horitzó un moment de dificultat econòmica que passarà en pocs dies.

Els alineaments planetaris d'aquesta jornada mostren que podries patir de dolors lumbars.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs tan orgullós de la teva última conquesta que no tindràs problemes a dir-li-ho a tothom. No obstant això, no descartis que es tracti d'una cosa temporal, ja que no busca estabilitat.

Comences a gastar més diners del normal amb compres per internet. Quan rebis les comandes a casa teva t'adonaràs de l'error i acabaràs retornant-ho tot per a recuperar els diners.

Una reunió amb els teus amics pot ser una bona excusa per a deixar de banda la dieta. Només has de privar-te de certs aliments que no et proporcionaran gens de benefici per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que et sentis aclaparat per la quantitat de sentiments oposats que estàs vivint aquests dies, no llencis la tovallola. És necessari que passis per aquestes circumstàncies per a créixer i aprendre a estimar millor.

Et semblarà que tant la teva vida econòmica com laboral és una carrera d'obstacles insalvable. Res més lluny de la realitat, perquè cada obstacle et podrà ensenyar una important lliçó si no et deixes endur per la por.

Físicament t'estàs començant a sentir una mica exhaust, això és conseqüència de totes les energies que estàs emprant a resoldre problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Dins de la teva llar hi ha alguns problemes amb els fills, necessiten que els donis un cop de mà. Però para atenció: no t'oblidis de la teva parella, perquè et farà la mateixa falta que sempre, o fins i tot més.

En el treball, per a evitar confrontacions, el més còmode serà mirar a una altra banda quan apreciïs irregularitats.

Com va la teva salut auditiva? Sabies que un tap de cera en el teu canal auditiu pot provocar problemes com maldecaps, a més de problemes d'oïda? Potser és hora de demanar cita amb l'especialista!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És moment de fer les coses amb tot el teu cor Sagitari, així com de sorprendre el teu amor. Prepara un sopar, un regal inesperat o una escapada romàntica. El factor sorpresa serà molt important per a donar-li vida a la teva relació de parella.

Un cop tinguis a les teves mans aquests ingressos extres que rebràs, pensa bé en un pla d'estalvi, o si ho necessites, inverteix en una nova llar que afermi la teva seguretat personal.

La teva salut física està estable, per la qual cosa avui pots dedicar-te de ple al terreny emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És una jornada en la qual sembla que el cel s'hagi confabulat perquè estiguis vivint en un estat de dubte i neguit. Hi ha molt per revelar en el teu interior. Anys d'amor amagat després de pors i pensaments ombrívols.

Arriben notícies favorables respecte a una situació legal o judicial. Les possibilitats d'incrementar la teva entrada de diners són altes.

Molts dels nadius del teu signe tendiran avui a patir problemes a les cames per qüestions vinculades amb el seu sistema ossi i articular o bé per patir de venes varicoses.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva por al compromís t'impedeix establir relacions duradores i estables, per la qual cosa no t'estranyi que les persones que apareixen en la teva vida només vulguin passar l'estona. No són els altres, ets tu qui crea les circumstàncies que es manifesten en la teva vida en forma de mirall.

Aprèn a agrair les coses bones que et passen a la vida, en aquest cas, els diners i el treball no et falten. No vulguis esforçar-te més enllà de les teves possibilitats actuals.

Arribarà el moment en el qual el teu cos et respondrà com tu vols.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva intuïció no fallarà. Aquesta vegada l'has encertat i les teves sensacions de traïció i maldat respecte d'aquesta persona s'han mostrat precises. La decepció que sofreixes en aquests dies pot ser molt profunda, la tristesa podria arrelar en el teu cor.

La jornada laboral es mostra lleugera sense cap inconvenient. Fins i tot pots rebre una convocatòria per a desenvolupar una labor que és nova per a tu.

Si ets d'aquestes persones que pateixen de trastorns digestius avui ho tens fatal, Peixos. Els astres mostren una mala predisposició per a tot el que es refereixi als òrgans de la digestió.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari