L’horòscop diari del 22 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 22 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Serà un dia de fer-te moltes preguntes, de no saber cap a on va la teva història d'amor. El teu cap et juga males passades i els fantasmes del passat et faran més por que mai.

Tots els contactes que estableixis aquest dia seran útils en el futur. Així que parla més amb aquelles persones que es dediquin al mateix que tu o amb qui podries tenir converses interessants en algun sentit.

En aquest dia pots rebre notícies que et posin nerviós. No perdis la calma i recorda que tot té solució encara que sembli que no.  

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La vida de l'amor de Taure serà prou pacífica  perquè puguis sentir-te com en un oasi. No obstant això, vés amb compte si tens responsabilitats parentals, perquè qualsevol problema de comunicació amb els teus fills pot obrir un conflicte entre la teva parella i tu.

Tindràs l'ocasió ideal per avergonyir aquelles persones que han abusat de la teva confiança i dels teus diners.

Si has d’afrontar alguna intervenció mèdica, deixa les pors a la sala d'espera perquè tot anirà molt bé. Confia en les mans dels professionals.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Comproves com els teus amics et preparen una cita a cegues. Al principi creuràs que és un parany, però amb el pas del temps ho agrairàs. Podria ser la teva mitja taronja.

Vius molt pendent d'allò que diuen els altres, per això a vegades guanyes diners per aparentar el que no ets. Donaràs una imatge que en realitat no et correspon.

Aconsegueixes desconnectar de les preocupacions gràcies a la música. No obstant això, pel bé de les teves oïdes, hauries d’evitar utilitzar els auriculars i fer ús d’altres mètodes més saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus amors estaran molt ben influenciats perquè et ve de gust que el sol brilli, encara que tothom diguin que plourà a bots i barrals. Els astres t’oferiran molta alegria, però amb la condició que no permetis que la sexualitat sigui prioritària sobre els sentiments.

Seràs una persona audaç, que prendrà una posició sobre un important assumpte material o financer. Caldrà esperar per veure com afecta la teva economia domèstica.

Aprofita que és cap de setmana per dur a terme activitats a l’aire lliure, que et submergeixin en un entorn natural, si és possible.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si creies que passaries un dissabte d'amor i tranquil·litat, potser t’equivoques, Lleó. La pau no és fàcil d'aconseguir en dies com avui. Podries trobar-te amb què cada paraula que dius s'interpreta d'una manera negativa.

Escoltes retrets encoberts en moltes coses que arriben a les teves oïdes. Les dificultats poden ser moltes, no obstant això, el teu esperit afable et guiarà cap al lloc on es troben les solucions.

Procura fugir de les persones que no escolten els teus problemes però t’omplen la ment amb els seus propis problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs comptant les hores per estar amb la teva parella. Quan no la tens al teu costat, la trobes molt a faltar. Malgrat que fa poc temps que sortiu junts, saps que l’estimes.

Hauràs d'assumir en la teva empresa una important inversió quant a equips informàtics. Sol·licitaràs un préstec al banc, però no acceptis altres productes que et vulguin col·locar.

Quan les pastilles que et recepta el metge no aconsegueixen fer efectes, acostumes a recórrer a tractaments naturals. Per les teves molèsties en la gola, prendràs mel amb llimona.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

A poc a poc, has sabut construir una relació de parella sòlida, però recorda que això no ho has aconseguit tu sol, l'altra persona també té molt a veure. El reconeixement i la celebració haurien de ser la tònica d'avui.

En matèria econòmica gaudeixes de la seguretat de la quietud, és a dir, com no hi ha canvis importants, no has de témer perquè res amenaci la teva vida financera. D'una altra banda, no esperis tampoc miracles, ni ingressos inesperats.

Ja que la teva salut ha estat regular durant gairebé tota la setmana, avui hauries de fer-te un bon massatge.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per als nadius de l'escorpí que no tenen parella hi ha poques notícies positives. Tu mateix seràs el teu principal sabotejador quan una cosa bona pugui arribar a la teva vida. En les parelles hi haurà calma, fins i tot, podria haver-hi notícies sobre una possible ampliació de la família.

Hauràs de mantenir les teves despeses al mínim i estalviar diners, però tampoc voldràs passar el cap de setmana tancat a casa, com si fossis un monjo de clausura.

Si sofreixes d'alguna malaltia, considera la talassoteràpia, vinculada als banys marins i al clima, no et decebrà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui et sentiràs envoltat de vibracions positives, això farà que les teves relacions personals brillin amb més força. Estaràs més predisposat als apropaments íntims i a compartir temps de qualitat amb la teva persona estimada.

Professionalment, t'has fet amb un lloc i has sabut aconseguir del teu entorn el respecte que mereixes. No obstant això, a vegades has patit l'assetjament i pressió d'alguns dels teus col·legues i superiors immediats.

Avui, igual que durant tota la setmana, la teva salut està marcada per la necessitat de canvis pràctics. No et tanquis a ells.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En l'aire se sent una dolça flaire a roses que recorda a noces. És un dia de gran romanticisme. Agraeix tot l'amor que existeix en la teva vida.

Sorgirà una despesa imprevista en la teva llar, no et desesperis. Els recursos que necessites apareixeran quan sigui necessari com per art de màgia.

Estàs passant un moment excel·lent. L'alegria i l'entusiasme es tradueixen en salut i benestar infinits.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui t'adonaràs que tots els esdeveniments que van succeir l'any passat estan realment donant els seus fruits. Estàs en un important punt d'inflexió emocional, que marcarà un abans i un després en l'amor per a tu.

Hi ha possibilitats que un pagament inesperat pugui posar el teu pressupost en desordre. No obstant això, ets capaç de posar-ho tot a favor teu i també de minimitzar despeses.

Mantenir una actitud positiva cap a la vida t'ajudarà a mantenir-te saludable. Alguns Aquari patiran maldecaps a primera hora del matí.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pot ser que la teva voluntat d'emprendre un viatge en solitari desperti una reacció paranoica i hostil per part de la teva parella. És que no pot creure que no hi hagi res amagat en la teva nova necessitat de llibertat.

Cal que realitzis tots els teus càlculs amb precisió quan valoris una inversió de futur, ja que podries estar oblidant una despesa important.

Cuida de no romandre en ambients tancats on algú estigui fumant o on hi hagi gaso químiques. Podrien fer-te mal.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari