L'horòscop diari del 22 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha algunes discrepàncies en l'amor. La teva parella veu la vida d'una manera una mica clàssica, avorrida, i tu necessites que tot tingui més sal i picant.

A casa l'economia està bé, les necessitats dels teus éssers estimats estan cobertes, i fins i tot, suggeriu noves maneres d'estalviar. De totes maneres, tems molt a la celebració del Nadal, perquè tens un pressupost assignat que cada any acaba saltant per l'aire.

Alguns afortunats podran gaudir d'entorns naturals, aprofita per omplir els teus pulmons del més pur oxigen.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Com a nadiu soltera, pots sentir-te una mica sola, potser per les dates en la qual ens trobem. No obstant això, has d'admetre que estàs sense parella perquè vols, perquè hi ha persones que s'han interessat per tu i a les quals vas tancar la porta per raons superficials.

Si vols gastar una mica de diners, t'ho pots permetre. A més, sabràs estirar cada cèntim i satisfaràs als teus éssers estimats.

Cuida una mica més la teva higiene, hi ha detalls que per a tu són imperceptibles però que podrien causar una mala impressió al teu voltant.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs percebent la falta que et fan els teus éssers estimats que es van absentar de la teva vida quotidiana i això et portarà a donar un major valor als quals conviuen amb tu.

La visió d'èxit o fracàs està deformada i no hauries de caure en aquests paranys. Ets molt més que el que aparentes. Cerca en el teu interior les vies per arribar a les teves metes. Escolta el que té per a dir-te una persona del teu cercle íntim.

Tranquil·litzar-te i connectar amb el teu cor i evita la sobrecàrrega del teu fetge. Menja aliments lleugers, evita l'alcohol i la brioixeria.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si la teva relació té unes regles ja establertes i no funcionen, no insisteixis: és hora de prendre una nova direcció, sense drames ni culpabilitats. Com a solter, et resulta difícil exterioritzar els teus sentiments.

Es faciliten les transaccions, aprofita qualsevol ocasió per vendre allò que ja no necessites o aconseguir el que anheles amb un preu una mica menor de l'indicat.

En aquesta època de l'any, les celebracions i els excessos són una constant, però intenta no estirar-te al llit amb l'estómac ple (o amb copes de més).

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus propícia un ambient en parella feliç i amorós. Serà una bona jornada on gaudir de l'afecte i el contacte físic del teu cònjuge. Si estàs solter, algú del teu cercle pròxim t'atraurà. Seràs bastant directe amb les teves intencions i això li agradarà a l'altra part.

Tindràs una sensació irreal dels teus diners. Creuràs que pots comprar i invertir en tot el que necessitis i vulguis. Però no és així, hauràs de prioritzar despeses.

Mart i Plutó t'ompliran amb tanta energia que hauràs de canalitzar-la practicant algun esport de resistència com l'aixecament de pesos, boxa o arts marcials.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dones el millor de tu mateix per ser simplement feliç. T'enfoques en l'amor, tan de parella com familiar i amistós, i aconsegueixes resultats increïbles. Amb el Nadal el teu esperit està ple de tendresa. Cridar a aquest vell amic amb el qual hi ha un distanciament és una bona opció.

S'aveïna una suma interessant de diners que podria canviar els teus projectes, però no comencis a gastar abans que la quantitat arribi a les teves mans.

Vés amb compte amb les al·lèrgies, especialment a l'hora de menjar en bars i restaurants de dubtosa qualitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor Balança prediu que el romanç està molt a la vora. Avui en concret, tens els Astres de la teva part perquè tot el relacionat amb l'amor brilli en la teva vida.

La predicció per a la teva economia augura un moment on la teva energia està més posada en la teva vida amorosa que en la teva vida material.

Referent a la teva salut, l'Horòscop prediu que avui et sentiràs molt motivat per a fer esport. No t'oblidis d'exercitar també el teu cor.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna està en el teu signe, Escorpí i el que per a alguns representa un dia de misteris revel·lats i emocions complexes.

Tindràs un ànim protector que t'impulsa a vincular-te amb nens o ancians amb tendresa i paciència. No és un bon dia per prendre decisions que involucrin assumptes econòmics.

Pren-te aquest diumenge per fer una pausa interna respecte de la feina si poses la suficient disciplina en les teves cures, conquistaràs la salut en forma estable i duradora.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius de Sagitari augura una jornada que t'ensenyarà a fluir amb les coses bones de la vida. L'amor també es tracta de tranquil·litat, no només d'emocions fortes.

En relació amb les teves finances, has de mesurar bé els teus impulsos, d'aquesta manera sabràs quan serà necessari invertir i quan estalviar.

Per a la teva salut, t'espera un dia on recolliràs els fruits del teu esforç. La cura del teu cos, va més enllà de la simple preocupació pel físic, també inclou la sanació espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els Capricorn se sentiran estimulats pels astres i voldran compartir el seu entusiasme i la seva alegria en passar temps entre amics. Si formes part d'un club o agrupació, és possible que passades un dia excel·lent en companyia de col·legues i veïns.

Permetre't somiar i divagar dissenyant una vida diferent amb una altra professió o feina no té res de dolent, sigues lliure i veuràs créixer un jardí d'abundància en la teva vida.

És un dia perfecte per gaudir. D'aquesta forma el teu benestar s'acreix i enforteixes el teu vigor

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui el teu horòscop Aquari prediu que descobriràs noves sensacions i emocions. La teva visió de l'amor s'ha transformat, i amb ella, les teves relacions. Ara vius amb major harmonia les relacions amoroses. 

Econòmicament, és probable que rebis aviat uns diners provinents d'una subvenció o algun tipus d'indemnització.

Respecte a la teva salut Aquari, els Astres prediuen que necessitaràs reposar-te d'alguns excessos que has comès recentment. Pot ser que es tracti d'alimentació o d'alguna substància poc saludable que saps que no et convé, i així i tot, no aconsegueixes deixar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Existeix un alt risc d'infidelitats i ruptures de parella per part teva, Peixos. Si vols conservar la teva relació, busca noves experiències excitants que viure amb la teva persona estimada, com fer activitats arriscades o innovar en l'àmbit sexual.

Si has estat treballant intensament per tirar endavant un projecte (i no has pres dreceres en el camí), és hora de fer l'esprint final.

Les energies disponibles d'avui són perfectes per fer un viatge astral. Si encara no ho has experimentat, aprofita les influències dels astres per viure aquesta experiència que et canviarà la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari