L'horòscop diari del 22 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 22 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Una cita romàntica pot ser sorprenent pel seu caràcter inusual. De fet, és probable que mantinguis converses plenes de química en el context d'una activitat que practiques ocasionalment. Com a parella vols atreure la teva altra meitat i mantenir tota la seva atenció.

A la feina, caldrà ser detallista i respectar les normes. Si tens un conjunt d'especificacions que complir, val més que les segueixes fil per randa.

Gaudeixes de dormir fins a tarda, ja que estàs bastant mandrós i que la calor sigui criminal tampoc ajuda.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú que ja va intentar guanyar-se el teu amor, tornarà a trucar a la teva porta. Et plantejaràs seriosament donar-li una nova oportunitat, tot i que ja ho va espatllar.

Rebràs interessants satisfaccions financeres: et sentiràs cofoi en rebre notícies sobre projectes que estaven aturats i que et faran guanyar un bon grapat de diners.

Serà important que controlis tant els nivells de sucre en sang com la teva tensió, sobretot si has tingut problemes o vas complint una edat considerable.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Deixa de tenir secrets en l'amor, tu que odies les mentides et veus, de mica en mica, dient veritats que només ho són en aparença. El solter que confessi el seu amor, que no calli més. Demana-li a aquesta persona sortir d'una vegada.

La inspiració i el sentit crític et caracteritzen, si bé hi haurà coses que no entenguis vinculades a l'economia.

No confiïs la teva salut a aliments precuinats enriquits amb vitamines i minerals. Pren millor fruites i verdures al natural.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva vida matrimonial serà molt afavorida. La sort serà per a les parelles que vulguin millorar les seves condicions de vida triant una llar millor o fent obres per millorar el que ja tenen. El solter encantarà pertot arreu, i les conquestes seran tan elevades com les enveges.

Seràs un gran alumne. Aprecies a les persones més sàvies que et donaran consells a través de la seva pròpia experiència i preguntaràs tots els dubtes que et sorgeixin.

Vigila els teus nervis i els teus reflexos, especialment en manipular mercaderia perillosa, així com articles que siguin punxants o tallants.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Qüestiona la manera com portes la teva vida perquè d'això depenen els teus plans a futur. No és fàcil aconseguir el que imagines amb les condicions actuals. Tindràs per davant la necessitat de sacrificar alguna cosa per a obtenir el que necessites.

Pot ser que algú t'introdueixi en una situació laboral diferent que no imaginaves que existia. La teva energia vibrant es renova quan tens pensaments positius.

Està molt bé que cuidis la teva salut però sempre gaudint de la vida amb bons aliments i una mica d'exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per seduir novament a la teva parella no perdis les bones idees que passen pel teu cap. No cal adorar-la en excés, l'humor és la millor arma perquè caigui als teus braços. Els solters se sentiran protagonistes d'una pel·lícula de terror.

Aquest dia és bo per realitzar qualsevol pregunta financera, és hora de submergir-te en els seus comptes i descobrir per on van els teus diners.

Vés amb compte amb malalties produïdes per aliments en mal estat com per exemple la salmonel·losi. I llegeix més llibres sobre desenvolupament personal o espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva naturalesa en l'amor et fa tenir molta de cura de no ferir als teus éssers estimats. Ets un dels signes més equilibrats i generosos en l'amor de tot el Zodíac, a més tens una gran habilitat per negociar.

A la feina, avui hauràs de fer un esforç extra per tirar endavant allò que t’encomanin i complir amb els terminis.

Encara que et sentis bé físicament, no estaria malament que cuidessis el teu cos amb més entusiasme. Moltes vegades la base d'una bona salut està en la prevenció. No reprimeixis les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els cors ferits i separats per una disputa, es beneficiaran de l'atmosfera favorable per iniciar les reconciliacions. En general, l'amor en parella estarà bastant equilibrat i els solters aniran per lliure.

El teu banquer pot recomanar-te una inversió flexible amb rendiments substancials, però és millor que de moment no et deixis seduir. Potser més endavant.

El groc serà el teu color aquest dia, encara que en moltes cultures s'associï aquesta tonalitat amb la mala sort. Segons la cromoterapia, que ens indica com els colors són beneficiosos per a la nostra salut, el groc desprèn alegria i energia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dijous tens davant teu la possibilitat de viure un dia molt afortunat en companyia del teu estimat. Vigila especialment els petits detalls i dóna-li a la teva parella tot el que necessiti per sentir-se segura al teu costat.

La prosperitat forma part de la teva vida, no només avui, ni aquesta setmana, ni tan sols aquest mes, tot aquest any 2019 estàs beneït per la Deessa Fortuna.

El més important per a la teva salut en aquests moments és mantenir el teu bon estat d'ànim. Ja saps que les teves emocions afecten directament el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els aspectes planetaris mostren una energia ambigua que pots posar a favor teu, si així ho desitges. Si t'has centrat massa en la feina, és hora de divertir-se.

Si has estat lluitant i observes que tot va funcionant de la manera com has somiat, pots prendre un nou impuls i continuar posant la teva ment i el teu esforç en què els teus projectes avancin.

Si estàs realitzant un tractament i no veus resultats, és important que mantinguis una consulta amb un especialista que pugui donar-te una altra opinió.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les relacions per als Aquari comencen aquesta setmana sent imprevisibles i canviants. No et sorprenguis, si la teva relació experimenta algun tipus de canvi fonamental. Encara que els canvis fan por, seran positius

En l'àmbit econòmic i professional, la teva carrera podria prendre un rumb completament nou aquesta setmana que comença. Si t'has quedat estancat, aconseguiràs enlairar.

En l'àmbit emocional, tindràs experiències reveladores que et faran plantejar si necessites complir amb la teva vida social, emocional i professional per sentir-te realment saludable. Físicament et sentiràs en molt bona forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna està en un aspecte harmònic amb la teva energia i et portarà a gaudir de goigs físics i plaers sensuals. És possible que et convidin a un sopar romàntic a la llum de les espelmes o un passeig.

És un dia advers pel que fa a la vida econòmica o laboral. Et trobaràs amb un error que et duu a una situació molt incòmoda.

Per alliberar-te del cansament d'una jornada tediosa, res millor que un bany calent o una hora a la piscina. El contacte amb l'aigua és molt positiu per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari