L’horòscop del Zodíac del 22 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 22 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saturn predicarà una certa rutina i comunicació mínima, mentre que Urà parlarà de canvi i diàleg. Estaràs llest per tornar a la guerra de la seducció després d'un període de solitud, perquè el que el cel t'ofereix et va molt bé!

L'aplaudiment fàcil a la feina no va amb tu; tu només clamaràs justícia i el teu lloc en el món.

Desconfia dels reptes esportius que vegis en les xarxes socials, per més que et diguin que en qüestió de poques setmanes podràs estar molt en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu humor serà excel·lent, fins i tot en aquells que tenen molt mal despertar; et ve de gust fer feliç al teu cònjuge i a la resta del món.

Les teves finances progressaran, la sort et somriurà una mica més del normal, i seràs especialment hàbil en les teves transaccions i tractes. Sabràs detectar les serps que volen mossegar-te per deixar el seu verí en els teus diners.

Algunes de les teves majors virtuts físiques i emocionals es valoraran, perquè amb elles ajudaràs persones que necessiten la teva ajuda.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et comences a adonar que potser no tens al teu costat a la persona indicada. Tu ara busques a algú que t'aporti estabilitat, mentre que la teva parella només vol diversió.

La prosperitat truca a la teva porta i tens la possibilitat de deixar-la passar o no. En el treball optaràs per fer les teves tasques en solitari perquè no s'aprofitin.

Les dietes massa estrictes poden resultar molt perjudicials. Pots perdre molt pes en poc temps, però pots recuperar-lo ràpidament. Procura menjar de forma equilibrada i sana.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Un renaixement de la passió es podria produir, i alguns nadius de Cranc podran fer un bon pas endavant per a una reconciliació, si entre vosaltres encara queda màgia i amor. Si ets solter, igual prefereixes fugir, si la teva cita vol un compromís extrem.

El planeta Mart et farà més fort, més responsable a la feina i molts et veuran tossut i obstinat per voler aconseguir allò amb el que uns altres es rendeixen.

Per la teva salut, serà un bon moment per lluitar contra la retenció de líquids i els greixos que acumulés al cos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podries conèixer a algú que t'agrada: deixa't guiar per la bona estrella que et porta Venus en signe de foc i declarar-li els teus sentiments sense orgull ni prejudicis. Si estàs en una relació que acaba de començar, és important mantinguis encès el foc de la passió.

S'esperen notícies favorables i possibilitat de vendes o tancament de tractes comercials. S'obre un panorama nou i positiu.

Estaràs aplicant noves formes de cuidar el teu cos que t’estan entusiasmant. Veuràs que cada esforç es veu recompensat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tot el que facis ha de comptar amb el vistiplau de la teva parella. Aquesta autoritat que vol imposar pot acabar trencant els teus plans inicials. En algun moment trauràs el teu caràcter.

Tens capacitat per desenvolupar nous projectes. On els altres aprecien un negoci en declivi, tu observes una oportunitat d'inversió. Has de preocupar-te de conrear els contactes en l'àmbit empresarial.

Sentiràs com un tractament mèdic que segueixes et provoca problemes. El millor és que vagis a la consulta del metge perquè te'l canviï.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui comprendràs que, en la vostra relació de parella, estan començant a canviar les coses i que ja no tens tot el domini. Has d'aprendre a cedir, Balança

Un nou conflicte salarial pot dur-te de nou a pensar que no ets prou valorat a la feina. Ha arribat el moment de plantar-te, però abans has de buscar un altre lloc de treball.

Els astres t'animen que exploris els beneficis de la medicina tradicional xinesa. L'acupuntura, per exemple, pot ser un bon remei per a l'estrès o l'alleujament dels dolors.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'ambient de l'amor serà extremadament animat i càlid, bastant fàcil per a bona part dels Escorpí que ompliran el seu cap amb mil idees de noves activitats.

Els vincles empresarials seran excel·lents també.  Cada soci mantindrà certa independència, però estaran tots units per projectes comuns.

Seria òptim per a la teva salut si decideixes apuntar-te a algun nou club esportiu o social, establir nous llaços amb persones amb interessos afins. Com a consell astral, evita les zones on sigui fàcil relliscar i caure, com a terres mullats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tens ganes de divertir-te i passar-ho bé, així que, si estàs en parella, voldràs gaudir de la vida fent mil i una bogeries. Si la teva parella no et segueix, podria ser un problema, ja que estàs en una etapa d'expansió i necessites obrir-te a tot el que té de bo la vida.

En l’àmbit laboral, vindran canvis importants i millores que portaran millors retribucions i llocs de responsabilitat.

És bon moment per agafar les regnes dels teus hàbits alimentaris aprofitant el teu bon humor. Busca receptes saludables amb aliments de diversos colors.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et centres en la teva veritable intenció del cor, podràs descobrir el camí per ser feliç. Que connectis amb el teu ésser més profund dependrà que deixis de cometre errors en assumptes amorosos.

El dia comença una mica desconcertant. Estaràs distret i amb l'atenció en un altre món. Estaràs tocat per la bona fortuna.

Quan sents que hi ha un alguna cosa més del que veus, t'envaeix la tranquil·litat i l'alegria. Pots connectar amb la teva vida espiritual de diverses maneres, sentiràs un major benestar físic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Vés amb compte amb els malentesos que puguin arruïnar l'harmonia en les teves relacions. No usis el teu enginy per tenir raó i manipular a la teva parella, això només empitjorarà les coses. Escolta el que vol dir-te i posa de la teva part per  arribar a un acord.

No forcis cap situació relacionada amb els diners. Així només aconseguiràs resultats no esperats.

Si cuides el teu cos i les teves emocions, evitaràs que la teva salut es ressenti. Per conservar l'energia i vitalitat que anaves sentint fins ara, has de fer un petit exercici d'autocontrol.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Qui t'estima de debò, no deixarà de donar-te mostres d'amor. És més, et trobaràs rebent més del que imaginaves. Has de dir el que sents i veuràs que reneix la relació.

Vigila amb les persones nocives a la teva vida laboral. Podrien mostrar una cara amb tu i una altra amb el teu cap. Imagina quanta energia estalviaries, si no haguessis de bregar amb aquestes energies negatives.

Per als nadius que tenen problemes de sensibilitat en la pell o algun problema que afecti l'epidermis, és un dia magnífic. Els aspectes planetaris descriuen una major incidència en aquest tipus de malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari