L'horòscop diari del 21 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 21 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els amors t'aniran millor cara a cara. Desconfia d'aquesta persona que promet molt a través d'aplicacions de telèfon mòbil o missatgeria, però després mai fa el pas per quedar amb tu.

Tindràs unes ganes incontrolables de parlar, i com a conseqüència, podries perdre molt el temps en les teves tasques i obligacions.

Obligar-te a tu mateix a socialitzar sense tenir la salut en els seus nivells òptims podria suposar un revés per al teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aprofites l'arribada del dissabte per mostrar un nou punt de vista en l'amor. Obriràs la teva ment i percebràs noves possibilitats per donar i rebre afecte que, fins ara, no havies considerat.

Entre idees brillants sorgiran trobades inusuals. La teva frescor desorienta al teu entorn en assumptes de negocis. Dius les coses tal com et venen, sense pensar que estan obertes a dobles interpretacions.

T'atreuen les experiències inusuals. Qualsevol tractament de medicina no convencional o pràctiques espirituals que t'ajudin a desenvolupar el teu Taure interior seran propiciades.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has de pensar en tot moment en el bé comú. Els individualismes xoquen aquest dissabte, i hauràs d’adaptar la teva voluntat. La teva distorsió de la realitat et durà a contemplar com un gran desafiament, decisions i accions que són d'allò més corrents.

Has de mantenir-te enfocat en els teus objectius. No caiguis a la rutina a la feina, lluita fort i puja un graó més cada dia.

Cuida més la teva pell i protegeix les ferides que puguis tenir perquè la cicatrització evolucioni correctament. Fes cas al teu metge en tot moment.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb el dibuix del cel d'aquest dissabte es pronostica molta diversió i successos inesperats en les situacions que en principi anaven a ser més avorrides i predictibles. Hauràs de fer-li la vida més fàcil a la teva mitjana taronja però sense que això limiti la seva llibertat ni la seva autonomia.

Entraràs en un fructuós període financer, però mentrestant caldrà marcar algunes restriccions.

 Portaràs malament les temperatures extremes. Seràs la clàssica persona que es queixa perquè l'aire condicionat està molt fort al cinema o perquè fa molta calor en el bar de copes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si necessites aclarir algun assumpte amb un membre de la teva família, és un dia excel·lent per fer-ho. El millor és que sortiu de casa i converseu en un lloc on pugueu gaudir d'un clima harmònic i sense interrupcions.

Sentiràs que has aconseguit cert ordre i que pots gaudir d'estar en pau amb els teus èxits i amb el camí que has pres.

Quan organitzis la teva llar, els espais seran més útils i veuràs que pots convertir un lloc de la teva casa en el teu espai sagrat, serà el teu refugi.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Esperes gaudir de bones estones amb la teva família, no penses en una altra cosa i són més que mai la teva raó per viure. No obstant això, les coses no sortiran com tenies planejat i comprovaràs que els teus fills estan més preocupats de veure als seus amics que de xerrar amb tu.

Alguns conflictes són possibles en les relacions laborals entre persones amb una mateixa categoria.

Cerca forats en la teva agenda per fer activitats que et permetin omplir-te d'oxigen i de bon humor a parts iguals. Passejos amb bicicleta i pícnics amb la família són les millors opcions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, avui el teu horòscop t'augura un dia magnífic en l'amor. Si estàs en parella, és molt probable que passeu bastant temps junts planificant el vostre futur. La relació agafarà un nou rumb, més espiritual, on l'evolució de tots dos serà la prioritat.

La teva economia avui continuarà sent bona. No tindràs problemes de diners i podràs estalviar, fins i tot, invertir en una cosa nova.

El teu cos et respondrà bé avui, per la qual cosa no patiràs cap malaltia o molèstia important. En resum, avui serà un bon dia per a tu en tots els aspectes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pel teu cap passarà la idea de trencar una relació romàntica o amistosa, però els astres t'aconsellen que esperis. No caiguis en excessos per ser massa excèntric.

Estàs obert al diàleg i a conèixer noves persones que puguin aportar-te en el terreny laboral o econòmic.

Serà necessari accelerar una mica el ritme de la teva vida, estàs una mica oxidat i com no et moguis, acabaràs avançant la teva data de caducitat. Però no et posis a fer esport a la babalà, els excessos físics podrien provocar-te lesions.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin solters podrien rebre avui una agradable sorpresa. Els Astres els beneeixen amb el poder d'atracció suficient com per connectar-los amb algú que formarà part de les seves vides.

Quant a la teva economia, el teu horòscop per al dissabte prediu una jornada molt prometedora.

La teva salut avui serà bona en línies generals, només has de preocupar-te de prevenir alguna malaltia relacionada amb l'aparell respiratori i les migranyes. És possible que el teu dia es vegi interromput per alguna d'aquestes molèsties, així que vigila.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La majoria de vegades has realitzat alguns canvis en la teva conducta per adaptar-te a les seves necessitats, però aquests no han estat positius fins avui.

És moment de prendre una decisió important. En els pròxims dies et veuràs enfront d'una cruïlla pel que fa a la teva feina.

És temps de deixar enrere assumptes que són dolents per a tu. Premia els teus sentits: regala't un perfum, escolta bona música, dóna't un bany amb sals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els aquaris que estiguin solters, viuran una jornada que els agafarà per sorpresa. Algú totalment aliè als seus cercles habituals d'amics, apareixerà en la seva vida i despertarà una gran admiració, a més d'atracció.

Quant a la teva relació amb els diners, saps bé com guardar per a demà. És difícil que t'enxampin desprevingut, aquesta capacitat d'avançar-te als esdeveniments fa que tinguis una situació financera molt estable.

La teva salut física serà bona avui, és un bon dia per sortir a fer un llarg passeig i gaudir de la natura.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No és necessari trencar una relació. Moltes vegades pot sanar amb diàleg i comprensió. Però això sempre que la traïció no sigui el motiu de discòrdia.

Per poc, aconseguiràs obtenir el reconeixement que tant has desitjat. És un dia excel·lent per a organitzar tots els teus assumptes laborals, però hauràs de vigilar de no mostrar massa agressivitat en el teu tracte.

Tot el que tingui relació amb expansió i comunicació es veurà beneficiat per la posició dels planetes. Una molèstia en el taló o la planta del peu no et deixarà en pau.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari