L'horòscop diari del 21 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 21 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un obstacle impedirà que el teu camí per la vida sigui tan feliç com anheles. I és que no tot anirà perfectament en el camp de l'amor. Et confondràs i et farà veure les coses des d'un punt de vista erroni.

Amb l’inici d'aquesta nova setmana, tindràs l'art de despertar l'admiració del teu entorn professional, per les teves propostes i la teva manera de comunicar l'entusiasme i la il·lusió.

Estar sa no és sinònim de prendre medicaments segons el teu propi criteri: si alguna cosa no va bé, consulta amb el teu metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Evita fugir de les realitats més incòmodes i no pretenguis ignorar els problemes flagrants que hi ha dins de la teva família. És el moment adequat per prendre una decisió taxativa, perquè com més esperis, més complicada serà la situació.

Et pots sentir lliure per  innovar a la teva feina, dur a la pràctica les teves idees encara que es dibuixin exòtiques. L'èxit estarà a prop i diverses empreses podrien lluitar pels teus serveis.

 Si forces el teu cos més del necessari, podries acabar amb una lesió suau. No caiguis en la temptació de voler demostrar a algú altre allò que realment no pots fer.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva parella està requerint passar a una nova instància en la relació. Un projecte de dos consolida el vincle i no pots negar que et costa pensar en aquestes qüestions.

Si et deuen diners, és el dia perfecte per  sol·licitar la seva devolució, el mateix si has prestat una eina de treball, no tinguis por de demanar el teu. No perdràs l'amistat si és veritable per una cosa així.

És fàcil per a tu gaudir de noves idees o maneres de veure el món. Conèixer tendències sobre meditació i altres tècniques afavorirà la teva psique.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dissenyes i llances una operació descomunal, en la qual sembla que més que el cor d'una altra persona conquistaràs l'espai exterior.  Desitjaràs més complaure a la persona estimada que ser tu el protagonista de la festa.

Tens molta confiança en la teva capacitat per administrar els diners i creus que si et fas càrrec tu dels comptes familiars, els recursos duraran més.

Dóna una mica de treva al teu propi cos, si és que estàs en constant guerra contra ell, per lluir més forta o més prim. No hi ha una bellesa superior a l'altra.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A vegades, no ets capaç de connectar amb els altres. Això es deu al fet que quan algú et pregunta què va malament,  et poses una cuirassa i fingeixes que tot està bé. Si obres el teu cor, podràs crear els vincles emocionals que anheles.

Unes accions que tenies invertides en el sector tecnològic creixeran considerablement. Avui no és dia de prestar diners, perquè tot el que prestis avui ja no tornarà mai més.

El teu sistema limfàtic estarà una mica afeblit i això possibilitarà als gèrmens un assalt al teu cos inflamant els teus ganglis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs molt bon interlocutor, comprendràs millor els sentiments de qui tens davant, quines són les teves intencions i quin és el seu punt de vista sobre l'amor, perquè cadascú posseeix una percepció única i personal.

Podrien comptar amb tu per fer una substitució temporal en un lloc de feina amb poder, però mai perdis el sentit de la realitat o t'arrisques a perdre-ho tot.

La vida familiar serà animada i, a vegades, bastant tibant, si cal discutir sobre herències. Tens moltes eines al teu voltant per recuperar el poder de la teva salut i aprofitar el teu propi potencial.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop prediu en l'amor un dia on la teva principal preocupació serà protegir la teva pau interna. Si hi ha des de fa temps situacions o persones que no et fan sentir bé, va sent hora de posar distància.

Si bé, estàs en un bon moment econòmic, no has de deixar de costat el control de les teves despeses i ingressos.

La salut per avui no serà molt bona, no és que t'emmalalteixis de manera greu, però sí que és possible que et trobis una mica baix d'energia. Sentiràs cansament durant tot el dia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna continua en un signe d'aigua i per això reconèixer el que sents i dirigir-te cap a l'obtenció dels teus desitjos no serà tan complicat. Estàs començant a modificar certes actituds dominants gràcies a observar el que la teva parella diu dels teus actes i maneres de vincular-te.

La planificació econòmica és l'objectiu d'aquest dilluns. Mantenir el sentit d'abundància i conèixer les teves limitacions t'ajuda a superar-te cada dia una mica més.

Comença a tenir una mirada més benvolent sobre tu mateix, Escorpí. Castigar-te i sentir frustració no farà més que afeblir-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe tenen moltes probabilitats de trobar parella, pot ser una persona més jove, no necessàriament en edat, però sí en esperit. Gaudiràs de moments molt agradables i divertits en companyia d'aquesta persona i alguna cosa en tu s'alliberarà.

En el terreny financer, avui tindràs estabilitat econòmica, l'horòscop prediu molt bones situacions en tot el que tingui a veure amb els diners.

L'horòscop d'avui prediu un dia on et sentiràs bé físicament i emocionalment. Si has vençut la mandra i has ordenat els teus espais, tot anirà a millor.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tens l'oportunitat de començar un canvi en aquesta manera de portar la teva psique. L'alegria de viure atreu els millors moments, el pesar en canvi, allunya les possibilitats de trobar la felicitat.

Aquells nadius que treballen amb persones d'altres nacionalitats o viatgen per assumptes laborals tindran molt moviment i activitat que promet avanços no sense una mica de tensió.

És hora que deixis d'avergonyir-te del que ets. El teu cos és perfecte. Honra cada cèl·lula i agraeix estar viu cada matí, et sentiràs millor cada dia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari, avui el teu horòscop revela que vagis amb compte amb els teus pensaments, perquè tindràs tendència a desconfiar o dubtar de la persona amb la qual mantens una relació. Els solters coneixeran a algú amb qui tindran una història d'amor passatgera.

En relació amb l'economia, la predicció diu que t'arribarà diners, sobretot si es tracta d'uns diners relacionats amb la salut.

L'horòscop prediu proves relacionades amb inflamacions de ventre. No deixis passar aquesta molèstia i fes-te una revisió mèdica per comprovar que la teva salut està bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les energies dels astres t'atorguen un dia perfecte per al romanticisme. Treu el teu costat més creatiu i fes alguna manualitat romàntica per regalar-li a la teva parella un talonari de vals romàntics. Els solters hauran de recolzar-se en la seva família per pal·liar les fluctuacions emocionals que sentiran per culpa de la Lluna.

Els Peixos que tinguin el seu propi negoci saben que van una mica retardats i han de posar-se les piles o se'ls acumularà feina inacabada.

Un excés de fregits en el menjar et produirà mal de panxa, utilitza un remei casolà per pal·liar el dolor.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari