L'horòscop diari del 21 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 21 de novembre

La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sents dividit entre la teva cerca (o consolidació) d'amor, la teva família i el teu treball? No t'atabalis, perquè ets una persona que pot suportar tot i més!

Aquest dijous ets bastant picallós en assumptes econòmics. Et prendràs qualsevol comentari com una crítica feridora, fins i tot si la intenció del mateix és fer-te més forta o més vàlid.

És important sentir-se bé amb un mateix, i en aquest dia aprendràs a voler-te una mica més, i a restar-li importància a aquestes parts del teu cos que no entren dins d'uns estàndards clàssics de bellesa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arriba el moment de treure a flotació tot el que ocultes en assumptes d'amor. Presenta a la teva família la teva nova parella si has estat vivint el romanç d'amagat, els teus pares, germans, els teus fills, tots comprendran que mereixes ser feliç i viure la teva vida de front i amb tot el dret.

Les estrelles més benignes il·luminen el teu cel, i dibuixen una configuració festiva des del punt de vista material.

T'agradarà dedicar el teu temps lliure (el que disposis) a tasques vinculades amb la jardineria; intentaràs embellir la teva llar amb plantes i flors, que a més, ajudaran a purificar l'aire.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És molt necessari que aprenguis a dominar la teva dispersió i els teus desitjos d'escapar per les branques dels conflictes normals que tothom té tals com administrar les despeses en comú o planificar en què invertirà els diners en comú la parella.

Moltes preocupacions relatives a la teva situació econòmica en aquest moment tenen un veritable manteniment i unes altres les has creat de tant pensar.

La tendència astral mostra una feblesa en la zona dels ronyons o els òrgans sexuals.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Prefereixes ignorar el realisme que els teus éssers estimats a vegades et mostren. Hi ha alguns assumptes aspres en la vida als quals cal fer front, i al més aviat possible, millor. Les decisions difícils cal meditar-les el temps just.

Revisa bé les teves pertinences, i passa la teva mà per totes les butxaques. Pots trobar-te algun bitllet perdut, una bona sorpresa sens dubte. Estàs pensant molt en el teu futur i en el teu benestar.

Comprens que a mesura que passen els anys les teves capacitats s'aniran minvant, i que no has de deixar per a demà allò que et pot fer gaudir avui.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Bon moment per a realitzar un viatge en parella a un ambient romàntic on pugueu donar curs a la passió com una suite amb jacuzzi a l'habitació. El solter avui no voldrà lligams ni buscarà cap relació seriosa.

En el teu treball, si proposes que la teva empresa inverteixi en un producte nou seràs capaç de traslladar el teu punt de vista amb eficàcia. Convenceràs a tots que és una bona oportunitat.

La teva salut física estarà de 10 i a més tindràs molta fluïdesa mental per a expressar pensaments amb molta claredat i efectivitat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dijous és un dia propici per a un renaixement de la fantasia amorosa en qualsevol nivell que et puguis imaginar. Sé creatiu, perquè tindràs el desig de vibrar més íntimament amb les persones a la qual diàriament dónes el teu amor.

Dóna llibertat als teus anhels, especialment si tens una passió artística amagada dins del teu estómac. Permet que surti.

És un dia molt llaminer, l'atmosfera desperta en tu olors particulars de bon menjar i dolços plens de sabor. Per una vegada no passa res si et deixes caure en la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop Balança per a avui dijous en l'amor prediu diferents esdeveniments. Els que estiguin en parella avui aprendran una important lliçó. Els solters hauran de prendre una decisió.

La teva economia està ara mateix bastant equilibrada, no obstant això, cada decisió que prens sobre aquest tema és fonamental.

La predicció de l'horòscop per a la teva salut avui dijous et revela que no tindràs greus problemes, ni tan sols petites molèsties. El teu cos està en forma i et sents bé d'energies i vitalitat. Encara que encara no estàs del tot equilibrat, les teves emocions sí que estaran més calmades avui.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en una relació des de fa temps, pot ser que els canvis que han viscut tots dos amb el pas dels anys hagi desajustat el diàleg o l'enteniment que tenen un amb l'altre, avui és un bon dia per a començar a reparar aquestes distàncies mitjançant paraules sinceres i mostres d'afecte.

Si estaves esperant notícies d'una ocupació o respostes respecte a beques o estudis és possible que arribin a partir de l'avanç de Mercuri en el teu signe.

Tens bons aspectes astrals respecte de la teva salut i pots obtenir benestar si saps emprar la teva energia a favor teu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui dijous en l'amor prediu una jornada amb molt d'encant. Els que estiguin en parella podran divertir-se i gaudir de la intimitat i la connexió amb l'altra persona al màxim.

La predicció d'avui per a l'economia dels Sagitari ens parla d'un possible i elevada despesa, el qual, d'altra banda, encara que és inesperat, no farà trontollar la sòlida economia dels nadius d'aquest signe en aquest moment.

La predicció en matèria de salut per a Sagitari avui no podia ser més auspiciosa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres t'auguren moments de felicitat per a aquesta jornada, trobades agradables amb amics o familiars que et faran sentir acompanyat malgrat els desacords i les dificultats del passat.

Si en el passat has sentit pobresa, avui pots reconèixer la riquesa que et brinden alguns valors que no es mesuren amb diners i que no podries comprar amb tot l'or del món.

Avui la confiança que sents en la vida millora en tots els aspectes la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció Aquari per a avui dijous en l'amor et recomana centrar-te en la teva parella i dedicar la quantitat més gran de temps possible a cuidar del teu vincle amorós. Els que no tinguin parella podran cuidar de si mateixos i de la idea que tenen sobre l'amor.

La predicció per als assumptes econòmics per a avui dijous Aquari és positiva. L'única cosa que podria preocupar-te és el pagament d'una reparació domèstica.

Pot ser que aquells que estiguin passant per alguna malaltia triguin una mica més de l'esperat a sanar, però el procés està en marxa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hauràs de fer un treball intern per a: acceptar-te a tu mateix i voler-te; i acceptar tots els canvis que estan arribant a la teva vida. Un retir espiritual et beneficiaria molt per a aclarir tots els teus pensaments i sensacions.

Et cridaran per a comunicar-te que has passat una entrevista que vas tenir fa poc. Però encara hauràs de passar un test psicotècnic i una prova d'un idioma estranger.

Anar al gimnàs a donar-li al sac de boxa t'ajudarà a cremar energia negativa i, a més, faràs esport La teva ment estarà a punt d'explotar, necessites estar uns dies 'off' per a recuperar la teva salut mental.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari