L’horòscop diari del 21 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 21 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La paciència omplirà el teu esperit, sense importar que tinguis un company amorós o que siguis un solter lliure que desitja jugar fins que aparegui la sabata del teu peu. Però deixa't de secretismes i d'ocultar emocions.

Mercuri et recolza en la necessitat de dir el que penses en el teu entorn de treball, però fes-ho de manera assertiva.

L'alcohol t'afecta més de l'habitual en aquest dia, així que no beguis en excés (o res, si és possible). La ressaca no perdonarà!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Serà aquest dimarts un dia d'introspecció per al nadiu de Taure, que bussejarà en el seu univers interior. Un viatge en el qual has d'aprendre a estimar-te i sobretot a perdonar-te.

Voldràs ser un mestre de qui no sap, compartir el teu coneixement i ajudar a altres companys de professió perquè es llaurin el seu futur, però omple't de paciència.

Si et notes estressat, la realització d'activitats manuals i creatives mantindrà la teva ment clara. Treu al geni artístic que hi ha dins teu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No hauràs de fer màgia perquè la sort et somrigui en l'amor. Gaudiràs d'una jornada molt apassionant, ja estiguis solter o amb parella. Tornaràs a recuperar velles sensacions.

Serà una jornada complicada per a tu, sobretot si ocupes un càrrec d'importància. Hauràs d'acomiadar o contractar a algú. Has de fer-ho convençut i amb consciència de les conseqüències.

És lògic que a vegades et desesperis una mica si no aconsegueixes bons resultats després de seguir un tractament mèdic. Només és qüestió d'omplir-se de paciència i d'esperar uns dies.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs bastant covard, tindràs por que et facin mal en el terreny amorós, a mostrar-te vulnerable i autèntic, i això farà que els minuts et semblin una eternitat.

En l'àrea dels negocis tens l'ull ficat a l'estranger, potser estàs pensant com fer el salt internacional i això serà molt interessant.

Troba temps per a fer les activitats que més t'agraden, sobretot, si són aficions que tens oblidades, que fa mesos (o anys) que no les duus a terme. Moltes vegades, la pràctica és essencial per a no perdre habilitats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un dia perfecte per a prendre una actitud més compromesa en les teves relacions. Si estàs pensant a mudar-te amb la teva parella, tingues una conversa en la qual s'estableixin uns acords de convivència.

Si ets d'aquests nadius que estan esperant respostes o definicions de crèdits o préstecs, és el dia adequat per a reprendre el contacte. Estàs en perill de perdre una oportunitat per no ampliar els teus horitzons i visió de futur.

El que t'ajudaria a sentir-te bé durant la tarda d'avui és divertir-te. Distreure't de totes les preocupacions que has cavil·lat durant les primeres hores del dia

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Val la pena que frenis i et prenguis un temps per a pensar. No pots continuar portant una doble vida, on dues persones estan sent enganyades per tu.

Tot el que tingui a veure amb els diners és millor que ho facis avui en lloc de deixar-ho per a demà. Tanca els comptes del banc que no et donin beneficis.

Notes com el teu cor es troba més agitat de l'habitual i és degut a la tensió que acumules. Has de donar-li una major importància a la dieta pel colesterol. 

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Només aconseguiràs resoldre els reptes en l'amor si et poses a la pell de l'altre. A vegades oblides que el què aporten els altres, pot ajudar-te a veure les coses d'una altra manera.

Comptes amb el suport dels Astres que t'il·luminen per a prendre les millors decisions en el terreny econòmic i professional. Amb paciència i responsabilitat aconseguiràs canalitzar tots els teus assumptes relacionats amb els diners.

Perquè la teva salut no es ressenti, procura no pensar massa, perquè estàs en un moment molt delicat i atrafegat. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vols fer plans de cara a les pròximes vacances i donar una sorpresa a la teva parella, però la teva bona voluntat serà posada a prova. Et costarà molt mantenir la calma.

Per a aconseguir certs objectius vinculats amb la teva economia hauràs de buscar un professional al qual assignar determinades obligacions. No obstant això, no et serà fàcil trobar el perfil correcte.

Veuràs riscos per totes bandes, et tornaràs poruc, però no hauries de cancel·lar cap propòsit per por de sofrir danys. És una sensació que tan sols està en la teva ment, que no té fonament.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Estàs vivint una etapa increïblement fructífera i feliç en l'amor. Tant és així que estàs en un núvol, perquè l'amor de debò ha irromput en la teva vida.

La felicitat i l'alegria t'envairan durant el dia d'avui. Va sent hora de plantejar-te seriosament el teu futur professional i sortir una mica de la teva zona de confort.

Posa per escrit i duu a terme els objectius que tens al cap en relació amb la teva salut física i el teu benestar emocional. Això t'ajudarà a tenir-los present i fer-ne una part cada dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Confia en la teva intuïció i en les teves arts de seducció durant aquesta tarda. Estàs en condicions de ser l'estrella d'una reunió a la qual assisteixis. És una jornada molt emocionant i agradable per als capricorns. La vida amorosa s'apodera de la teva ment i et fa somiar amb grans aventures romàntiques.

Es presenta una injecció d'energia per a millorar tots els teus assumptes professionals.

La vitalitat que mostres avui té molt a veure amb el teu estat d'ànim alegre i jovial.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Ara mateix et sents atrapat, i ho projectes en els teus éssers estimats, però has de saber Aquari, que ets tu, els altres no tenen res a veure en aquest procés. Surt dels teus pensaments sobre el passat i valora el que tens aquí i ara.

És un bon moment per a millorar professionalment mitjançant l'adquisició de coneixements i experiència que puguin servir-te en un futur.

No descuidis els senyals que el teu cos t'envia. Tingues paciència amb tu i no desesperis davant els teus canvis d'humor, no els donis gaire importància.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La parella perfecta no existeix ni està en una única persona la possibilitat de ser feliç. L'important és que duguis amb amor les relacions que estan en la teva vida en aquest moment. Es presenten noves perspectives en la vida professional.

Aprofitar l'energia constructiva de la lluna en Capricorn pot portar-te a consolidar fites en les quals estaves treballant des de feia temps. 

Evita la influència negativa de les persones que et fan mal. Reconeixes molt bé qui et resulta tòxic, no obstant això a l'hora de posar límits et sents feble.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari