L’horòscop diari del 21 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 21 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Contràriament al que és habitual, no seràs massa reservat ni massa discret, i no intentaràs ocultar els teus sentiments. Serà una bona ocasió per demanar-li la mà a la teva parella o per explicar que vius una relació gens convencional.

Fins a tres planetes en aspecte harmònic et donarà molta feina i encara que notis sentir la pressió en moments puntuals, en general respondràs a l'altura de les expectatives.

Revisa alguns dels costums que fas de manera automàtica creient que són beneficiosos per la teva salut i que estan basades en supersticions.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Voldràs fer bones accions dins de la teva família, per la teva parella, però t'ensopegaràs diverses vegades. Estaràs d'allò més maldestre, d'una manera fins i tot còmica, Taure!

Les ganes d'estalviar estan aquí, sents que amb menys recursos la vida et pot anar igual de bé i que només és qüestió de dosificar  les teves accions de compra de manera intel·ligent.

Si et sobra una mica de temps, podries tirar una mà en alguna associació sense ànim de lucre. Descobreix en què pots col·laborar per a fer d'un planeta més bell i solidari!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estaràs disposat a ajudar la teva parella en tot el que faci falta. Sempre estàs pendent d'ella encara que no siguis una persona especialment afectuosa. No et facis il·lusions amb la gent nova.

Gràcies a la teva capacitat de comunicació i persuasió aconseguiràs molts clients per al teu negoci. Vols fer canvis a casa teva però sense desemborsar una quantitat de diners molt gran.

Cada vegada estàs més despistat, i és que vas pel carrer i no veus a la gent que coneixes. Estàs molt pendent dels teus assumptes i això et preocupa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel durà una tempesta sobre la teva llar, sobre el teu estat d'amor i serà millor que fugis en lloc d'intentar afrontar-la, Cranc,. Igualment, els solters no tindran grans avantatges per aconseguir el cor desitjat, però no perdis la il·lusió!

Has de tenir extrema precaució amb qualsevol imprudència a la feina, perquè aquestes es pagaran, ja es cometin de manera individual o col·lectiva.

En el cas d'un assumpte complicat en la teva salut, cerca el consell d'un expert en lloc de tractar de solucionar-lo pel teu compte.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És fantàstic que la persona que estimes sàpiga respondre amb el seu afecte i la seva atenció. Existeix en tu certa tensió o sentit exagerat de les emocions.

No permetis que cap idea pessimista d'aquells que treballen prop de tu entri en la teva ment i faci un niu. Els fantasmes que criden al mal temps són molt perillosos quan comencen a créixer.

Celebra la teva salut, ja que es tracta del bé més preuat. Que el teu organisme respongui a les teves cures és una notícia excel·lent.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor està de part teva, així que no et costarà res consolidar la teva relació. Trobaràs molts obstacles en el camí, però cap aconseguirà desestabilitzar-te. Només et preocupa la teva parella.

Et costa molt quedar-te quiet a la feina, sempre proposes coses noves que permetin millorar el desenvolupament de les tasques. Quant als diners, mai facis públic quines són les teves intencions.

Després d'uns dies on no has descansat correctament ni tampoc t'has alimentat bé, sembla que ara ja et trobes molt millor. Et proposes nous reptes esportius.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquestes inquietuds que has sentit respecte a la teva vida amorosa, avui s'aclariran. Prendràs una decisió important respecte a la teva relació. Sabràs triar el camí millor pel teu benestar personal, no et preocupis.

La teva situació econòmica s'estabilitzarà avui, per la qual cosa, a partir d'ara, entraràs en una nova fase més tranquil·la. Sentiràs un gran alleujament en poder complir amb els terminis de préstecs o deutes contrets del passat.

Et costarà una mica aixecar-te del llit avui, però és normal, perquè has acumulat molta tensió emocional aquests dies.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En lloc de molestar la teva parella queixant-te de com malament està el món o de renyar als teus fills per un sí o un no, assegura't d'enfortir la teva relació amb ells. Els solters s'estimaran més a si mateixos i alguns decidiran fer un primer pas per tenir una trobada.

A la feina no imaginis que estàs amenaçat per algú altre. Tu pots ser el teu principal enemic, qui més et sabotegi.

La teva salut es desenvoluparà sota un vent molt favorable i aprofitaràs amb saviesa l'impuls astral per avançar en alguns assumptes que estaven estancats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, viuràs molt bons moments en companyia de la teva parella. El vincle emocional que manteniu, s'ha consolidat. Els plans de futur estan aclarits, camineu cap a un mateix objectiu.

Disposes dels diners necessaris per a permetre't no només capritxos i viatges, sinó també un extra per a invertir de manera que els diners treballi per a tu.

Si saps triar la inversió adequada, aviat veuràs incrementades els teus guanys. No tinguis por a prendre riscos.

No hauries de deixar de banda els teus bons hàbits. Si no tens forces per anar a córrer o practicar algun esport de força, pots fer ioga.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Desenvolupar millors converses on puguis expressar els teus temors i les teves ànsies, serà el desafiament per aquesta tarda. No deixis de somiar amb una vida diferent. Visualitza i harmonitza la imaginació amb els teus millors desitjos.

Una persona amb diners desitja signar amb tu un contracte que et suposarà molts beneficis. És probable que encara no puguis apreciar aquestes millores en la teva vida. Allò que és bo, moltes vegades triga a manifestar-se.

Si ets dels nadius que està sofrint malestar en la vesícula o alguna mena de problema digestius, no et despreocupis i consulta amb un metge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Centra't avui en el diàleg constructiu amb la teva parella i els teus éssers estimats. No és moment per grans manifestacions amoroses. No et preocupis, no és res dolent, simplement avui les coses en l'amor seran més calmades.

Moment de ser prudent en temes econòmics, encara que la sort està del teu costat, no és convenient que t'arrisquis massa en aquest terreny.

Et sentiràs bé i amb energies, malgrat alguna molèstia que t'ha estat preocupant dies passats. Pren les precaucions necessàries a l'hora de viatjar, descansa el necessari.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En els assumptes de l'amor, estàs passant una temporada confusa on la gelosia t'envaeix i no et permet tenir claredat i mostrar el que sent de manera oberta i alegre. Recuperar l'alegria en la relació és molt important.

Podries detectar certs conflictes a la feina. Aquests poden formar part d'un error que has comès en el passat i que no has sabut superar.

És un dia excel·lent per connectar amb aquesta part de tu que necessita contacte amb la naturalesa. Els teus nervis pot ser que arribin destrossats a les últimes hores de la tarda.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari