L'horòscop diari del 21 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 21 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els planetes t'acaronaran en el tancament d'aquesta setmana i et faran apassionat, ardent en els teus sentiments, i també fervent en la demostració del teu amor.

Mercuri et donarà els seus beneficis en assumptes de diners, sobretot en un pla estratègic. Pren temps per a estipular els pressupostos dels dies i les setmanes que queden fins a l'inici d'un nou mes, un nou cicle.

La teva resistència física juraries que és propícia per a qualsevol repte, però no tant com per a fer competicions d'elit. No obstant això, serà suficient per a trotar en plena la naturalesa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El Taure que camina en parella es preocuparà del benestar de la seva parella i jugarà a donar missatges d'amor de manera creativa i espontània. Necessites relaxar-te si ets solter, deixa de lamentar els teus desamors.

És un dia bastant rutinari en l'àmbit dels diners, i no es faran més grans els problemes que poguessis tenir, però tampoc et tocarà la loteria.

No caiguis en la temptació de comprar píndoles per Internet sense cap mena de recepta sota la promesa d'aprimar molt, o de guanyar massa muscular: no posis en risc la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Fent un repàs a les teves conquestes sentimentals t'adonaràs que l'amor de debò no es troba en qualsevol lloc. Dubtes entre reconciliar-te amb algú del passat.

Tingues especial cura en els negocis, sobretot perquè hi haurà gent amb intenció d'enganyar-te. Quan es tracta de diners la gent no entén d'amistats. Et vendran falses promeses que sonen molt bé.

Els empipaments es repeteixen en la teva vida amb massa freqüència. Cal que et prenguis les coses amb més calma i que t'allunyis de la influència negativa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És el moment de posar fi a les baralles quotidianes que succeeixen en la teva relació, encara que possibles aventures o secrets podrien sortir a la palestra.

No ho dubtis ni un minut: aposta pels intercanvis i els pactes per a aconseguir allò que vols, no només cal gastar diners. Tot el que gira entorn dels acords i les associacions es veu afavorit.

Seràs bastant sensible a les temperatures, i no suportaràs ni el fred, ni sobretot la calor. No obstant això, vés amb compte amb els ventiladors o l'aire condicionat, perquè la teva gola podria ressentir-se.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No importa si dura molt o poc, l'important és viure-ho, Leo. Connectar amb aquesta persona que té totes les característiques que has somiat i que proposen una mini lluna de mel.

Podries trobar-te en el destret d'haver de negar un préstec a algú de la teva confiança. Pot ser que sigui una persona que saps que no serà puntual ni responsable a l'hora de retornar el que li dónes.

Si passes el dia a l'aire lliure és important que et cuidis dels raigs ultraviolats. El sol està mostrant tot el seu poder.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per molt de temps que portis al costat de la teva parella, l'amor, com ocorre amb els jardins, cal regar-lo diàriament. Tingues algun detall amb ella de tant en tant.

El teu estat d'ànim es veu influenciat pels diners que tinguis en la cartera. Et sentiràs exaltat quan comprovis que la tens plena de bitllets. Però els diners desapareix ràpidament.

Davant la més mínima malaltia has d'acudir al metge. Ell serà l'encarregat de donar-te un diagnòstic, i en el cas que no estiguis d'acord demana una segona opinió.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si no tens parella, l'amor igualment estarà brillant avui per a tu, perquè tindràs l'oportunitat de viure una jornada bastant emocionant. Algú que ha irromput en la teva vida està a punt de conquistar el teu cor.

La part econòmica, potser és la que més t'ha portat de cap aquesta setmana, no obstant això, avui podràs descansar sabent que tot està sota control. No hauràs de prendre decisions dràstiques, perquè has sabut manejar bé els diners.

La teva salut serà òptima avui, per la qual cosa no hi haurà res que t'impedeixi gaudir plenament de la jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Continues dubtant de la teva capacitat d'estimar, i a més, ara penses que no ets capaç de fer feliç a qui tens al teu costat, que mereixeria una mica millor en l'amor. El solter que sigui pacient: la persona amb la qual has tingut una cita tornarà a contactar amb tu tal com et va prometre.

L'oci no té per què ser car, i pots utilitzar aquest dia per a visitar alguns monuments o museus que siguin gratuïts.

La teva força no és la d'Hèrcules, i si agafes més pes del que deuries pots sofrir una lesió.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs gaudir de meravelloses trobades apassionades amb la teva ser estimat. L'amor i l'atracció estan en el seu zenit, per la qual cosa serà un dia ple de satisfaccions. Deixa tot de costat i lliura't a viure aquest moment per complet.

Els canvis en el terreny laboral han estat a favor teu, perquè per fi has pogut alliberar-te de certs col·legues que et feien la vida impossible.

Si bé la teva salut és bona en general, no descuris els petits símptomes que se't presentin. És la forma del teu cos de demanar-te cuidats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és fàcil modificar conductes que portes des de la teva infància però quan ho aconsegueixes es pot dir que toques el cel amb les mans, és gairebé com treure la loteria. La lluna en el dolç i emotiu signe de Peixos pot ajudar-te a trobar la teva fibra interior i brindar-la als altres.

Evita totes les discussions o malestar que tingui relació amb assumptes de diners, de pagaments, de divisió de despeses i altres.

Centra les converses en temes que reactivin la productivitat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És probable que visquis una situació de tensió amb la teva parella avui, no serà gens greu, però podria convertir-se en una mica més seriós si no aconsegueixes manejar-ho amb molta prudència.

La teva economia està sota control, tens la capacitat d'administrar-te de forma eficient i saps com introduir els canvis que necessites per a incrementar els teus ingressos.

La teva salut serà molt bona, i no tindràs cap malaltia o molèstia durant tot el dia d'avui. Et sentiràs totalment recuperat, en cas d'haver sofert alguna malaltia recent.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mantenir l'esperit fresc i jovial et converteix en algú molt atractiu. Però corres el perill d'entusiasmar-te i deixar-te portar per impulsos apassionats i deixar que el frenesí et confongui.

Alguns natius podrien entendre que és hora d'emprendre un negoci per compte propi i alliberar-se de velles estructures que ja són obsoletes.

Tens una salut de ferro. Estàs vivint una temporada de gran fortalesa i energia que no has de descurar amb mals hàbits. Qualsevol tractament que iniciïs en aquests dies tindrà resultats molt positius.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari