L'horòscop diari del 21 de gener de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha un assumpte que et preocupa, i és que la teva parella hagi començat a entaular noves amistats, vinculades a interessos que no van amb tu. El nadiu solter continua il·lusionat amb una persona que li fa somriure des de fa temps, però no notes avanços.

Dins de la teva llar sorgiran grans iniciatives per a estalviar, i que poden venir de la mà dels més petits. Els nens tenen idees magnífiques, si et paressis a escoltar-los una mica!

La setmana està començant i ja se't fa dura. Lamentaràs no haver descansat més durant el cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquests moments el teu cel no és molt optimista. La teva mitjana taronja podria necessitar un temps tot sol per a retrobar-se amb si mateixa. Si veus que alguna cosa no va bé entre vosaltres, aparta a un costat i no exerceixis pressió.

Tens la sensació que alguna cosa no va bé en relació amb les teves entrades i sortides de diners. Més et valdria passar-te pel teu banc durant aquest dimarts per a comprovar si tens deutes vinculats a la teva targeta de crèdit.

Et resultarà beneficiós passejar a l'aire lliure, preferiblement prop de zones on hi hagi aigua, prop de la costa, a la vora d'un riu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els més afavorits durant aquest dimarts són els nadius del tercer deganat que gaudiran de l'acostament dels cors. Tot el que has estat esperant aquesta última setmana per part de la teva parella arribarà encara que la manifestació sigui tímida o lenta.

Aquells nadius que són emprenedors podran començar un nou projecte que impulsi l'economia personal d'una manera fresca i innovadora. Si algú ofereix el seu suport en l'aspecte financer, no et neguis a rebre l'abundància que atreu el Cosmos per a tu.

Recorda que l'estrès és font de moltes malalties. Has de tractar de buscar una solució perquè si no acabaràs malament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El temps cura tot en aquesta vida, i si en la teva relació amorosa hi ha un indici de crisi, és qüestió que no us asfixieu mútuament i deixeu que els dies avancin.

Comença la recta final del mes de gener. Què tal si pensem com ens ha anat aquestes setmanes del 2020? Encara pots ser a temps d'esmenar errors, per molt que hagis pogut ficar la pota en assumptes econòmics.

Els qui estan en procés de perdre pes se sentiran orgullosos dels seus assoliments, sense oblidar que és una carrera de fons.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si vols aconseguir trobar a la teva ànima bessona amb jocs de gelosia, manipulació o cites i relacions amb diverses persones alhora, no la trobaràs. Atreveix-te a ser vulnerable, genuí, sincer. Obre el teu cor.

Hauràs d'aguantar com el teu soci opina sobre les teves maneres de portar els comptes de l'empresa. Fa uns mesos que col·lecciones alguns objectes peculiars i no t'estàs adonant que acumular-los a casa és una pèrdua d'espai útil i de diners.

Apunta't a aquesta competició esportiva que tant t'atreu. Així entrenaràs motivat i la teva salut es beneficiarà.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La societat t'ha marcat molt en l'amor, i des de la teva infància vas pensar que tenir parella és una cosa obligatòria. I en aquest dia t'atabala imaginar la cerca de l'amor com qui busca una ocupació.

Alguns nadius rebran una invitació formal per assistir a un esdeveniment (la boda d'un amic), però això suposarà una bona despesa de diners.

Els maldecaps van i vénen aquest dimarts de gener. Si vols sentir alleujament prova amb remeis naturals, com la infusió de camamilla o de menta i poliol.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui en l'amor prediu novetats, nous projectes i creacions. Tant els solters com els casats viuran noves experiències en relació amb l'amor.

Quant a la predicció financera per a avui, els Astres auguren un dia on un mal emplaçament de Mercuri, podria perjudicar la teva economia. En el terreny laboral, en canvi, tot allò que decideixis emprendre, tindrà l'èxit assegurat.

Per a la teva salut Balança, els Astres prediuen que la teva salut física serà bona, i que realment el que t'està preocupant és més el teu aspecte intern o emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Desenvolupar un bon diàleg és part d'una relació afectiva. El romanticisme requereix que tots els fragments de la teva relació estiguin coberts. El físic i l'intel·lectual han de complementar-se perquè no caiguin en l'avorriment.

Encara que sentis la temptació de tornar al passat en matèria laboral o professional potser no és positiu per a tu, Escorpí. Els astres mostren una tendència a veure que tot temps passat va ser millor.

És important que separis temes relacionats amb la vida familiar de la vida professional o hauràs de tolerar comentaris o opinions que de cap manera sumeixin o col·laboren amb tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor per a avui dimarts Sagitari, augura un acostament familiar. Possiblement tens l'oportunitat, o puguis plantejar-te la reconciliació amb un parent amb qui fa temps que no parles.

Quant a la teva economia, els Astres t'aconsellen ser prudent, si no vols adquirir deutes en aquests moments. Per aquest motiu, et vindria bé adquirir una nova visió de les finances de la teva llar.

Quant a la teva salut Sagitari, la predicció de l'Horòscop diu que potser t'estàs recuperant d'una lesió física important, on hagis necessitat fisioteràpia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en parella, potser tens sospites que la persona amb la qual estàs tan compromès fuig de tu o sents que l'amor s'està apagant. El millor per afrontar aquests dubtes és comunicar-te, ser obert i pacient, no tancar-te més.

Hi ha molt de moviment i innovacions que et portaran a un fort estrès, si no et prens amb calma cada responsabilitat que arribi a tu aquest dimarts.

És un dia perfecte per començar a realitzar una activitat creativa per a expressar el que sents i penses. L'art és la més guaridora de les activitats.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor avui dimarts Aquari, diu que viuràs grans conquestes i victòries, tindràs una gran passió que enamorarà a la persona que estimes, sigui la teva parella o estiguis solter.

En relació amb les teves finances, els Astres prediuen per a avui una gran prosperitat. És el moment perfecte per començar nous negocis amb els quals incrementar els teus ingressos.

La predicció per a la teva salut avui segons l'Horòscop Màgic augura una cosa bona, perquè els nadius del teu signe avui, gaudiran d'una salut envejable. També el teu psiquisme estarà fort.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El nombre de trobades íntimes amb la teva parella ha superat els teus rècords personals. La passió i l'amor desenfrenat comencen a fer mal en el teu estat físic (cansament i cruiximent).

Tens un potencial enorme i el desaprofites per la por al fracàs. Fes la primera passa Peixos! Quan la facis, tot l'univers conspirarà a favor teu per fer-te arribar a cada moment exactament allò que necessites.

Per pal·liar la fatiga d'avui necessites una dosi de vitamina B2. Els aliments que t'ajudaran a obtenir-la són els ous, espàrrecs, bròcoli, espinacs i les carns magres.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari