L'horòscop diari del 21 de febrer de 2020

language-es language-en
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest divendres tendeixes a somiar despert, imaginant com podries canviar la teva vida, quin rumb prendre a partir d'ara per  aconseguir noves metes que et facin una persona més plena i desenvolupada.

En assumptes econòmics tot sembla anar costa amunt. Els comptes no acaben de sortir i hi haurà moments en els quals no sàpigues quina és la millor solució per als problemes.

Sabràs com recarregar la teva energia de manera natural, sense recórrer a medicaments que el teu doctor no t'ha receptat (i que has conegut gràcies al boca a boca).

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Acostumes a presumir de conèixer molt bé a la teva parella o a la teva família. Tanmateix, pot ser que això no sigui així totalment i que durant aquest divendres coneguis alguns secrets que et deixin amb la boca oberta.

Aquest problema que tenies amb un company de feina  torna a estar vigent.  La veritat és que el cap de les dues parts s'ha assegut a parlar per a buscar una solució, i per desgràcia, el temps no ha guarit les ferides.

Els qui tenen dolors en les articulacions notaran una mica de millora, però continua cuidant-te i fent cas de les recomanacions mèdiques.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna s'ha mudat al divertit i excèntric signe d'aire, Aquari. Això és per a tu font de plaers i benestar emocional. La diversitat que et proposa aquesta configuració és alliberadora. És possible que estiguis esperant un motiu que et porti a actuar. Tot el bo que imagines arribarà aviat a la teva vida.

Molts nadius estaran enfront d'una oferta o invitació que podria canviar les seves vides per sempre.

La millor manera de descansar moltes vegades és moure's, Bessons, d'aquesta forma et sentiràs millor i les teves cèl·lules es renovaran.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel apunta bons indicis per a aquells que volen llançar-se a la piscina i declarar-se a una persona a la qual estan coneixent. Sabràs com confiar en tu mateix perquè et digui que sí.

Perquè els teus estalvis estiguin fora de perill, no contractis cap producte bancari, si desconeixes el seu funcionament de manera clara, així com totes i cadascuna de les seves característiques, per exemple, quins són els riscos o en quines dates començaries a veure beneficis.

Si prens alguna medicina nova, per prescripció mèdica, llegeix bé el prospecte i analitza quins són els seus efectes secundaris.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El Lleó aparellat voldrà fugir de la monotonia i se sorprendrà en parlar amb la seva parella perquè també aquesta té ganes de tenir experiències noves en el dormitori.

Els teus forts i encertats instints et portaran a arriscar-te en alguna inversió o projecte i serà tot un èxit. Ho estaves evitant però, ha arribat el moment de renovar el teu mòbil o tauleta.

El dia és molt bo per a rebre massatges, siguin relaxants o per a llevar-te les contractures de l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et costaria definir, de manera precisa, què és tenir confiança en la persona que estimes, sigui la teva parella, el teu amant casual o simplement aquest amic amb el qual desitjaries besar-te.

Saps que et fa falta guanyar més diners. El matalàs dels teus estalvis no està tan tou com voldries i tems no tenir estalvis suficients per si passés algun imprevist. Analitza bé els teus horaris actuals i tanteja la possibilitat de buscar una segona ocupació que complementi els teus ingressos.

El dia és molt bo per a rebre massatges, ja siguin relaxants o per a llevar-te les contractures de l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui els Astres et donen un respir, perquè trobaràs solucions pràctiques a aquestes desavinences que tenies amb la parella. Segurament una mica més d'acció, a la vegada que la comunicació, milloraria molt les coses.

Quant a la predicció econòmica, segurament hi haurà canvis progressius, no immediats. En el terreny professional la interacció amb els teus col·legues de professió no estarà exempta de conflictes.

Respecte a la teva salut, comptaràs amb fortalesa física, i a més seràs conscient de quines són les opcions que t'acostaran a un major benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un retorn d'allò més complex de la teva parella els teus vincles amb ella perquè puguis reconèixer si en veritat vols continuar. Es tracta d'un moment d'avaluació del que cadascun de vostès aporta a la incomprensió. Si estàs en solitud, tindràs un dia difícil de records i valoracions sobre el teu passat emocional i romàntic.

Es presenten moltes oportunitats i possibles associats rondant en l'actualitat i és possible que tantes ofertes interessants i tan grandioses idees que arriben a la teva ment t'acabin confonent.

Sentiràs en el teu cos vitalitat i plenitud. Hauries d’aprofitar aquest dia per fer aquella activitat que et fa mandra fer quan estat esgotat.  

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor, la predicció dels Astres t'aconsella aprofitar a Mercuri retrògrad a la teva Casa IV per a obtenir informació sobre els teus ancestres. Et convé tornar a connectar amb el teu grup familiar i fer les paus amb ells i amb tu.

Respecte a les finances, els Astres diuen que ets molt conscient del valor dels recursos financers i de l'estabilitat que pots aconseguir, en comptar amb aquests.

Respecte a la teva salut avui Sagitari, hauries de prendre't més seriosament canviar els teus hàbits alimentosos, perquè saps que estàs consumint productes que et perjudiquen.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Encara que la vida és curta i voldries gaudir d'un món ideal, també saps que no es pot viure de l'amor exclusivament. La vida pràctica et crida a tornar a la teva manera de veure el món i deixar a un costat determinats somnis que no poden ser reals ara.

Pot ser que estiguis sobrecarregat de treball o que tinguis més assumptes entre mans dels quals pots manejar.

Això ve succeint des de fa un temps i el cansament s'acumula i va fent un treball poc grat en la teva energia. Esmorza per  no sentir fatiga.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, la predicció d'avui Aquari, continua posant l'accent que controls la teva excessiva impulsivitat. Els moments més intensos no garanteixen la durabilitat d'una relació, millor dosifica les teves reaccions.

Quant a la predicció econòmica per a avui Aquari, tot sembla indicar que comptes amb les habilitats personals suficients com per a millorar en l'aspecte material.

Amb referència a la salut, avui sembla que et sentiràs molt enfocat cap a la cura del cos físic. Pot ser que contractis un massatge, facis més exercici físic o consultis amb un nutricionista.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sorpresa! Un amic que viu lluny de la teva ciutat vindrà a veure't. I serà genial perquè avui necessitaràs xerrar i riure't amb un bon amic.

Es veuran beneficiades les professions de periodistes, locutors de ràdio, presentadors, polítics, transportistes de persones  i activistes. És molt probable que et triïn com a representant d'un col·lectiu al qual pertanyis.

Ets el signe que millor tolera la solitud. Si tens la possibilitat, és un bon dia per independitzar-te. És un gran pas però evolucionar està en les metes que té per a tu l'Univers enguany.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí