L'horòscop diari del 21 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 21 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Corda't el cinturó, perquè el dia pot fer-te vibrar! L'entorn planetari propiciarà un clima de fusió afectiva amb la teva parella, amb alguns ingredients sensuals i festius.

Tres estrelles protegiran la teva economia. Aquest dimecres conjugaràs el verb estalviar en totes les seves formes. Estrenyeràs més el teu cinturó però també el de la teva parella, els teus fills o el dels teus treballadors, fins i tot.

T'adonaràs que mantenir un bon humor i una gran capacitat d'adaptació són els factors essencials de la salut mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Donaràs tot de tu perquè triomfi el vostre amor, no et faltaran idees per  millorar la vida en parella! Pensaràs que ets un mag capaç de reinventar l'art d'estimar i la teva parella estarà encantada d'estar a l'avantguarda de noves experiències.

Les noves tecnologies permeten fer molts de diners sense sortir de casa.  Si ets un Taure una miqueta àgil, que sap detectar bones oportunitats.

Mai perdis el temps per aconseguir els teus objectius de benestar. Deixa les excuses per abandonar  la rutina esportiva o la dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gràcies a la influència combinada de Mercuri i Venus, experimentaràs moments especials amb el teu cònjuge o parella. Alguns d'ells seran molt còmics, gairebé propis d'una comèdia romàntica de les quals tant gaudeixes al cinema.

Hauràs de fer-te càrrec de totes les obligacions pendents en el pla econòmic que té la teva família, siguin factures per subministraments, impostos o qualsevol altra cosa.

Per calmar la set res serà millor que l'aigua: no et deixis enredar per begudes d'origen miraculoses que prometen millorar la teva pell o el teu pèl.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter es mostrarà menys obert de l'habitual. Et tancaràs al teu jardí secret i no admetràs que entri ningú que vulgui conquerir el teu cor. Les persones que són massa curioses seran mal rebudes, sobretot en les parelles.

La presència de Venus en el sector financer no suposa, a priori, cap problema, ja que és un planeta per naturalesa bastant positiu.

La teva resistència física s'esfondrarà i ets voluble davant lesions i molèsties físiques. Però no et preocupis massa: no t'arrisques a una malaltia greu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aprendre a protegir la teva relació de xafarderies serà molt bo per vosaltres. Entre el que diuen i el poc que aporten, generen un desgast molt dolent per la relació. No hauries de creure tot el que et diuen.

Encara que els teus companys de feina no ho vegin així, tu saps que la competència és amb tu mateix, amb superar cada dia els teus propis límits i ser cada dia millor en el que fas.

Et veuràs genial i et sentiràs molt bé. Desprens un optimisme contagiós que és una demostració del teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si has estat en una relació diversos anys, de sobte sentiràs que no has assaborit prou la vida, que hi ha plats que et queden per tastar.

La sensatesa prevaldrà aquesta vegada davant la imprudència en els teus diners. Desenvoluparàs una política financera precisa i aviat obtindrà resultats encoratjadors.

Fes-te una anàlisi de sang per motivar-te a començar una dieta. En descobrir nivells alts de colesterol, triglicèrids i àcid úric, et decidiràs a menjar més lleuger, amb racions més petites i descartant tant aliments fregits.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si no tens parella, pot ser que algú del teu entorn amb qui connectes bastant bé, estigui disposat a arribar a una mica més que una amistat. Pensa bé si et compensa viure aquest romanç, o per contra, prefereixes no barrejar el sexe amb l'amistat.

T'agraden els reptes, per la qual cosa no és d'estranyar que et presentis voluntari per assumir qualsevol nou projecte que sorgeixi en la teva empresa.

Els nadius de Balança tenen tendència a patir malalties relacionades amb el sistema endocrí i també de càlculs renals. Evita les proteïnes i la sal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els teus sentiments d'amor esclataran avui, perquè sembles fet de pura dinamita. Recorda que en el camp del cor com en molts altres, la comprensió i la tolerància poden fer miracles.

La teva influència pot traduir-se en sort, intuïció i bona productivitat a la feina. Però hauràs de ser discret, no et converteixis en protagonista perquè no procedeix.

Pots estar una mica decebut per l'actitud d'un dels teus amics, que cancel·larà a última hora els plans per acompanyar-te a fer esport.  No per això has de quedar-te a casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sigues cautelós i procura buscar un punt de confluència amb la teva parella, si vols que la relació millori. Els atacs d’ira o les imposicions no et funcionaran per aconseguir el que vols.

No t'obsessionis massa amb la idea de no saber què fer respecte a la teva vida laboral. Pren les decisions que hagis de prendre en cada moment, no avancis problemes.

En aquesta mateixa línia de compromís amb la teva salut física, estaria bé que reflexionessis sobre quant temps dediques a la teva pròpia cura personal.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tindràs molt a fer per canviar les condicions actuals. Mereixes rebre suport per aquestes persones estimades, a les quals t'has brindat en el passat. Pots millorar sense sacrificar-ho tot.

L'enveja serà un factor que desencadeni males influències en caps o clients. És normal que sentis indignació o malestar per això

Per disminuir l'impacte que pot tenir la vida quotidiana i els seus conflictes, busca alliberar el teu estrès amb activitats esportives.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva naturalesa Aquari et duu a comportar-te de manera radical, dubtes dels altres, sobretot si es tracta d'assumptes amorosos. Si has perdut la confiança en la teva parella, el millor és que parlis clarament, en lloc de prendre decisions precipitades.

Vigila bé les teves inversions i la teva economia, perquè hi ha coses amagades, que encara no has sabut veure i podries dur-te una gran sorpresa.

Els teus punts febles sempre han estat l'estómac i els turmells. Sempre somatitzes els teus nervis en aquestes parts del teu cos. Continua treballant en les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Existeixen molt bons auguris per als nadius del teu signe. Si ja estàs en una relació, aquesta s'aprofundeix.  Comencen a pensar a augmentar els compromisos, trobar nous estímuls per a estar junts i compartir moments familiars.

Les inversions del passat comencen a donar els seus fruits, fins i tot podrien aparèixer uns diners que no esperaves. Tant esforç està començant a mostrar els seus primers senyals de creixement.

El teu estat físic és molt bo, fins i tot si pateixes de malalties lleus, aquestes milloraran amb el pas de les hores.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari