Llegeix les prediccions diàries del 21 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 21 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les relacions sexuals et deixaran un sabor més aviat amarg.  Hi haurà alguna cosa que sota la teva percepció falla, sembla que l'espurna no acaba de saltar i els focs artificials brillaran en el teu cel només a mig gas.

No compris un bitllet per a un tren de vida que no s'ajusta a la teva realitat.  No et comparis tant amb el teu veí ni amb el teu millor amic.

Urà, que és un planeta bastant favorable per a tu, pot fer-te viure sense tenir en compte els teus límits nerviosos.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Un bon amic et buscarà per explicar-te problemes que ha viscut en l'amor i voldrà que li donis la teva opinió sobre aquest tema. I ho faràs. No obstant això, t'adonaràs que en el teu dia a dia comets mil errors com els que li estan passant factura, i això et farà reflexionar.

La publicitat tindrà un gran poder de persuasió en tu aquest dia. Tindràs ganes de fer alguna activitat sol perquè la veus anunciada.

El teu estómac tindrà predilecció pels aliments salats, encara que això afavoreix la retenció de líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un bon dia per  sorprendre la teva parella. Els solters del signe Bessons intentaran refugiar-se als braços dels seus amics. Esperaràs tot el que faci falta per tal de trobar a la persona adequada.

A la feina et mostraràs molt participatiu. Costarà molt callar i això pot implicar-te un problema a l'hora de negociar amb algú. Parlaràs sense control.

Rebràs una invitació per practicar exercici en companyia dels teus amics, però rebutjaràs la proposta per falta de temps. El teu estómac pot ressentir-se per alguns menjars copiosos, controla l'ús del picant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Incitat per Saturn, pecaràs de ser excessivament gelós, possessiu, exclusiu, com si la teva parella fos una propietat que només tu pots gaudir. Comportaments gens sans per a l'amor, en definitiva.

El risc de mirar ofertes i productes en promoció a través d'un catàleg (o d'una pàgina web, o fins i tot una aplicació del mòbil) és que pots acabar picant en l'ham.

Procura complir els tractaments mèdics que et recepti el teu metge de capçalera. Mai cal deixar de cuidar la salut, Càncer, sempre cal estar alerta!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Durant tot el dia la tendresa i els projectes compartits seran protagonistes. No podràs creure que després de patir tant, arriben dies de calma. Has passat temps molt complicats i et mereixes un espai d'amor i tranquil·litat.

Vigila amb les despeses que estan fora de pressupost. Un estat d'ànim alegre i despreocupat podria induir-te a gastar més del que tens i portar-te futurs problemes.

Podràs gaudir d'una jornada de calma i molt agradable i ajudar els que t'envolten a sentir-se millor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui rebràs una trucada molt nostàlgica, d'una persona que enyores molt i que es troba lluny de tu. No pots submergir-te en un pou de tristesa.

És possible que les tasques que realitzes a la feina et resultin molt monòtones, per aquest motiu resulti molt fàcil que cometis algun error. No esperis fins a l'últim dia per pagar factures.

Vols explotar les teves qualitats artístiques, per aquest motiu t'apuntaràs a un curs de poesia o pintura. Vols desconnectar dels problemes del dia a dia amb activitats senzilles.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Algú avui pot demanar-te explicacions per una situació del passat. Tornar a això pot resultar incòmode, o fins i tot dolorós, però has de mostrar honestedat.

El barat surt car, Balança, especialment aquesta jornada en la qual vols calmar la teva ansietat amb compres compulsives. Està bé, et pots permetre algun capritx. No t'arruïnaràs per això!

No et confiïs molt amb les temperatures. Els corrents d'aire o sortir amb poca roba al carrer poden acabar en disgust especialment si vius en una zona propícia als vents o pròxima al mar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No oblidis el present, deixa ja de retreure’t coses del passat, cura antigues ferides del teu cor perquè amarguen els teus intents de felicitat en l'amor. Recorda afrontar les coses com vénen i no donis res per suposat.

La balança de la teva economia es va equilibrant, les coses no pinten tan malament per ser tan a prop el final del mes.

Si declares la guerra a l'estrès, podràs guanyar totes les batalles. El secret és trobar llocs on regni el silenci i l'aire més pur.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En el teu interior està naixent un nou sentiment carregat de bones vibracions. Estàs començant a mirar el món amb uns altres ulls, incloses les persones t'envolten.

Per créixer cal prendre riscos, això és així en tots els àmbits de la vida, sobretot en matèria econòmica. Si et proposen un negoci amb bones perspectives, ara tens la suficient força per a llançar-te i recollir els fruits.

Si aconsegueixes tenir un diàleg intern sa, sense remordiments, trobaràs les respostes a totes les teves preguntes. Escolta al teu cos i al teu cor.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots preocupar-te més pels altres que per la teva pròpia vida i això et produirà una gran ansietat. Durant tot el dia, podries ser atacat amb informació que no vols saber dels teus  familiars.

Has d'alliberar la ment de preocupacions i gaudir d'aquest dia sense permetre que pensaments foscos s'interposin. El número de la fortuna per als nadius del teu signe avui és el 18.

El teu regent continua en el teu signe, això et duu alguns problemes en els ossos i articulacions i cert cansament i malenconia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si fins ara havies dubtat de la teva sort en l'amor, ha arribat el moment de resoldre tots aquests dubtes. El teu caràcter ha fet que les persones que t'aprecien siguin molt lleials i fidels a tu. Agraeix aquest moment expressant lliurement els teus sentiments.

La teva situació professional continua passant per un bon moment, no creguis que és només qüestió de sort, t’ho has guanyat amb el teu esforç i la teva vàlua. Els teus companys de feina saben que les teves aportacions són molt valuoses.

Per mantenir un bon estat de salut, també has de cuidar les teves emocions. No tinguis por de recórrer a un psicòleg, si fa falta.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

De tots els teus records, sobresurten els positius i això t'ajuda a recompondre la història de la teva relació i tornar a començar. S'aproximen nous vents en l'amor. Podries ser protagonista d'una història d'amor com les que narren les novel·les.

Estaràs una mica impacient i ansiós per conèixer els resultats d'una oferta que has realitzat. No demostris la teva ansietat cridant ni escrivint correus que puguin mostrar la teva feblesa i la teva necessitat d’aprovar.

Hauràs de cuidar el teu sistema nerviós. Fer repòs és una de les millors formes de controlar els teus nervis, llegir poesia o conversar amb amics.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari