L'horòscop diari del 20 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 20 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de pagar per alguns errors que vas cometre en el passat. Algú que va formar part de la teva vida, i amb qui no vas tenir una actitud correcta del tot, tornarà demanant que es faci algun tipus de justícia. No tens res per avergonyir-te? Llavors podràs gaudir del dia.

Es preveu una despesa sobtada en la teva predicció diària, vinculada a la compra d'un regal d'aniversari que havies oblidat.

Consulta amb un professional de la medicina tot el que vulguis. La prevenció és la millor eina per no tenir problemes de benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arriba un divendres complicat a l'hora d'administrar el teu temps lliure. No sabràs si dedicar-li-ho a la teva família, o per contra, organitzar avui una cita amb un nou i incipient amor.

Podràs apropar-te amb molt de sigil fins als teus detractors. Aquells que et critiquen per com gastes els teus diners o la teva vàlua professional hauran de disculpar-se. Sabràs jugar bé les teves cartes i res t’aturarà

Has entrat en contacte amb persones que defensen els valors de medicines alternatives, i algunes d'elles podrien ser beneficioses per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una muntanya russa d'emocions i sentiments s'escriuen en la teva predicció diària. Els girs dels esdeveniments estaran a l'ordre del dia, passar de la felicitat al pànic pot ser qüestió de minuts.

Els teus coneixements innegables i els teus resultats són impecables però no per això no hauries de continuar formant-te, sigui quina sigui la teva professió, estiguis en el graó que estiguis en l'escala de l'èxit.

Aquest divendres està marcat pel teu sentit de la responsabilitat. No fugis de les teves tasques pendents, encara que suposin un bon esforç físic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Caldrà buscar fórmules per separar la vida familiar de la vida en parella. Sents que la primera s'apodera de la segona, i et falta intimitat.

A la feina estaràs una mica insubmís. Et negues a ser una ovella que actua segons la veu de l'amo a cada moment. Meditaràs les teves opinions i exercitaràs el dret a canviar de la mateixa en un moment donat.

Cuida la teva veu amb productes naturals com la mel. Si tens dificultats per parlar en públic, aprèn a moderar la teva veu. Si controles l'estrès, et sentiràs més escoltat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ets d'aquells Lleó que estan començant a conèixer a la seva mitjana taronja, un passeig romàntic de cap de setmana també serà una bona opció. D'aquesta manera podreu conèixer-se millor i desplegar la passió pròpia de l’enamorament.

Potser és moment de prendre mesures per millorar la teva economia. Una crisi permanent no és normal, Lleó.

Sempre hi ha alguna cosa que pots fer per sentir-te millor, fins i tot quan es tracta d'una malaltia crònica. Busca solucions al teu dolor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Vols allunyar de tu qualsevol sensació d'estancament. Desitja evolucionar en alguns assumptes d'amor, creus que per la teva edat i la teva experiència hi ha punts que no hauries de permetre-li ni a la teva parella ni a ningú.

Has de pensar amb calma sobre una proposta que se't faci. Pren-te un temps per dir que sí o que no o per negociar les millors condicions. Les presses faran lamentar-te.

Bon dia per començar inversions a llarg termini en matèria de salut. En aquest sentit, estaràs carregat de paciència i podràs triar bé.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a avui divendres Balança et duu bones notícies en el terreny amorós. Durant tot el dia d'avui sentiràs com l'amor està més que present en la teva vida. En la forma de la teva parella, en els teus amics, en els teus fills, tot això et farà sentir molt afortunat.

En el laboral, els nadius de Balança seran capaços d'afrontar tot el que trobin en el seu camí avui.

Avui divendres, gaudiràs de bona salut. Això et permetrà rendir bastant bé no només en el treball, sinó també en la teva vida personal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres et conviden a respectar la sensibilitat de la teva mitjana parella. Treballa per a aconseguir un respecte mutu, sobretot si hi ha hagut alguna veu més alta que una altra. La pau es pot instal·lar en la teva llar i donar-vos ales.

La jornada és positiva per a les teves ambicions si ets disciplinat. També és un bon moment per a proposar que t'ascendeixin, perquè l'atmosfera astral es presta a això.

L'ansietat pot estar present, però tingues clar que la solució a la mateixa no estarà al final dels plats de menjar. Controla la sensació de sacietat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Presta atenció Sagitari a tot el que la teva parella ha de dir sobre la vostra relació. Procura no prendre't res com una ofensa personal i sent obertament per a així aprendre a millorar el vostre vincle amorós.

L'horòscop prediu grans èxits per als artistes, siguin escriptors, pintors, o fotògrafs, sobretot aquests últims veuran complerts els seus somnis.

La teva salut per a avui divendres Sagitari serà bona. Si has sofert algun problema en dies recents, és molt probable que encara et costi alguna cosa recuperar-te, però no serà qüestió d'una llarga convalescència.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és bon moment perquè facis reclamacions ni vulguis imposar nous acords. Cada cosa que diguis pot ser mal interpretada i d'aquesta forma no hi ha qui triomfi en l'amor: tots dos perdeu.

Estàs sotmès a una competència feroç. És que hi ha els qui volen el teu lloc i adonar-te d'això t'ha posat en una situació de combat.

El pitjor enemic de la teva salut és la teva ansietat. No pots controlar el que sents, la mandíbula es contreu fins i tot quan dorms.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'Aquari avui divendres t’aconsella prendre les mesures necessàries per transformar la teva relació de parella. Aquest mes, i concretament avui són decisius en la teva vida amorosa.

La teva situació econòmica s'ha recuperat d'alguns problemes recents, per la qual cosa tornaràs a planificar per al futur.

Quant a salut física, avui et sentiràs en bona forma. Això farà que et comprometis amb algú conegut per realitzar una ruta de muntanya o algun tipus d'esport que t'exigirà bastant esforç. Emocionalment, estaràs en lluita amb tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has somiat a compartir el teu món familiar amb la teva parella? Pot ser que tinguis l'oportunitat aquest divendres. Encara que si ets solter, hauràs de viure un temps de preocupació per la teva solitud.

Arriben notícies de recompenses materials més que merescudes. Has fet les teves tasques durant la setmana amb més atenció i responsabilitat.

Si estàs cansat, intenta adormir-te abans de les onze de la nit. Veuràs que la qualitat de la son és superior. 

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari