L'horòscop diari del 20 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 20 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És una gran jornada per al nadiu solter, que en arribar la nit traurà tot el seu potencial. El teu somriure seran les ales que et permetin anar allà on vulguis acompanyat d'un fort desenvolupament emocional.

Amb l'arribada del final d'aquesta setmana d'octubre et tornes més idealista, els astres afavoreixen que somiïs despert, i a més, les teves intuïcions són poderoses.

Estaràs en excel·lent forma durant tot el dia, malgrat la falta de somni que pots arrossegar, sobretot, si el dissabte vas viure una vetllada que es va allargar més de l'esperat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva  parella és un tresor molt més valuós del que vols imaginar. La vostra relació és una continua disputa, i per això hauràs de fer una mica més d'esforç per a llançar llum al diumenge.

Les teves relacions amb la fortuna i l'atzar són poc privilegiades en aquest moment, així que evita acudir a un casino o un saló de joc sol per passar el temps amb els amics.

Tens por de caure malalt, sobretot, si al teu voltant algun familiar o amic ha tingut alguna malaltia contagiosa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Mart en Balança en combinació a la Lluna en el signe de Cranc et portaran a gaudir la presència de les dones més estimades de la teva vida. Les amigues, la mare i les germanes seran font d'alegria i d'entusiasme.

Si sents que la teva energia està dispersa i necessites trobar un eix de treball és hora de canalitzar les teves idees i existeixen molts mecanismes per a fer-ho.

La teva salut és bona, no obstant això podries tenir símptomes de retenció de líquids, és necessari que caminis i et moguis per a ajudar el teu sistema a depurar les cèl·lules.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els assumptes legals estaran molt vinculats a l'àrea del cor, i pensaràs com formalitzar el teu amor a través de documents oficials. Pensaràs casar-te amb la teva actual parella o comprar-vos una casa junts en la qual viure a partir d'ara, amb un futur brillant.

La teva audàcia val molt la pena i provoca moments de sort aquest diumenge, que et permetran sembrar recollir els fruits que vas sembrar en la teva economia.

Procura relaxar-te i anar al cinema i veure una pel·lícula del teu gènere favorit, com una comèdia que et faci plorar del riure.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui voldràs ser el millor pare o mare que pugui existir. Portaràs als teus fills a on ells triïn i els acaronaràs comprant-los llaminadures i algun que una altra joguina. Els solters se sentiran tristos i voldran passar el dia amb la seva família.

Buscaràs informació sobre noves oportunitats de negoci en les quals poder ser el teu propi cap, ja que a tu això que et manin no et va molt. La teva ment t'està demanant alliberar la teva creativitat.

Apunta't a alguna classe d'àmbit local per a aprendre a dibuixar o pintar, així a més d'aprendre coneixeràs gent nova.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Situa't aviat, abans que la teva parella et situï en el món per tu. Sents que no has entès tot el que et vol comunicar la teva mitjana taronja o has oblidat els detalls. Potser parleu llengües diferents?

No importa quant guanyes al final del mes, és millor tenir estalviat un pessic sota el matalàs per a quan arribin els mals temps. 

Els projectes per al teu benestar són audaços i les teves idees volen. Fes-te un regal, ara que acaba aquesta setmana d'octubre, i acudeix a un circuit termal o un spa a relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El pronòstic d'avui per a Balança aconsella als nadius d'aquest signe vibrar alt per protegir-se i fer front a les fortes energies que s'estan movent al seu voltant. Necessites allunyar-te de persones o situacions que no t'estan fent bé.

Millores en el tema econòmic, venen coses bastant bones, tant en negocis o empreses que vulguis crear. Els dubtes s'aniran resolent, analitzar les teves emocions és molt important per aconseguir els teus objectius.

Referent a la salut, avui et sentiràs amb energies suficients per gaudir del teu dia. Espantes qualsevol problema físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les trobades amoroses d'aquest diumenge mostren un major equilibri i tranquil·litat. L'energia dels astres marca una bona tendència per permetre que s'acomodin els teus assumptes i s'alleugereixi la tensió.

Una vegada et centris en la teva situació financera i avaluïs les teves despeses del mes, estaràs preparat per sortir a la recerca d'això que tant necessites.

Vius sota una tendència astrològica que et portarà a ser partícip actiu de la millora de la teva salut i de la manera en el qual et veus.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop per a l'amor porta millors notícies que en dies passats. Avui tornaràs a sentir que la flama de l'amor brilla en tu i apaga tots aquells dubtes que t'havien mantingut allunyat dels teus veritables sentiments.

D'altra banda, les teves idees i projectes nous per transformar la seva empresa, està donant els seus fruits, és moment de seguir els teus instints, no facis cas a ningú i persegueix el teu objectiu.

En matèria de salut Sagitari, no pots deixar que el desordre governi la teva vida. Una llar desordenada atreu males vibracions i caos mental.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ja has acabat amb les relacions tòxiques que entorpien la teva vida emocional, pots dedicar-te a gaudir de l'afecte de la teva família i de l'amor que t'envolta prenent l'influx de la lluna en el signe de Cranc.

Tens possibilitats de rebre uns diners o un llegat per part de la família. Conservar-ho et farà sentir molt bé, ja que d'una altra forma malgastaràs aquest bé i no tindrà el lloc que mereix.

El teu cos requereix moviment. Les hores que passes quiet deterioren el teu sistema vascular i perjudiquen l'oxigenació de tot el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius d'Aquari que estiguin solters tenen els Astres a favor seu perquè l'amor entri en les seves vides. Potser estàs tancant-li la porta inconscientment en tenir pensaments negatius o mostrar-te massa expectant. Flueix i tot es donarà de manera natural.

La teva vida financera ara mateix gaudeix de bona salut. La salut dels nadius d'Aquari avui serà bastant bona, no sentiràs cap molèstia física o malaltia que t'impedeixi gaudir plenament del dia.

Les teves energies físiques estan en plena forma, igual que el teu cos. Pots gaudir d’un dia tranquil en aquest aspecte.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dia perfecte per pactar un esforç amb la teva parella i deixar enrere les energies negatives d'aquests dies, donar el millor de cadascun i tirar cap endavant junts. Els astres beneiran amb bona sort als solters que s'atreveixin a demanar-li a aquesta persona especial una relació seriosa.

Els cristalls i pedres màgiques formen part de la teva vida. Per què no fas d'aquest hobby una manera de guanyar diners extres? Pots crear joies amb elles i vendre-les.

Peixos, aprèn a descarregar les energies alienes després d'una conversa intensa o t'afectaran nivell personal.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari