L’horòscop diari del 20 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 20 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ha arribat l'hora que li posis nom a allò que estàs vivint amb una persona amb la qual ja has tingut més d'una i dues cites. Sou una parella, o com es podria definir la vostra relació? En la teva parella, les aigües s'estabilitzaran si han caminat revoltes.

Vols diners, riquesa, millorar la teva situació, menjar-te el món en definitiva, amb unes enormes ganes, des del primer moment que trepitgis el terra de bon matí.

Com a bon inici de setmana estaràs carregat de bones intencions, de cuidar la teva alimentació i de no passar-te gens ni mica.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arrenca la nova setmana amb un sentiment fosc que s'ha instal·lat al teu pit; la por a la solitud pot sortir-se de mare, fins al punt de ser el teu malson més temible.

Hauràs de manifestar una gran vàlua, si desitges demanar algun benefici, com un ascens amb el seu corresponent augment de salari, o alguns dies lliures.

Deixa que tot el que és dolent surti cap enfora i lluita contra la tristesa si és que et visita; la teva sensibilitat serà elevada, i si les notícies que arriben a les teves oïdes no són bones, podries tancar-te en tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'excés de treball et pot jugar una mala passada en el terreny sentimental. Es pot dir que li destines més temps a l'ordinador i mòbil de l'empresa que a la teva parella.

No val la pena somiar despert, ja que l'única cosa que aconsegueixes així és crear-te falses expectatives. Per tant descartes de moment posar en marxa un projecte empresarial.

No et trobes del tot a gust amb el teu aspecte físic, per la qual cosa demanaràs assessorament en una clínica estètica. Informa't bé de totes les seqüeles que et poden quedar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La jornada serà senzilla en assumptes del cor; res et pertorbarà perquè la paciència i l'energia estan en el seu nivell més alt. Molts nadius es troben coneixent a una persona, però la pregunta és, estàs enamorat o és només un capritx?

Necessites guanyar una mica de diners extres? Pensa com podries monetitzar la realització de favors amb amics i coneguts.

Et vindrà de molt de gust anar a la moda, però pensa a combinar estètica i salut, sobretot si vols unes ulleres de sol. Les lents dolentes podrien danyar la teva retina!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sabràs pronunciar les paraules adequades quan et topis amb l'amor durant aquesta jornada. Pots albirar imatges de la teva vida ideal que passaran per la teva ment amb la velocitat d'un raig i d'elles obtindràs la inspiració que necessites.

Els assumptes relatius al treball o a l'ocupació tenen avui un dia una mica complicat. Però no t'obstinis a veure-ho negatiu o tindràs conseqüències nefastes per a tu.

La tensió i el nerviosisme són motiu de múltiples malalties i malestar. És possible que hagis d'aprendre durant el dia d'avui alguna tècnica de respiració per a mitigar les migranyes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades ets bastant ingenu i et deixes seduir per la primera persona que es creua en el teu camí. Un error molt evident, sobretot si tens parella i ho fas davant d'ella. Has de demostrar-te a tu mateix que ets més vàlid del que creies.

En el treball et posaran a prova amb tasques molt exigents, així que vés amb compte. Et vindria bé refugiar-te en un lloc tranquil, on no hi hagués sorolls.

Encara que no ho creguis, t'adonaràs que no és tan important estar connectat a Internet.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Comences la setmana amb una forta influència planetària que durà a terme una important catarsi en els temes del cor. Tracta de comunicar les teves idees i sentiments a les persones que aprecies, en cas contrari s'enquistaran i sofriràs molt aquesta setmana.

Aquest moviment d'energies, només podrà ser positiu si aconsegueixes ordenar bé els teus assumptes i buscar la forma de generar-te nous recursos i ingressos.

Per a compensar aquest esforç físic i psíquic, l'important és que meditis i descansis prou. Pren-te un temps tot sol per a calmar-te i reflexionar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'Horòscop Màgic propiciarà el que semblen ser trobades casuals amb algú que ja t'és familiar, a qui coneixes però amb la qual has tingut poques converses. Potser un amic d'un amic, amb el qual pot encendre's la flama de l'amor.

Has de desprendre't de la sensació que algú et mira malament dins del teu entorn de treball.

La teva concentració serà difusa per culpa del fred, i això mateix farà que per a tu el temps corri més lent, com si al rellotge de la teva vida li faltessin piles. Pren-t'ho amb calma!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La solidesa i l'estabilitat seran les paraules claus que definiran la teva vida en parella aquesta setmana, per la qual cosa la teva història d'amor acabarà en un compromís seriós. Estàs vivint els moments més agradables de la teva vida en els assumptes del cor.

Econòmicament hauràs de fer front a nous inconvenients legals per a posar en ordre les teves finances. No obstant això, no serà res que no puguis solucionar amb una mica d'assessorament professional.

Sents que necessites un canvi, i aquest canvi vindrà de dins teu. La teva salut millorarà a partir d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus assumptes romàntics aniran molt bé aquest dilluns. Des del primer minut sents l'amor de la teva parella amb força. La seva presència en la teva vida ha canviat moltes coses i això t'enforteix i et genera confiança per a seguir endavant.

Si has pensat a fer un canvi i començar una formació acadèmica és el millor moment astrològic del mes per a començar.

Els astres indiquen que podries sentir-te fatigat i és possible que et despertis cansat o amb una sensació d'esgotament. És probable que estiguis passant per la falta d'algun mineral o dèficit vitamínic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui comença una setmana diferent en l'amor per a tu Aquari, perquè viuràs un període bastant irregular. Tindràs certa tendència a la fredor emocional, això és causat per l'enyorança del passat, o moments passats de la teva relació.

Pots relaxar-te i deixar que tant el treball, com les finances segueixin el seu curs, perquè de moment no hi ha res urgent que hagis d'atendre, o grans canvis en aquest sentit.

Encara que la teva salut és bona, no és mala idea que prenguis algun suplement vitamínic per a ajudar-te a tenir millor estat físic i sentir menys cansament.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Potser et sents defraudat per aquesta persona a la qual has triat per a passar la teva vida. Fa temps que intentes tolerar alguns dels seus mals costums en la convivència i no hi ha hagut canvis ni millores. Analitza els teus comportaments i espera per a actuar.

Tens una voluntat i ímpetu a prova de tot i culminaràs amb assumptes pendents que et preocupaven abans del que t'imagines.

La salut mental és tan important que no hauries d'obviar que és molt positiu atendre les teves necessitats creatives. Es tracta de donar-li atenció a les necessitats de la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari