L’horòscop diari del 20 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 20 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un desig de conèixer nous límits et convida a alliberar-te de totes les obligacions socials i professionals, d'estar completament disponible per viure el que escalfa el teu cor. Aquest dia encaixa amb un sentiment modest però poderós de les teves necessitats emocionals!

Concentra't en les teves prioritats financeres relacionades amb la llar: és hora d'avançar cap a aquests objectius. Estigues obert als projectes dels teus éssers estimats sense molestar-los ni alterar les seves rutines.

Estaràs motivat i no t'inventaràs excuses per no anar al gimnàs o pujar i baixar les escales del teu edifici unes quantes vegades.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Una fredor aparent pot amagar un cor tendre que vols omplir de dolçor, però que no et dóna els senyals oportuns per aconseguir-ho. A tu et ve de gust estimar de manera estable i duradora, sense trepitjar terrenys pantanosos.

Aquest dia promet una reunió emocionant a la feina! Podria aparèixer una idea brillant que podria entrar al teu cap en el moment menys inesperat. 

Cuida més la brutícia de casa teva i planeja una neteja en profunditat en cuina i bany, que són els llocs on més bacteris s'acumulen.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

A vegades t'agrada presumir de les teves aventures sentimentals, però hi ha certs detalls que has de guardar-te'ls per a tu. Quan beus una mica parles més del compte.

Mantindràs una reunió amb els teus superiors, així que ordena bé les teves idees perquè t'entenguin tan bé com sigui possible. T'adonaràs que assumeixes més responsabilitat del que et correspon.

És fantàstic que t'agradi llegir, sobretot llibres de salut. Tots els coneixements que adquireixis et serviran de gran ajuda en el futur.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gran dia per a l'amor més recent! Les emocions són vives, fortament sentides i reactivades si s'havien adormit, Cranc. Una mica de nostàlgia podria sorgir en un moment donat, però, no hauria d'afectar el teu estat d'ànim.

Els fluxos planetaris suavitzen els problemes de la teva vida econòmica, sobretot allò que està vinculat amb l'efectiu.

Una sensibilitat aguda i una mica de vulnerabilitat podrien tacar el teu estat d'ànim, però no et deixis arrossegar per les males vibracions! Per aprofitar millor el dia de demà, procura anar a dormir d'hora.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els cels de l'amor vénen tempestuosos avui. Les teves paraules feridores podrien sentir-se com vents huracanats. Quan interpretes una petita equivocació com una ofensa, tot acaba malament

Vés amb compte amb voler avançar massa aviat, ja que Saturn mostra la necessitat de pensar abans d'actuar. Cal dedicar un temps a meditar, si el que es desitges és fer el correcte.

En assumptes de salut, és molt important que t'alliberis de la por als diagnòstics. No pots amagar per sempre sota una catifa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs cansat de sofrir tant per amor, per això ara vols agafar les regnes del teu futur. Ja no vols dependre de ningú i optaràs per dur una vida més independent.

Tot allò que et va costar tants diners, com pot ser el cotxe o una videoconsola, no ho prestaràs a ningú. Males experiències et fan actuar d'aquesta manera tan egoista.

Després d'adoptar un estil de vida més saludable, has aconseguit perdre una mica de pes. Les infusions de plantes naturals han contribuït a això. Ara has de mantenir aquest pes ideal.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Centra't en les petites coses per no perdre de vista tot el que té de bo l'amor. En lloc de somiar amb grans històries, accepta que la realitat està formada de trobades senzilles, que són els que alimenten el teu cor.

L'important a tenir en compte avui en matèria econòmica és que, malgrat les dificultats, mai mirés enrere. Enfoca't en les solucions, no en els problemes i tot anirà bé.

Tant el teu cos com la teva ment necessiten més repòs de l'habitual, si ho acceptes amb naturalitat, no serà un problema.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El que a tu et faci gràcia, Escorpí, no té per què semblar-li graciós a la teva parella. Dins de la teva història d'amor hi haurà dos extrems vinculats al sentit de l'humor, i si et passes de burleta, l'altra meitat podria ofendre's.

Si el salari que reps et sembla insuficient, hauràs d'esperar per parlar amb els teus superiors per sol·licitar una pujada raonable.

Allunya't de curanderos i guies esotèrics.  Si tens algun problema, demana cita amb un metge especialista, ningú sabrà tant com ell.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si fa temps que surts amb la teva parella, és moment de refrescar la relació. Encara que estiguis vivint moments positius en l'amor, perquè una relació sigui llarga i satisfactòria, necessita canvis i adaptacions de tant en tant.

Podràs realitzar aquestes idees que tenies al cap, com invertir part dels teus ingressos. Sempre has triat l'opció més conservadora, però ara que pots disposar de diners extres, és moment d'arriscar una mica.

Tot allò que facis avui pel teu benestar físic, serà un encert. Sempre és una bona idea tenir una especial vigilància de la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tens un amor de pel·lícula que no valores per esperar que sigui perfecte. Si segueixes així, potser l'acabes perdent.

La sort està del teu costat, veuràs progressar un projecte o idea que creies que no veuria la llum. No obstant això, una notícia et genera gran alarma. Alguna cosa que creies segura, no es compleix i t'obliga a idear un nou pla.

La baixada de defenses pot ser causada per l'estrès. Els astres mostren això en el teu camp astral d'aquesta jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Has tingut molta paciència fins ara Aquari, però ha arribat el moment d'analitzar acuradament totes les situacions que t'afecten i actuar de forma sàvia. No has de preocupar-te, perquè has estat beneït amb una gran capacitat analítica.

Si has estat pensant en un canvi de carrera professional, la lluna plena t'ha donat un bon punt de sortida. També és probable que busquis clients més selectes, obtinguis una promoció o assumeixis un rol de lideratge.

Has de cuidar el teu sistema immunològic, evita les begudes fredes i especialment tot el que sigui  menjar ràpid.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una persona molt pròxima del teu entorn familiar necessita els teus consells. Si pots dedicar unes hores del teu dia per acompanyar-lo, i donar-li una mica de comprensió i empatia seria molt positiu.

Una interessant suma de diners està a punt d'arribar a les teves mans i el teu desafiament serà que et doni per realitzar tots els teus plans.

En la salut, podries viure cert desordre relatiu a la pell. Una reacció al·lèrgica al pol·len o un altre motiu ambiental.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari